Maisteriohjelma Hallinnon opinnotssa Pakistanissa

Selaa Maisteriohjelmia Hallinnon opinnotssa Pakistanissa 2019

Hallinnon opinnot

Jotta saavutetaan menestyksekkäästi Masters tutkinnon, sinun täytyy saada hyvitysten määrän ajamalla yksittäisiä moduuleja. Useimmat opetti Masters on useita keskeisiä moduuleja, jotka sinun täytyy ottaa ja antaa saadakseen tutkinnon. Arviointi tutkimuksen Masters on lähes aina kokonaan yhden väitöskirjan moduulin tai hankkeen.

Akateemisessa maailmassa hallinnon alan opintojen tavoitteena on valmistaa päteviä ammattilaisia liike-elämän tarpeisiin. Opintojen aikana opiskelijoiden tulisi sisäistää niin liikkeenjohdon, vuorovaikutustaitojen ja tiimin osana työskentelyn keskeisimmät periaatteet.

Pakistan on koti Indus sivilisaation, joka on yksi maailman vanhimmista. Englanti on virallinen kieli käytetään kaikissa hallituksen ja eniten koulutus-ja liiketoimintayksiköitä, ja on myös ymmärrettävä ja puhunut eritasoisia osaamisen monet ihmiset ympäri Pakistania, erityisesti yläluokan ja ihmisiä, jotka ovat käyneet läpi korkeampi koulutustaso, ja ne, asuvat suurissa kaupungeissa.

Parhaat Maisteriohjelmat Hallinnon opinnotssa Pakistanissa 2019

Näytä lisää

Master henkilöstöhallinnon (mhrm)

University of Management and Technology - Pakistan
Opetus kampuksella Kokopäiväinen 2 vuotta April 2019 Pakistan Lahore

Tämä kokopäiväinen Master of Human Resource Management (MHRM) koulutusohjelma on käytännöllinen ja kriittinen johdatus filosofian, arvot, politiikat ja käytännöt HRM Pakistanin yhteydessä. [+]

Tämä kokopäiväinen Master of Human Resource Management (MHRM) koulutusohjelma on käytännöllinen ja kriittinen johdatus filosofian, arvot, politiikat ja käytännöt HRM Pakistanin yhteydessä. Se tarjoaa 21. vuosisadan taitoja, tietoa ja ymmärrystä yksityisen ja julkisen sektorin organisaation asetukset. Contemporary kysymyksiä henkilöstöhallinnosta kuten työvoiman moninaisuuden, työntekijä-johdon suhteet, rekrytointi ja valinta, koulutus ja urakehitys, korvaus, organisaation kehittäminen ja muutos, sekä globalisaation vaikutusta organisaatioiden tutkitaan.

&nbsp

&nbsp

Tavoitteet

&nbsp

Opiskelija, joka valmistuu Master of Human Resource Management pystyy: ... [-]