Filter
Maisterin tutkinnot
Saudi-Arabia

Selaa Maisteriohjelmia Hallinnon opinnotssa Saudi-Arabiassa 2019

Maisterin tutkinto myönnetään opiskelijoille, jotka ovat suorittaneet tietyn ammatillisen erikoisalan jatko-opinnot ja osoittaneet hallitsevansa kyseisen alan peruskysymykset erinomaisesti.

Hallinnon alan opintoihin kuuluu yleensä liiketalouteen liittyviä oppiaineita, joita ovat muun muassa rahoitus, viestintä ja markkinointi. Hallinnon akateemiset opinnot valmistavat opiskelijaa liiketalouden työtehtäviin, joko johtavassa asemassa tai myös yhtenä tiimin jäsenenä.

Saudi-Arabia on yksi kahdesta maasta nimetty niiden kuninkaallisten perheiden sekä Jordanian hašemiittisen kuningaskunnan. Täällä on melko vähän työpaikkoja ulkomaalaisille Saudi-Arabiassa. Se 's suositeltavaa oppia lukemaan arabian, perus tajweed, ja joitakin puhetaidon ennen kuin tulet.

Parhaat Maisteriohjelmat Hallinnon opinnotssa Saudi-Arabiassa 2019

Read More Read Less

1 Results in Hallinnon opinnot, Saudi-Arabia

Other options within this field of study:
Al Yamamah University

Ehdotettu Master of Human Resources Management (MHRM) ohjelma YU on edelläkävijä paikallisilla markkinoilla tuottaa henkilöstöalan ammattilaisille edistyksellisiä ja sove ... [+]

Ehdotettu Master of Human Resources Management (MHRM) ohjelma YU on edelläkävijä paikallisilla markkinoilla tuottaa henkilöstöalan ammattilaisille edistyksellisiä ja soveltaa henkilöstöhallinnon valmiuksia. Tämä ohjelma muodostaa väylän valmistuneista palvella perus henkilöstöhallinnon nykypäivän "s globaaleilla liikemaailmassa.

Ohjelma on suunniteltu siten, että se tarjoaa innovatiivisen opetussuunnitelman puhdistettua kurssien rakentaa vahvan perustan perusperiaatteita ja käytäntöjä henkilöstöhallinnon. Siinä käsitellään myös uusimmat henkilöstöhallinnon liittyviä käsitteitä, teorioita, periaatteita ja käytäntöjä erityisesti KSA ja Persianlahden alue.... [-]

Saudi-Arabia Riyadh
September 2019
Full-time
Opetus kampuksella
Lue lisää suomeksi