Maisteriohjelma Hallinnon opinnotssa Taiwanissa

Selaa Maisteriohjelmia Hallinnon opinnotssa Taiwanissa 2019

Hallinnon opinnot

Edut Masters ulottuvat parantaa tuottopotentiaalin. He voivat tarjota sinulle henkilökohtaisia ​​ja ammatillisia valmiuksia nopeuttaa kehitystä. Ne ovat myös mahdollisuus erottautua oman ikäisensä, joista monet ovat samanlaiset tason ja perustutkintoa pätevyys.

Hallinnon alan opintoihin kuuluu yleensä liiketalouteen liittyviä oppiaineita, joita ovat muun muassa rahoitus, viestintä ja markkinointi. Hallinnon akateemiset opinnot valmistavat opiskelijaa liiketalouden työtehtäviin, joko johtavassa asemassa tai myös yhtenä tiimin jäsenenä.

Taiwan (Perinteinen kiina: 台湾 tai 台湾, yksinkertaistettu kiina: 台湾 Tai Wan) on kansakunta, joka asuu yli 23 miljoonaa ihmistä ja se on yksi tiheimmin asuttuja paikkoja maailmassa. Arvostetuin yliopisto on National Taiwan University.

Parhaat Maisteriohjelmat Hallinnon opinnotssa Taiwanissa 2019

Näytä lisää

Master logistiikan hallinta

Takming University Of Science And Technology
Opetus kampuksella Kokopäiväinen September 2019 Taiwan Taipei

Meidän Graduate Institute on perustettu vuonna 2008. Suurimmat tavoitteena on viljellä kykyjä ja varustaa ne maailmankaupan ja logistiikan johtamiskykynsä. Tutkimuksemme aloja ovat ketjujen ja franchising hallinta, logistiikan hallinta, kansainvälinen liiketalous, jne [+]

Logistiikkajohtamisen maisteri

historia

Meidän Graduate Institute on perustettu vuonna 2008. Suurimmat tavoitteena on viljellä kykyjä ja varustaa ne maailmankaupan ja logistiikan johtamiskykynsä. Tutkimuksemme aloja ovat ketjujen ja franchising hallinta, logistiikan hallinta, kansainvälinen liiketalous, jne Tällä hetkellä meillä on kaksi joukkuetta - ketjujen ja franchising sekä maailmankaupan ja logistiikan meidän Graduate Institute. Sen jälkeen päätämme yhdistää tiedekunnan resursseja, meillä on useampi joukkue (esimerkiksi kansainvälinen liiketalous joukkue, jne)

Tavoitteet

Pyrimme viljellä kykyjä integroidulla osaamista kaupan ja logistiikan, itsenäistä ajattelua ja ongelmanratkaisua kykyjä. Odotamme opiskelijat integroida teoreettista tietoa käytännön koulutusta niin, että saadaan hyödyllistä tietoa tehokkaasti helpottamiseksi ylimmän johdon päätöksentekoa. Kanssa teoriatietoa ja käytännön koulutuksen, uskomme oppilaat voisivat olla avuksi jollekin organisaatioille heti valmistumisen.... [-]