Maisteriohjelma Hallinnon opinnotssa Thaimaassa

Selaa Maisteriohjelmia Hallinnon opinnotssa Thaimaassa 2018/2019

Hallinnon opinnot

Master-tason tutkimuksiin osallistuu erikoistunut tutkimus tutkimuksen tai alueen ammatillisen harjoittelu. Ansaita maisterin tutkinto osoittaa korkeampi hallintaa aihe. Ansaita maisterin tutkinnon voi kestää vuodesta kolmeen tai neljään vuoteen. Ennen kuin voi valmistua, sinun pitää yleensä kirjoittaa ja puolustaa opinnäytetyön, pitkä paperi, joka on huipentuma oman erikoistunut tutkimus.

Akateemisessa maailmassa hallinnon alan opintojen tavoitteena on valmistaa päteviä ammattilaisia liike-elämän tarpeisiin. Opintojen aikana opiskelijoiden tulisi sisäistää niin liikkeenjohdon, vuorovaikutustaitojen ja tiimin osana työskentelyn keskeisimmät periaatteet.

Thaimaa, virallisesti Thaimaan kuningaskunta, entinen Siam, on maa, joka sijaitsee keskellä Indokiinan niemimaalla Kaakkois-Aasiassa. Thaimaa 's rannat ja saaret houkuttelevat miljoonia kävijöitä vuosittain eri puolilta maailmaa. Kuka tahansa neljän vuoden tutkinnon voi saada työtä kuin Englanti opettaja Thaimaassa.

Parhaat Maisteriohjelmat Hallinnon opinnotssa Thaimaassa 2018/2019

Näytä lisää

Master of Management henkilöstöhallinnon

Burapha University Faculty of Management and Tourism
Opetus kampuksella Kokopäiväinen 2 vuotta June 2019 Thaimaa Pattaya City

Opintoja tiedekunnassa ja matkailun on viljelty vahva sitoutuminen akateemista huippuosaamista.Jatkamalla pitkät perinteet huippuosaamisen, Master of Management in Human Resource Management toimii [+]

Master of Management in Human Resource Management Opintoja tiedekunnassa ja matkailun on viljelty vahva sitoutuminen akateemista huippuosaamista. Jatkamalla pitkät perinteet huippuosaamisen, Master of Management in Human Resource Management tekee yhteistyötä muiden tiedekuntien sisällä Burapha yliopiston ja teollisuuden johtajia kautta Federation of Thai Industries (ICE) ja viimeisimpänä Henkilöstö Management Association of Thailand (PMAT) ja parantaa tasoa koulutuksen Burapha yliopistossa.Master of Management in Human Resource Management on keskittynyt strategiseen henkilöstöresurssien hallintaa organisaatiossa.

MMHRM at a Glance Sijainti tutkimus: Thaimaassa Medium Opetuskieli: Thai ja Englanti Tutkinto: Master of Management (Human Resource Management) Tutkimuksen kesto: 2 vuotta (sekä tutkielma ja ei-tutkielma perustuu) Lukumäärä credit: 39 Tekijät Pääsymaksu aikana: tammikuu-syyskuu ... [-]