Filter
Maisterin tutkinnot
Thaimaa

Selaa Maisteriohjelmia Hallinnon opinnotssa Thaimaassa 2019

Master-tason tutkimuksiin osallistuu erikoistunut tutkimus tutkimuksen tai alueen ammatillisen harjoittelu. Ansaita maisterin tutkinto osoittaa korkeampi hallintaa aihe. Ansaita maisterin tutkinnon voi kestää vuodesta kolmeen tai neljään vuoteen. Ennen kuin voi valmistua, sinun pitää yleensä kirjoittaa ja puolustaa opinnäytetyön, pitkä paperi, joka on huipentuma oman erikoistunut tutkimus.

Hallinnon opinnoissa perehdytään sekä perustason että syventäviin liike-elämän käsitteisiin, ja tyypillisiä aiheita ovat muun muassa rahoitus, markkinointi, tiimissä työskentely ja organisaation toiminta. Tämä oppiaine sopii erityisen hyvin niille opiskelijoille, jotka haluavat työllistyä liike-elämän tehtäviin tai jotka haluavat edetä urallaan nykyisessä työpaikassaan.

Thaimaa, virallisesti Thaimaan kuningaskunta, entinen Siam, on maa, joka sijaitsee keskellä Indokiinan niemimaalla Kaakkois-Aasiassa. Thaimaa 's rannat ja saaret houkuttelevat miljoonia kävijöitä vuosittain eri puolilta maailmaa. Kuka tahansa neljän vuoden tutkinnon voi saada työtä kuin Englanti opettaja Thaimaassa.

Parhaat Maisteriohjelmat Hallinnon opinnotssa Thaimaassa 2019

Read More Read Less
Other options within this field of study:

1 Results in Hallinnon opinnot, Thaimaa

Other options within this field of study:
Burapha University Faculty of Management and Tourism

Opintoja tiedekunnassa ja matkailun on viljelty vahva sitoutuminen akateemista huippuosaamista.Jatkamalla pitkät perinteet huippuosaamisen, Master of Management in Human ... [+]

Master of Management in Human Resource Management Opintoja tiedekunnassa ja matkailun on viljelty vahva sitoutuminen akateemista huippuosaamista. Jatkamalla pitkät perinteet huippuosaamisen, Master of Management in Human Resource Management tekee yhteistyötä muiden tiedekuntien sisällä Burapha yliopiston ja teollisuuden johtajia kautta Federation of Thai Industries (ICE) ja viimeisimpänä Henkilöstö Management Association of Thailand (PMAT) ja parantaa tasoa koulutuksen Burapha yliopistossa.Master of Management in Human Resource Management on keskittynyt strategiseen henkilöstöresurssien hallintaa organisaatiossa.

MMHRM at a Glance Sijainti tutkimus: Thaimaassa Medium Opetuskieli: Thai ja Englanti Tutkinto: Master of Management (Human Resource Management) Tutkimuksen kesto: 2 vuotta (sekä tutkielma ja ei-tutkielma perustuu) Lukumäärä credit: 39 Tekijät Pääsymaksu aikana: tammikuu-syyskuu ... [-]

Thaimaa Pattaya City
June 2019
Full-time
2 vuotta
Opetus kampuksella
Lue lisää suomeksi