Filter
Maisterin tutkinnot
Yhdysvallat Alabama Opiskelutyyppi: Distance learning

Täältä löydät Etäopiskelu Maisteriohjelmat Hallinnon opinnotssa Alabama Yhdysvalloissa 2019

Maisteriohjelmat on akateeminen tutkinto henkilöille, jotka onnistuneesti ilmaisemaan korkeampaa osaamista. On olemassa kaksi päätyyppiä Masters - opetti ja tutkimukseen.

Hallinnon alan opintoihin kuuluu yleensä liiketalouteen liittyviä oppiaineita, joita ovat muun muassa rahoitus, viestintä ja markkinointi. Hallinnon akateemiset opinnot valmistavat opiskelijaa liiketalouden työtehtäviin, joko johtavassa asemassa tai myös yhtenä tiimin jäsenenä.

Vaikka etäopiskelu kurssit ovat eräpäiviä, jotka on täytettävä, on upea paljon täyttää, kun voi suorittaa tehtäviä, kun opiskelee etäältä. Kun online-vaihtoehto, Voisit poistua keskusteluryhmään tarvittaessa palata töihin ja sitten liittyä työn jälkeen tarvittaessa. Etäopetus kursseja voidaan ottaa missä tahansa paikassa sinulla on Internet-yhteys. Voit myös suorittaa luokat Internet lounge missään hotellissa ympäri maailmaa, jos tarvitset lomaa.

Yhdysvallat on suuri maa Pohjois-Amerikassa, usein kutsutaan "USA ", "USA ", "United States ", "America ", tai yksinkertaisesti " Yhdysvallat ". American oppilaitokset rahoitetaan "opetusta " veloitetaan opiskelija, joka on usein melko kalliita, hyvin yleisesti päästä osaksi kymmeniä tuhansia dollareita vuodessa.

Pyydä lisätietoa Etäopiskelu Maisterin tutkinnot Hallinnon opinnotssa Alabama Yhdysvalloissa 2019

Read More Read Less

1 tulosta kohteessa Hallinnon opinnot, Alabama, Distance learning

Troy University

Tämä ohjelma tarjoaa laadukasta jatko ammatillisen koulutuksen liittyvien henkilöiden julkisen ja voittoa tavoittelemattoman sektorin integroimalla opetus-, tutkimus-ja p ... [+]

Troy University Master of Public Administration (MPA)-ohjelma tarjoaa laadukasta jatko ammatillisen koulutuksen liittyvien henkilöiden julkisen ja voittoa tavoittelemattoman sektorin integroimalla opetus-, tutkimus-ja palvelutoimintaa.

MPA-ohjelma kouluttaa julkishallinnon, kehittämään ja tehostamaan ammatillista osaamista ja johtajuutta

kannustamalla opiskelijoita hyvän henkisen perustan; avulla opiskelijat voivat rakentaa taito tarvittavia taitoja menestyksen hallinto-, johto-, analyysi-, ja johtotehtävissä; edistäminen ymmärtää arvojen ja etiikan korostaa monimuotoisuutta ja demokraattisia periaatteita; edistämällä ammatillista dev elopment opiskelijoiden; helpottaa arvostavansa monitieteisiä lähestymistapoja ja yhteistyösuhteita ja edellyttävät tutkimus-ja palvelutoimintaa, joita sovelletaan julkisen hallinnon tuntemus. ... [-]
Yhdysvallat Troy
Request Info
Full-time
Part-time
Online
Lue lisää suomeksi