$close

Suodattimet

Katso tulokset

Täältä löydät Etäopiskelu Maisteriohjelmat Hallinnon opinnotssa Arlington Yhdysvalloissa 2022

Maisterin tutkinto on jatkotutkintojen jälkeen myönnettävä tutkinto, jonka avulla opiskelijat joko kartuttavat tietyn alan osaamistaan tai hankkivat parempia valmiuksia urallaan etenemiseen. Suurin osa maisterin tutkinnoista suoritetaan valtion yliopistoissa tai muissa julkisrahoitteisissa yliopistoissa.Akateemisessa maailmassa hallinnon alan opintojen tavoitteena on valmistaa päteviä ammatt… Lue lisää

Maisterin tutkinto on jatkotutkintojen jälkeen myönnettävä tutkinto, jonka avulla opiskelijat joko kartuttavat tietyn alan osaamistaan tai hankkivat parempia valmiuksia urallaan etenemiseen. Suurin osa maisterin tutkinnoista suoritetaan valtion yliopistoissa tai muissa julkisrahoitteisissa yliopistoissa.

Akateemisessa maailmassa hallinnon alan opintojen tavoitteena on valmistaa päteviä ammattilaisia liike-elämän tarpeisiin. Opintojen aikana opiskelijoiden tulisi sisäistää niin liikkeenjohdon, vuorovaikutustaitojen ja tiimin osana työskentelyn keskeisimmät periaatteet.

Vaikka minun osallistua kaukainen oppimisen luokat verkossa, useat yliopistot pidä aloittamista useilla paikkakunnilla. Voisit jopa lopettaa luokat monta viikkoa vuoden aikana ilman peruuttamista ja ilman heittää opintolainoja osaksi takaisin. Se on vahva peruste monet ihmiset katsovat, kun ilmoittautumalla etäopiskelu luokissa.

Yhdysvallat on suuri maa Pohjois-Amerikassa, usein kutsutaan "USA ", "USA ", "United States ", "America ", tai yksinkertaisesti " Yhdysvallat ". American oppilaitokset rahoitetaan "opetusta " veloitetaan opiskelija, joka on usein melko kalliita, hyvin yleisesti päästä osaksi kymmeniä tuhansia dollareita vuodessa.

Arlington TX, University of Texas Arlington rekisteröi eniten opiskelijoita vuosittain. On muitakin akkreditoitu yliopistojen alueella, kuten Strayer University, Marymount University ja Devry yliopiston Arlington.

Pyydä lisätietoa Etäopiskelu Maisterin tutkinnot Hallinnon opinnotssa Arlington Yhdysvalloissa 2022

Näytä vähemmän
Lue lisää opiskelusta Yhdysvalloissa
$format_list_bulleted Suodattimet
Lajitteluperuste:
Suositeltu Uusimmat Nimi
University of Texas Arlington
Arlington, Yhdysvallat

Master of Public Administration -ohjelman tehtävänä on vahvistaa julkista päätöksentekoa ja julkisten palvelujen tarjontaa globalisoituneessa ja monimuotoisessa yhteiskunnassa ... +

Master of Public Administration -ohjelman tehtävänä on vahvistaa julkista päätöksentekoa ja julkisten palvelujen tarjontaa globalisoituneessa ja monimuotoisessa yhteiskunnassa kouluttamalla opiskelijoita johtamaan ja johtamaan organisaatioita kaikilla hallinnon tasoilla ja voittoa tavoittelemattomilla instituutioilla eettisesti, demokraattisesti ja tehokkaasti . -
Maisteri
Täyspäiväinen
Osa-aikainen
18 - 24 kuukautta
Englanti
Joulu 2022
Kampus
Online