Filter
Maisterin tutkinnot
Yhdysvallat California San Francisco Opiskelutyyppi: Distance learning

Täältä löydät Etäopiskelu Maisteriohjelmat Hallinnon opinnotssa San Francisco Yhdysvalloissa 2019

Maisterin tutkinnon saaminen vaatii perustutkintojen hyväksyttävää suorittamista. Maisterin tutkinto myönnetään yleensä 12 - 18 collegekurssin jälkeen, ja opintoihin sisältyy yleensä myös kattavia tenttejä ja/tai pro gradu -työ.

Hallinnon alan opintoihin kuuluu yleensä liiketalouteen liittyviä oppiaineita, joita ovat muun muassa rahoitus, viestintä ja markkinointi. Hallinnon akateemiset opinnot valmistavat opiskelijaa liiketalouden työtehtäviin, joko johtavassa asemassa tai myös yhtenä tiimin jäsenenä.

Etäopetus on menetelmä tuottaa koulutuksen opiskelijoille, jotka eivät ole fyysisesti läsnä kampuksella. Useat tutkimukset ovat osoittaneet, että etäopiskelu ohjelmia voi olla yhtä tehokas ja tehokas kuin perinteiset luokkahuoneessa ohjelmia joskus jopa parempi!

Koulutus Yhdysvallat antaa pääasiassa julkisen sektorin kanssa ohjaus ja rahoitus tulevat kolme tasoa: valtion, paikallisten ja liittovaltion, tässä järjestyksessä.Yhteiset vaatimukset opiskella korkeakoulutasolla Yhdysvalloissa sisältää oman tunnustukset essee (tunnetaan myös lauselma tarkoituksesta tai henkilökohtainen lausuma), opintosuoritusote, suositus / kirjaimilla ja kielikokeet

San Francisco on johtava taloudellinen ja kulttuurinen keskus Kaliforniassa. Yhdessä muiden nykyajan aihe korkeakoululle kaupunki on tunnettu astetta terveyden ja biolääketieteen tieteet.

Pyydä lisätietoa Etäopiskelu Maisterin tutkinnot Hallinnon opinnotssa San Francisco Yhdysvalloissa 2019

Read More Read Less

1 tulosta kohteessa Hallinnon opinnot, San Francisco, Distance learning

University of San Francisco - School of Management

USF MPA -ohjelma asettaa etusijalle käytännön kokemuksen, joka valmistelee sinua käsittelemään yleistä etua keräämällä ja analysoimalla julkisen palvelun strategioiden to ... [+]

Etäopiskelu Maisterit Hallinnon opinnotssa San Francisco Yhdysvalloissa.

Siirry julkisen, yksityisen ja voittoa tavoittelemattoman sektorin risteykseen. Käännä teoria käytäntöön ja aloita yhteisöllesi tukevan politiikan käyttöönotto.

USF MPA -ohjelma asettaa etusijalle käytännön kokemuksen, joka valmistelee sinua käsittelemään yleistä etua keräämällä ja analysoimalla julkisen palvelun strategioiden toteuttamiseen olennaisia ​​todisteita.

Joustava luokkaohjelma auttaa työskenteleviä ammattilaisia ​​tasapainottamaan kiireisen elämänsä, kun taas pienet luokkakokot edistävät keskinäistä kiinnostusta ja syvempiä suhteita.

Julkishallinnon maisteri (MPA) tarjoaa kaksi kappaletta; julkisen hallinnon yleisradio ja terveyspalvelujen hallinto keskittyminen. Se tarjoaa ura-alan kesken ja pyrkivien ammattilaisten mahdollisuuden hankkia edistynyttä johtamiskoulutusta, joka soveltuu useille julkisen sektorin, voittoa tavoittelemattomien ja terveydenhuollon organisaatioiden organisaatioille.... [-]

Yhdysvallat San Francisco
Request Info
Englanti
Part-time
21 kuukautta
Online
Lue lisää suomeksi