close

Suodattimet

Katso tulokset

Täältä löydät Etäopiskelu Maisteriohjelmat Hallinnon opinnotssa Clemson Yhdysvalloissa 2021

Maisterin tutkinto myönnetään opiskelijoille, jotka ovat suorittaneet tietyn ammatillisen erikoisalan jatko-opinnot ja osoittaneet hallitsevansa kyseisen alan peruskysymykset erinomaisesti.Akateemisessa maailmassa hallinnon alan opintojen tavoitteena on valmistaa päteviä ammattilaisia liike-elämän tarpeisiin. Opintojen aikana opiskelijoiden tulisi sisäistää niin liikkeenjohdon, vuorovaik… Lue lisää

Maisterin tutkinto myönnetään opiskelijoille, jotka ovat suorittaneet tietyn ammatillisen erikoisalan jatko-opinnot ja osoittaneet hallitsevansa kyseisen alan peruskysymykset erinomaisesti.

Akateemisessa maailmassa hallinnon alan opintojen tavoitteena on valmistaa päteviä ammattilaisia liike-elämän tarpeisiin. Opintojen aikana opiskelijoiden tulisi sisäistää niin liikkeenjohdon, vuorovaikutustaitojen ja tiimin osana työskentelyn keskeisimmät periaatteet.

Etäopetus on menetelmä tuottaa koulutuksen opiskelijoille, jotka eivät ole fyysisesti läsnä kampuksella. Useat tutkimukset ovat osoittaneet, että etäopiskelu ohjelmia voi olla yhtä tehokas ja tehokas kuin perinteiset luokkahuoneessa ohjelmia joskus jopa parempi!

Yhdysvallat on suuri maa Pohjois-Amerikassa, usein kutsutaan "USA ", "USA ", "United States ", "America ", tai yksinkertaisesti " Yhdysvallat ". American oppilaitokset rahoitetaan "opetusta " veloitetaan opiskelija, joka on usein melko kalliita, hyvin yleisesti päästä osaksi kymmeniä tuhansia dollareita vuodessa.

Clemson on lähes täydellinen paikka pyrkivä valmistuneiden koska se alkanut kampuksella South Carolina State University. Se on rauhallinen kasvitieteelliset puutarhat ympäri kaupunkia.

Pyydä lisätietoa Etäopiskelu Maisterin tutkinnot Hallinnon opinnotssa Clemson Yhdysvalloissa 2021

Näytä vähemmän
Vastaavia opintoaloja
arrow_drop_up arrow_drop_down
format_list_bulleted Suodattimet
Clemson University
Clemson, Yhdysvallat +1 Lisää

Clemsonin julkishallinnon maisteriohjelma on "live", synkroninen online-jatko-ohjelma. Ohjelma ei vaadi opiskelijoita osallistumaan luokalle kampuksella; Ohjelmassa on kuitenk ... +

Clemsonin julkishallinnon maisteriohjelma on "live", synkroninen online-jatko-ohjelma. Ohjelma ei vaadi opiskelijoita osallistumaan luokalle kampuksella; Ohjelmassa on kuitenkin useita "valinnaisia". mahdollisuuksia vuosittain, jossa opiskelijat voivat tulla yhteen yliopiston kampuksella. Esimerkiksi kaikki ohjelman koulutusvaatimukset, opiskelijoiden neuvonta ja teknologiakoulutus, kattavat kokeet ja huippukivi puolustaminen suoritetaan verkossa. Suurin osa ohjelman opiskelijoista on työskenteleviä julkishallinnon edustajia tai voittoa tavoittelemattomia ammattilaisia. Opiskelijoiden ja tiedekuntien ammattitaito on monipuolista, ja siellä on edustettuna paikallishallintoa, valtion virastoja, voittoa tavoittelemattomia järjestöjä ja kansalaisjärjestöjä. Opiskelijan ja tiedekunnan monipuolinen asiantuntemus on kriittinen osa MPA-koulutustapahtumaa, mikä edistää sitouttavaa ja yhteistyöhön perustuvaa oppimisympäristöä. Yhdessä tiedekuntamme erinomaisen ammatillisen ja akateemisen kokemuksen kanssa Clemson MPA -ohjelma tarjoaa erinomaisen arvon joustavassa ympäristössä kiireisille ammattilaisille. -
Maisteri
Täyspäiväinen
Osa-aikainen
7 lukukaudet
Englanti
Syys 2021
01 Heinä 2021
Online
 

VINKKI! Jos edustat jotakin oppilaitosta ja haluat lisätä ohjelmasi luetteloomme, ota yhteyttä tästä