Maisteriohjelma Hallinnon opinnotssa Unkarissa

Selaa Maisteriohjelmia Hallinnon opinnotssa Unkarissa 2018

Hallinnon opinnot

Jotta saavutetaan menestyksekkäästi Masters tutkinnon, sinun täytyy saada hyvitysten määrän ajamalla yksittäisiä moduuleja. Useimmat opetti Masters on useita keskeisiä moduuleja, jotka sinun täytyy ottaa ja antaa saadakseen tutkinnon. Arviointi tutkimuksen Masters on lähes aina kokonaan yhden väitöskirjan moduulin tai hankkeen.

Hallinnon alan opintoihin kuuluu yleensä liiketalouteen liittyviä oppiaineita, joita ovat muun muassa rahoitus, viestintä ja markkinointi. Hallinnon akateemiset opinnot valmistavat opiskelijaa liiketalouden työtehtäviin, joko johtavassa asemassa tai myös yhtenä tiimin jäsenenä.

Sisämaavaltio löytyy Keski-Euroopan alueen Unkarin on virallinen kieli. Maan matematiikassa ja luonnontieteissä lähestymistapa ovat maksamatta. Se koteja maailman ensimmäinen teknologian instituutti. Se on täällä, että ensimmäinen höyrykone Euroopassa on rakennettu vuonna 1722.

Parhaat Maisteriohjelmat Hallinnon opinnotssa Unkarissa 2018

Näytä lisää

Master Julkishallinnon

Central European University, School of Public Policy
Opetus kampuksella Kokopäiväinen 2 vuotta September 2018 Unkari Budapest

School of Public Policy (SPP) Central European University (CEU) tarjoaa kahden vuoden Master of Public Administration (MPA) koulutusohjelma, joka kehittää korkeakoulututkinnon tietopohjaa ja soveltaa taitoja kriittisesti sitoutua politiikan ja poliittisiin keskusteluihin, menetelmät ja koulutus edistää ja puolestapuhuja osoituksena perustuvaa politiikkaa, ja lääkärin näkökulmasta, joka mahdollistaa niiden siirtyä "miettiminen sovellukseen." [+]

School of Public Policy (SPP) Central European University (CEU) tarjoaa kahden vuoden Master of Public Administration (MPA) koulutusohjelma, joka kehittää korkeakoulututkinnon tietopohjaa ja soveltaa taitoja kriittisesti sitoutua politiikan ja poliittisiin keskusteluihin, menetelmät ja koulutus edistää ja puolestapuhuja osoituksena perustuvaa politiikkaa, ja lääkärin näkökulmasta, joka mahdollistaa niiden siirtyä "miettiminen sovellukseen." Tämä integroitu ja kokemuksellista lähestymistapa opetukseen ja oppimiseen kantoja SPP MPA valmistuneet tehdä ero maailman yleisen järjestyksen aika nopea muutos, lisääntynyt monimutkaisuus, ja kohonnut riitauttamista.

Pääasiallinen oppimisen tavoitteet MPA ohjelman opiskelijoille saavuttaa ja osoittaa kehittynyt kyky:... [-]