Filter
Maisterin tutkinnot
Unkari

Selaa Maisteriohjelmia Hallinnon opinnotssa Unkarissa 2019

Jotta saavutetaan menestyksekkäästi Masters tutkinnon, sinun täytyy saada hyvitysten määrän ajamalla yksittäisiä moduuleja. Useimmat opetti Masters on useita keskeisiä moduuleja, jotka sinun täytyy ottaa ja antaa saadakseen tutkinnon. Arviointi tutkimuksen Masters on lähes aina kokonaan yhden väitöskirjan moduulin tai hankkeen.

Hallinnon alan opintoihin kuuluu yleensä liiketalouteen liittyviä oppiaineita, joita ovat muun muassa rahoitus, viestintä ja markkinointi. Hallinnon akateemiset opinnot valmistavat opiskelijaa liiketalouden työtehtäviin, joko johtavassa asemassa tai myös yhtenä tiimin jäsenenä.

Sisämaavaltio löytyy Keski-Euroopan alueen Unkarin on virallinen kieli. Maan matematiikassa ja luonnontieteissä lähestymistapa ovat maksamatta. Se koteja maailman ensimmäinen teknologian instituutti. Se on täällä, että ensimmäinen höyrykone Euroopassa on rakennettu vuonna 1722.

Parhaat Maisteriohjelmat Hallinnon opinnotssa Unkarissa 2019

Read More Read Less
Other options within this field of study:
PhD

1 Results in Hallinnon opinnot, Unkari

Other options within this field of study:
PhD
Central European University, School of Public Policy

School of Public Policy (SPP) Central European University (CEU) tarjoaa kahden vuoden Master of Public Administration (MPA) koulutusohjelma, joka kehittää korkeakoulututk ... [+]

School of Public Policy (SPP) Central European University (CEU) tarjoaa kahden vuoden Master of Public Administration (MPA) koulutusohjelma, joka kehittää korkeakoulututkinnon tietopohjaa ja soveltaa taitoja kriittisesti sitoutua politiikan ja poliittisiin keskusteluihin, menetelmät ja koulutus edistää ja puolestapuhuja osoituksena perustuvaa politiikkaa, ja lääkärin näkökulmasta, joka mahdollistaa niiden siirtyä "miettiminen sovellukseen." Tämä integroitu ja kokemuksellista lähestymistapa opetukseen ja oppimiseen kantoja SPP MPA valmistuneet tehdä ero maailman yleisen järjestyksen aika nopea muutos, lisääntynyt monimutkaisuus, ja kohonnut riitauttamista.

Pääasiallinen oppimisen tavoitteet MPA ohjelman opiskelijoille saavuttaa ja osoittaa kehittynyt kyky:... [-]

Unkari Budapest
Array
(
  [0] => Array
    (
      [type] => country
      [title] => Unkari
    )

  [1] => Array
    (
      [type] => region
      [title] => Budapest
    )

)
1
September 2019
Full-time
2 vuotta
Opetus kampuksella

Lue lisää suomeksi