Filter
Maisterin tutkinnot
Arabiemiirikunnat

Selaa Maisteriohjelmia Hallinnon opinnotssa Yhdistyneissä Arabiemiirikunnissa 2019

Maisterin tutkinnon saaminen vaatii perustutkintojen hyväksyttävää suorittamista. Maisterin tutkinto myönnetään yleensä 12 - 18 collegekurssin jälkeen, ja opintoihin sisältyy yleensä myös kattavia tenttejä ja/tai pro gradu -työ.

Hallinnon alan opintoihin kuuluu yleensä liiketalouteen liittyviä oppiaineita, joita ovat muun muassa rahoitus, viestintä ja markkinointi. Hallinnon akateemiset opinnot valmistavat opiskelijaa liiketalouden työtehtäviin, joko johtavassa asemassa tai myös yhtenä tiimin jäsenenä.

Yhdistyneet Arabiemiraatit on liitto seitsemän Emirates itäisellä puolella Arabian niemimaalla, suulla Persianlahden. Suuri osa työvoimasta UAE ovat ulkomaisten ulkosuomalaisten - siis maan 's väestöstä meikki on niin monipuolinen, Emirati kansalaiset ovat vähemmistö omassa maassaan.

Parhaat Maisteriohjelmat Hallinnon opinnotssa Yhdistyneissä Arabiemiirikunnissa 2019

Read More Read Less

2 Results in Hallinnon opinnot, Arabiemiirikunnat

Hamdan Bin Mohammed Smart University

Nykypäivän tietoon perustuvan yhteiskunnan tärkein omaisuus minkään järjestön on sen henkilöstön pääomaa. ... [+]

Nykypäivän tietoon perustuvan yhteiskunnan tärkein omaisuus minkään järjestön on sen henkilöstön pääomaa. Taitoja ja osaamista työntekijöiden keskeinen rooli minkä tahansa organisaation menestykselle globaalissa kilpailuympäristössä. Tavoitteena Master of Human Resource Management-ohjelma on valmistella ammattilaisten erikoistunut HRM kuria, hyvin perehtynyt nykyajan HRM-käytäntöjen ja strategista merkitystä ihmisten organisaatioissa jotta haasteisiin nykyaikaisia ​​organisaatioita. Ohjelmassa korostetaan henkilöstöhallinnon strategisena funktiona organisaation tavoitteena on kehittää oppijoille.

Kohdeyleisö

Master Human Resource Management on kehitetty kaikille niille, jotka haluavat tulla tulevia johtajia ja ammatillinen henkilöstöpäälliköille yksityisesti, hallituksen ja sosiaalinen / yhteisö sektori. Ohjelma on suunniteltu niin uran henkilöstön sekä tuoreita yliopiston opiskelijoille, jotka ovat kiinnostuneita hankkimaan kriittistä tietoa ja osaamista aloilla, jotka liittyvät henkilöstöhallinnon parantaa heidän urakehitystään.... [-]

Arabiemiirikunnat Dubai
September 2019
Full-time
3 lukukautta
Sekä onlineopetusta että kontaktiopetusta
Lue lisää suomeksi
The University of Wollongong in Dubai

Tämä erikoistuminen on ihmisresurssien alalla pyrkiville johtajille, jotka haluavat parantaa ymmärrystä strategisen henkilöstöhallinnon keskeisistä käsitteistä, kuten org ... [+]

Tämä erikoistuminen on ihmisresurssien alalla pyrkiville johtajille, jotka haluavat parantaa ymmärrystä strategisen henkilöstöhallinnon keskeisistä käsitteistä, kuten organisatoristen ongelmien luovasta analysoinnista ja ratkaisemisesta sekä strategisen linjauksen luomisesta inhimillisen pääoman ja organisaation tavoitteisiin. Ohjelma opettaa sinulle, miten tutkitaan rakenteita, järjestelmiä, kulttuuria ja johtajuutta, mukaan lukien miten organisatorinen muutos toteutetaan ja miten kilpailuetua voidaan hyödyntää globaaleilla markkinoilla.

Kesto

18 - 24 kuukautta

Intakes Kevät - helmikuu Kesä - kesäkuu Syksy - syyskuu

Lukukausimaksut AED 8,967 USD 2,443 (ALV 5%)... [-]

Arabiemiirikunnat Dubai
June 2019
Full-time
18 - 24 kuukautta
Opetus kampuksella
Lue lisää suomeksi