Maisteriohjelma Hallinnon opinnotssa Yhdistyneissä Arabiemiirikunnissa

Selaa Maisteriohjelmia Hallinnon opinnotssa Yhdistyneissä Arabiemiirikunnissa 2019

Hallinnon opinnot

Maisterin tutkinnon saaminen vaatii perustutkintojen hyväksyttävää suorittamista. Maisterin tutkinto myönnetään yleensä 12 - 18 collegekurssin jälkeen, ja opintoihin sisältyy yleensä myös kattavia tenttejä ja/tai pro gradu -työ.

Hallinnon alan opintoihin kuuluu yleensä liiketalouteen liittyviä oppiaineita, joita ovat muun muassa rahoitus, viestintä ja markkinointi. Hallinnon akateemiset opinnot valmistavat opiskelijaa liiketalouden työtehtäviin, joko johtavassa asemassa tai myös yhtenä tiimin jäsenenä.

Yhdistyneet Arabiemiraatit on liitto seitsemän Emirates itäisellä puolella Arabian niemimaalla, suulla Persianlahden. Suuri osa työvoimasta UAE ovat ulkomaisten ulkosuomalaisten - siis maan 's väestöstä meikki on niin monipuolinen, Emirati kansalaiset ovat vähemmistö omassa maassaan.

Parhaat Maisteriohjelmat Hallinnon opinnotssa Yhdistyneissä Arabiemiirikunnissa 2019

Näytä lisää

Henkilöstöjohtamisen maisteri

Hamdan Bin Mohammed Smart University
Sekä onlineopetusta että kontaktiopetusta Kokopäiväinen 3 lukukautta September 2019 Arabiemiirikunnat Dubai

Nykypäivän tietoon perustuvan yhteiskunnan tärkein omaisuus minkään järjestön on sen henkilöstön pääomaa. [+]

Nykypäivän tietoon perustuvan yhteiskunnan tärkein omaisuus minkään järjestön on sen henkilöstön pääomaa. Taitoja ja osaamista työntekijöiden keskeinen rooli minkä tahansa organisaation menestykselle globaalissa kilpailuympäristössä. Tavoitteena Master of Human Resource Management-ohjelma on valmistella ammattilaisten erikoistunut HRM kuria, hyvin perehtynyt nykyajan HRM-käytäntöjen ja strategista merkitystä ihmisten organisaatioissa jotta haasteisiin nykyaikaisia ​​organisaatioita. Ohjelmassa korostetaan henkilöstöhallinnon strategisena funktiona organisaation tavoitteena on kehittää oppijoille.

Kohdeyleisö

Master Human Resource Management on kehitetty kaikille niille, jotka haluavat tulla tulevia johtajia ja ammatillinen henkilöstöpäälliköille yksityisesti, hallituksen ja sosiaalinen / yhteisö sektori. Ohjelma on suunniteltu niin uran henkilöstön sekä tuoreita yliopiston opiskelijoille, jotka ovat kiinnostuneita hankkimaan kriittistä tietoa ja osaamista aloilla, jotka liittyvät henkilöstöhallinnon parantaa heidän urakehitystään.... [-]