Filter
Maisterin tutkinnot
Neitsytsaaret

Selaa Maisteriohjelmia Hallinnon opinnotssa Neitsytsaarilla 2019

Edut Masters ulottuvat parantaa tuottopotentiaalin. He voivat tarjota sinulle henkilökohtaisia ​​ja ammatillisia valmiuksia nopeuttaa kehitystä. Ne ovat myös mahdollisuus erottautua oman ikäisensä, joista monet ovat samanlaiset tason ja perustutkintoa pätevyys.

Hallinnon alan opintoihin kuuluu yleensä liiketalouteen liittyviä oppiaineita, joita ovat muun muassa rahoitus, viestintä ja markkinointi. Hallinnon akateemiset opinnot valmistavat opiskelijaa liiketalouden työtehtäviin, joko johtavassa asemassa tai myös yhtenä tiimin jäsenenä.

Neitsytsaaret ovat Länsi saariryhmä Leewardsaaret, jotka ovat Pohjois-Antillien ja muodostaa raja Karibianmerellä ja Atlantin valtamerellä. University of Virgin Islands, UVI on pieni, mutta kunnioitettavan koulun vuonna 1962. Se koostuu kahdesta kampuksilla, St. Thomas ja St. Croix.

Parhaat Maisteriohjelmat Hallinnon opinnotssa Neitsytsaarilla 2019

Read More Read Less
Muita ohjelmavaihtoehtoja Keski-Amerikka ja Karibia

1 Results in Hallinnon opinnot, Neitsytsaaret

University of the Virgin Islands

Jatko-ohjelma Public Administration (MPA) pyritään lisäämään saavutettavuutta johdon koulutuksen kykenevät motivoituneita miehiä ja naisen eri-ikäisten ja koulutustausta. ... [+]

Masters in Public Administration

Jatko-ohjelma Public Administration (MPA) pyritään lisäämään saavutettavuutta johdon koulutuksen kykenevät motivoituneita miehiä ja naisen eri-ikäisten ja koulutustausta. Ohjelman tarkoituksena on valmistaa opiskelijoita johtamisen uran kaikilla tasoilla ja toiminnot hallituksen yhdyskuntapalveluun virastojen ja yritysten keskuudessa, ja antaa päteviä opiskelijoille, jotka ovat erittäin motivoituneita etsimään pitkän aikavälin johtamisen uran julkisen palvelun sektorin.

Ohjelma koostuu tarvitaan keskeisten kurssien ja valinnaisia ​​kursseja. Opiskelijat osallistuvat erikoiskurssien heijastaa huolenaiheita niiden erityisen kiinnostava alue.... [-]

Neitsytsaaret Charlotte Amalie
September 2019
Full-time
Opetus kampuksella
Lue lisää suomeksi