Maisteriohjelma Hallintossa Bulgariassa

Selaa Maisteriohjelmia Hallintossa Bulgariassa 2018

Hallinto

Maisterin tutkinnon saaminen vaatii perustutkintojen hyväksyttävää suorittamista. Maisterin tutkinto myönnetään yleensä 12 - 18 collegekurssin jälkeen, ja opintoihin sisältyy yleensä myös kattavia tenttejä ja/tai pro gradu -työ.

Hallinnon koulutusohjelmat auttaa opiskelijoita löytämään työpaikan joko yrityssektorilta tai julkishallinnon tehtävistä. Osa opiskelijoista siirtyy työelämään heti kandidaatin tutkinnon suoritettuaan, mutta osa haluaa jatkaa maisterin tutkintoon tai jopa tohtorin tutkintoon, joiden avulla voi löytää jonkin verran parempia työpaikkoja.

Bulgaria, virallisesti Bulgarian tasavalta, on maa, joka sijaitsee Kaakkois-Euroopassa. Se rajoittuu Romanian pohjoiseen, Serbia ja Makedonia lännessä, Kreikka ja Turkki etelässä ja Mustanmeren itään.

Parhaat Maisteriohjelmat Hallintossa Bulgariassa 2018

Näytä lisää

Master In European Studies Ja Julkishallinnossa

University Of Ruse
Opetus kampuksella Kokopäiväinen 2 vuotta October 2018 Bulgaria Ruse

Poikkitieteellinen sisältö Master ohjelma kehittää osaamisen, taitojen ja pätevyyksien ammatillisen toteutumista julkishallinnon alalla eurooppalaisessa yhteydessä. [+]

European Studies ja julkishallinto (tarjotaan Bulgarian ja Romanian korkeakoulukeskusta Europe Centre / BRIE / yliopiston Ruse)

Poikkitieteellinen sisältö Master ohjelma kehittää osaamisen, taitojen ja pätevyyksien ammatillisen toteutumista julkishallinnon alalla eurooppalaisessa yhteydessä. Opetussuunnitelma sisältää aihe yksiköitä seuraavista moduuleista: Politiikka ja käytännöt: European Integration, kansainvälisten järjestöjen, yhteinen politiikka Euroopan unionin; Taloustieteen: Economics ja aluekehitysrahasto, Euroopan sosiaalirahasto ja elinkeinotoimisto, johtaminen Alueellinen ja rajat ylittävien hankkeiden; Hallinto ja laki: Julkinen hallinto ja Euroopan yhdentyminen, vertaileva hallinnon, Euroopan sähköisen hallinnon European Public Administration hyviä käytäntöjä, European Law; Siirrettävien taitojen: kvantitatiiviset menetelmät alue- ja EU-analyysi, tiimityö ja johtajuus; Kieli- ja viestintätaidot: saksa, bulgaria, romania, Intercultural Communication, Professional Communication. Kansainvälinen luennoitsijoita BRIE kumppanin yliopistojen harjoittavat kursseja joko Englanti tai saksaksi. Kesäkoulu Euroopan unionin toimielinten Brysselissä järjestää BRIE kattamiseksi viimeisintä kehitystä Euroopan yhdentymisen välillä toisen ja kolmannen lukukauden. Kolmas lukukausi on kumppani yliopistossa Saksassa - Chemnitz University of Technology, European University Viadrina Frankfurt (Oder) ja Regensburgin yliopisto toivottaa opiskelijoiden menestyksekästä koulumenestykseen. ... [-]