MASTERSTUDIES.FI

Selaa 12 maisterin tutkintoa Hallintossa Etäopiskelu Maisterin tutkinto

Masters tutkinto antaa sinulle mahdollisuuden joko edistää ymmärrystä tietyn kysymyksen tai ottaa pois täysin eri tavalla käyttäen taitoja olet saanut edellisestä astetta.

Hallinnon koulutusohjelmat tarjoavat opiskelijoille tilaisuuksia hankkia käytännön kokemusta esimerkiksi harjoitteluiden ja erilaisten projektien kautta, mutta opintoihin kuuluu myös perinteisiä luentoja. Opiskelijoiden kannattaa varautua neljä vuotta kestäviin opintoihin, jotka usein pitävät sisällään myös sellaisia kursseja, jotka eivät suoraan liity hallinnon alaan. Muun muassa biologian ja kirjallisuuden kursseja suoritetaan, jotta tutkinnosta tulisi mahdollisimman kattava.  

Etäopetus on menetelmä tuottaa koulutuksen opiskelijoille, jotka eivät ole fyysisesti läsnä kampuksella. Useat tutkimukset ovat osoittaneet, että etäopiskelu ohjelmia voi olla yhtä tehokas ja tehokas kuin perinteiset luokkahuoneessa ohjelmia joskus jopa parempi!

Maisteri Hallintossa Etäopiskelu

12 tulosta kohteessa Hallinto, Distance learning Filter

MicroMasters-ohjelma terveydenhuollon hallinnossa (Doane University)

edX
Online Full-time Part-time 8 - 40 viikkoa Kesäkuu 2019 Yhdysvallat Cambridge + 1 lisää

Terveydenhuollon hallinto MicroMasters-ohjelma esittelee oppijoille terveydenhuollon organisaatioille ominaiset johtamis- ja johtamisjärjestelmät, teoriat ja tapaustutkimukset. Se myös valmistaa opiskelijoita taitojen hallintaan monimutkaisia kysymyksiä, jotka liittyvät terveydenhuoltojärjestelmiin ja johtaa kansanterveyden alalla.

MicroMasters-ohjelma sertifioidun elämäntavan lääketieteen johtajana (Doane University)

edX
Online Full-time Part-time 10 - 50 viikkoa Request Info Yhdysvallat Cambridge + 1 lisää

Sertifioidun elämäntavan lääketieteen johtaja MicroMasters-ohjelma esittelee sinut johtamisjärjestelmiin ja valmistautuu hallitsemaan monimutkaisia kansanterveyden, terveydenhuoltojärjestelmien ja niihin liittyvien toimialojen kysymyksiä. Opit ihmisen sairauksien ehkäisemiseksi ja käsittelemiseksi tarvittavia taitoja käyttämällä elämäntapalääketieteen ja väestöpohjaisia terveydenhuoltoon perustuvia malleja, jotka liittyvät yksilöön, yhteisöön ja suurempaan yhteiskuntaan.

MA ympäristönhuoltoon sekä hallinnon

Universidad Arturo Prat
Online Full-time Request Info Chile Santiago

Master in Management ja ympäristöjärjestelmä on suunnattu ammattilaisille erilaisista yliopistokoulutuksen jotka ovat kiinnostuneita ympäristöasioiden hoidossa ja hankkeita tai ehdotuksia luonteeltaan erilaisia ​​edellyttävät sisällyttämistä ympäristön muuttuja.

Msed in opintoasiain- hallinnon

University of Wisconsin La Crosse
Kampus Online Full-time Part-time 2 vuotta Syyskuu 2019 Yhdysvallat La Crosse + 2 lisää

Käyttämällä teoria Practitioner malli, tehtävän opintotoimiston Administration in Higher Education maisteriohjelman on valmistaa opintosihteeri ammattilaisten kanssa osaamista työskennellä tehokkaasti sisällä monimutkaisia ​​poliittisten, taloudellisten, kulttuuristen ja sosiaalisten yhteyksissä korkeakoulutuksen ...

päällikön terveydenhuollon hallinto (MHA)

University of Phoenix Online
Online Full-time Part-time 2 vuotta Syyskuu 2019 Yhdysvallat Phoenix + 1 lisää

Tutkinnon MHA ohjelman ovat parantaneet johto / hallinto tausta ja erikoisuus alue toteuttamalla opetussuunnitelma, joka tarjoaa opiskelijoille uusimmat teoriat ja nykyaikainen käytäntö sovelluksia.

Virallinen maisterin tutkinto terveydenhuollossa ja johtamisessa

IMF Business School
Online Part-time 1 vuosi Avoin ilmoittautuminen Espanja Madrid

Pääaineen päätavoitteet ovat opiskelijoille: Tunnetaan terveydenhuoltojärjestelmien poliittinen, sosiaalinen, oikeudellinen, taloudellinen ja organisatorinen rakenne.

Advanced Liiketalouden Ja Hallinnollisen Neuvontakeskuksen [Viimeiset 3 paikkaa käytettävissä]

Life Learning
Online Full-time Part-time Avoin ilmoittautuminen Italia Milan

Kurssin sisältö on monitieteistä ja vaihtelee liiketoiminnan ja johtamisen taloustieteestä vero- ja kauppaoikeuteen. Life Learning yhteistyössä tri Emilio Cortesellin kanssa on esitelty "Advanced Master in Accounting and Administrative Consultancy" -opinnot, joka tarjoaa tarvittavat tiedot, jotta yrityksen kirjanpidon perusnäkökohdat voidaan hallita taloudellisen ja taloudellisen tilanteen jatkuvasti tuntemiseksi.

Dual Master of Business Administration ja Master of Healthcare Hallinto

The University of Scranton Online
Online Full-time 30 kuukautta Syyskuu 2019 Yhdysvallat Scranton

MBA-MHA-tutkinto yhdistää kaksi opetussuunnitelmaa yhdeksi käteväksi ohjelmaksi. Ansaitse tutkinto nopeammin ja vähemmän luottoja kuin jokaisen ohjelman ottaminen erikseen. MBA-MHA tarjoaa laaja-alaista liiketoimintaosaamista ja syvällistä ymmärrystä terveydenhuoltojärjestelmistä valmistellakseen sinua tehokkaasti hoitamaan terveydenhuollon organisaatioita.

Terveydenhuollon hallinnan maisteriohjelma (MPA)

Mercy College
Kampus Online Full-time Part-time Syyskuu 2019 Yhdysvallat Dobbs Ferry USA Online + 2 lisää

Edistää koulutusta ja uranäkymiä terveydenhuollossa Terveydenhuollon johtajat ovat avainasemassa tämän päivän nopeasti muuttuvassa terveydenhuollon ympäristössä.

Terveydenhuollon hallinto

Queens University of Charlotte Online
Online Part-time 24 kuukautta Elokuu 2019 Yhdysvallat Charlotte

Queens University of Charlotte's Online Master of Health Administration tarjoaa soveltavan opetussuunnitelman, joka perustuu yleisiin liiketoimintakäytäntöihin ja periaatteelliseen johtamiseen terveydenhuollon ympäristöön.

Terveydenhuollon hallinto

William Woods University
Online Full-time Syyskuu 2019 Yhdysvallat Fulton

Valmistaudu johtavaan asemaan kasvavassa terveydenhuollon alalla reaalimaailman kokemuksen ja käytännön kurssien avulla.

Arkiston ja kirjaston hallinto

San Jose State University - School of Information
Online 1 - 7 vuotta Elokuu 2019 Yhdysvallat San Jose

Arkkitehtuurin maisteri ja rekistereiden hallinnon koulutusohjelma San José State University School of Informationissa valmistelee opiskelijoita uraan nopeasti kasvavilla tietueiden hallinnan, yritysarkistojen ja tietohallinnon aloilla.