Filter
Maisterin tutkinnot
Kanada

Selaa Maisteriohjelmia Hallintossa Kanadassa 2019

Maisteriohjelmat on akateeminen tutkinto henkilöille, jotka onnistuneesti ilmaisemaan korkeampaa osaamista. On olemassa kaksi päätyyppiä Masters - opetti ja tutkimukseen.

Hallinnon koulutusohjelmat auttaa opiskelijoita löytämään työpaikan joko yrityssektorilta tai julkishallinnon tehtävistä. Osa opiskelijoista siirtyy työelämään heti kandidaatin tutkinnon suoritettuaan, mutta osa haluaa jatkaa maisterin tutkintoon tai jopa tohtorin tutkintoon, joiden avulla voi löytää jonkin verran parempia työpaikkoja.

Kanadalaiset erittäin tärkeänä oppimista, ja ovat kehittäneet ensiluokkainen koulutusjärjestelmä korkeat standardit. Ei ainoastaan ​​Kanada tarjota turvallinen, puhdas ympäristö, mutta se on jatkuvasti rankattu yhdeksi maailman parhaista paikoista elää kannalta elämänlaadun YK.

Parhaat Maisteriohjelmat Hallintossa Kanadassa 2019

Read More Read Less
Other options within this field of study:

1 Results in Hallinto, Kanada

Telfer School of Management, University of Ottawa

Jo yli 40 vuotta, Ottawan yliopistosta MHA ohjelman Telferin School of Management on varustettu Kanadan terveydenhuollon tulevaisuuden johtajien kanssa tietoja ja taitoja ... [+]

Jo yli 40 vuotta, Ottawan yliopistosta MHA ohjelman Telferin School of Management on varustettu Kanadan terveydenhuollon tulevaisuuden johtajien kanssa tietoja ja taitoja menestyä tässä haastavassa kentässä. Tärkeä osa tämän maan terveydenhuolto yhteisö, ohjelma on sovitettu yhteen Telferin School of Management Ottawan yliopistosta ja on kehuttu terveydenhuollon ammattilaiset ympäri Kanadan selkeästä sitoumuksestaan ​​antaa huomisen terveydenhuollon hoitajien kanssa vankan pohjan liiketoiminnan hallinnan periaatteet. Ohjelman terävä liikkeenjohdollinen yhdistettynä sen yhteyksiä johtajat Kanadan terveystieteissä ja poliittisten rikastuttaa oppimisympäristöä ja tarjoaa opiskelijoille integroidut vaadittu koulutus hoitotyön johtajat nyt ja tulevaisuudessa. ... [-]

Kanada Ottawa
September 2019
Full-time
Part-time
15 kuukautta
Opetus kampuksella
Lue lisää suomeksi