Filter
Maisterin tutkinnot
Kiina

Selaa Maisteriohjelmia Hallintossa Kiinassa 2019

Maisteriohjelmat on akateeminen tutkinto henkilöille, jotka onnistuneesti ilmaisemaan korkeampaa osaamista. On olemassa kaksi päätyyppiä Masters - opetti ja tutkimukseen.

Hallinnon koulutusohjelmat tarjoavat opiskelijoille tilaisuuksia hankkia käytännön kokemusta esimerkiksi harjoitteluiden ja erilaisten projektien kautta, mutta opintoihin kuuluu myös perinteisiä luentoja. Opiskelijoiden kannattaa varautua neljä vuotta kestäviin opintoihin, jotka usein pitävät sisällään myös sellaisia kursseja, jotka eivät suoraan liity hallinnon alaan. Muun muassa biologian ja kirjallisuuden kursseja suoritetaan, jotta tutkinnosta tulisi mahdollisimman kattava.  

Opetusministeriö toimii koulutuksen Kiinassa. Hallitus usein osarahoittajana varten korkeakoulutuksen teknisen ja julkisia yliopistoja. Kiinan hallitus on myös kehittänyt opetussuunnitelman, joka mahdollistaa niille opiskelijoille, joiden ammattitaito vaalia kykyjään.

Parhaat Maisteriohjelmat Hallintossa Kiinassa 2019

Read More Read Less

1 Results in Hallinto, Kiina

School of Public Policy and Management,Tsinghua University

Master of Public Administration International Development (MID) Koulutusohjelman tarkoituksena on valmentaa opiskelijoita olemaan aktiivisia maailmankansalaisia ​​ja tunt ... [+]

Master of Public Administration International Development (MID)

&nbsp

Master of Public Administration International Development (MID) Koulutusohjelman tarkoituksena on valmentaa opiskelijoita olemaan aktiivisia maailmankansalaisia ​​ja tuntea paremmin Kiinan kehitystä kokemus. Ohjelmassa keskitytään yleiseen järjestykseen kansainvälisestä näkökulmasta, jossa yhdistyvät tiukan koulutuksen analyyttisiin ja määrällisiä menetelmiä painottaen Kiinan käytäntöjä ja kestävän kehityksen. Lisäksi ohjelma tarjoaa jatko-opiskelijoille kentän kokemuksia eri aloilta, kuten maatalous, politiikka, terveys, insinööritieteiden, liikkeenjohdon, ympäristötieteet, koulutuksen ja ravinnon. ... [-]

Kiina Beijing
September 2019
Full-time
2 vuotta
Opetus kampuksella
Lue lisää suomeksi