Maisteriohjelma Hallintossa Kiinassa

Selaa Maisteriohjelmia Hallintossa Kiinassa 2018/2019

Hallinto

Maisteriohjelmat on akateeminen tutkinto henkilöille, jotka onnistuneesti ilmaisemaan korkeampaa osaamista. On olemassa kaksi päätyyppiä Masters - opetti ja tutkimukseen.

Hallinnon maisterin tutkinto on yhteiskunnankin kannalta hyvin tärkeä kokonaisuus. Hyvä hallinto takaa sen, että asiantuntijat ja valtion virkamiehet pystyvät viestimään tehokkaasti kaikissa poliittisissa ja linjauksiin liittyvissä asioissa.

Kiina korkeakouluopetukseen pari vuotta on äänestetty yhdeksi parhaita Aasian maissa. Tämä maa on yli 150 julkisen ja yksityisen omistuksessa yliopistojen jakelun kaikissa maakunnissa Kiinassa. Korkeakoulutus tutkimuksen perusteella.

Parhaat Maisteriohjelmat Hallintossa Kiinassa 2018/2019

Näytä lisää

päällikön julkishallinnon kansainväliseen kehitykseen (keskellä)

School of Public Policy and Management,Tsinghua University
Opetus kampuksella Kokopäiväinen 2 vuotta September 2019 Kiina Beijing

Master of Public Administration International Development (MID) Koulutusohjelman tarkoituksena on valmentaa opiskelijoita olemaan aktiivisia maailmankansalaisia ​​ja tuntea paremmin Kiinan kehitystä kokemus. [+]

Master of Public Administration International Development (MID)

&nbsp

Master of Public Administration International Development (MID) Koulutusohjelman tarkoituksena on valmentaa opiskelijoita olemaan aktiivisia maailmankansalaisia ​​ja tuntea paremmin Kiinan kehitystä kokemus. Ohjelmassa keskitytään yleiseen järjestykseen kansainvälisestä näkökulmasta, jossa yhdistyvät tiukan koulutuksen analyyttisiin ja määrällisiä menetelmiä painottaen Kiinan käytäntöjä ja kestävän kehityksen. Lisäksi ohjelma tarjoaa jatko-opiskelijoille kentän kokemuksia eri aloilta, kuten maatalous, politiikka, terveys, insinööritieteiden, liikkeenjohdon, ympäristötieteet, koulutuksen ja ravinnon. ... [-]