MASTERSTUDIES.FI

Tutustu Etäopiskelu Maisteriohjelmat Humanististen tieteiden opinnotssa Aasia 2019/2020

Maisteri on kandidaatin tutkinnon jälkeen ensimmäinen suoritettavissa oleva jatkotutkinto. Maisterin tutkinnon voi yleensä suorittaa kahden vuoden täyspäiväisinä opintoina, mikä yleensä vastaa 36 - 54 lukukausipistettä (72 - 108 ECTS-pistettä).  

Humanistiset ja yhteiskuntatieteet pyrkivät edistämään ja opettamaan monia erilaisia taitoja, ja laajaan ymmärrykseen tähdätään tarjoamalla opiskelijoille valtavan monipuolinen kurssitarjotin, jolta kasata oma kokonaisuus. Ja koska opiskelijat saavat itse kasata kursseista haluamansa kokonaisuuden, voi hankittuja taitoja päästä soveltamaan todella monella eri alalla ja hyvinkin globaaleissa puitteissa, aivan omista valinnoista riippuen.

Käsittelee yleisön yliopistojen on kaukana optimaalinen vaihtoehto. Yksityiset koulut tarjoavat paljon paremman avun etäisyyttä oppimiskokemus. Useat online yliopiston kiinnittää opettajien ja opiskelijoiden edullisesti matkoja ympäri maailmaa. Tämä lisää valtavasti monimuotoisuuden etäopiskelu luokkahuoneessa ja tuottaa haastava keskustelun joukossa alkaen valtavan erilaiset, alueita ja kaukainen kulttuureista.

Aasia on maailman 's suurin ja väkirikkain maanosa, sijaitsevat pääosin Itä-ja Pohjois pallonpuoliskolla. Se kattaa 8,7% maapallon n pinta-alasta ja muodostaa 30% sen pinta-alasta.

Aloita tänään Parhaat Etäopiskelu Jatko-opinnot Humanististen tieteiden opinnotssa Aasia 2019/2020

6 tulosta kohteessa Humanististen tieteiden opinnot, Aasia, Distance learning Filter

Online-isäntien islamilaisissa tutkimuksissa

Al-Mustafa Open University
Online Full-time 4 lukukaudet Syyskuu 2019 Iran Qom

Mainittu kurssi on suunniteltu ja esitelty antamaan systemaattinen selitys islamin opetuksista ja tieteistä, jotka perustuvat Pyhän Koraanin ja Ahl-ul-Baytin oppiin kansainvälisellä lähestymistavalla. Yliopisto myöntää Iranin islamilaisen tasavallan korkeakouluseminaarin hyväksymän maisteritodistuksen.

Online-mestarit eksegesissä ja kuru-opetuksissa

Al-Mustafa Open University
Online Full-time 4 lukukaudet Syyskuu 2019 Iran Qom

Mainittu kurssi on suunniteltu ja esitelty antamaan erikoistunut ja syvällinen selostus Koraanin eksegesioista ja suuntaviivoista ja eksegetiikasta. Yliopisto myöntää Iranin islamilaisen tasavallan korkeakouluseminaarin hyväksymän maisteritodistuksen.

Verkko-isäntien filosofia

Al-Mustafa Open University
Online Full-time 5 lukukaudet Syyskuu 2019 Iran Qom

Islamilainen etiikka käsittelee ja antaa periaatteita ja ohjeita elää moraalien perusteella käyttäen islamilaisia ​​opetuksia kaikissa elämänvaiheissa maailmassa. Tämä ohjelma tarjoaa johdatuksen muiden ajatuskoulujen etiikan ajattelijoihin. Etiikkaa filosofiasta pidetään yhtenä filosofian aloina, koska se tuo esiin moraalisuuden peruskysymykset, kuten tunnustuksen oikeista ja vääriin kysymyksiin, hyvien ja pahojen asioiden erottamisen, hyveiden tunnustamisen ja esittelee käsitteiden ja luonteen Eettiset lausunnot.

Graduate in Kreikan kieli ja kirjallisuus

Open University Of Cyprus
Online Full-time Part-time 2 vuotta Request Info Kyproksen tasavalta Cyprus Online + 1 lisää

Kreikan kielen ja kirjallisuuden jatko-opintojen tavoitteena on käyttää nykyaikaisen kielitieteen ja kirjallisuuden teoriaa kreikkalaisen kirjallisuuden tutkimuksessa, jossa korostetaan klassista aikaa, sen kehitystä ja sen opetusta.

Humanistisen ja taiteen maisteri

Asia e University
Kampus Online Full-time Part-time 1 - 2 vuotta Tammikuu 2020 Malesia Kuala Lumpur + 2 lisää

MHA (By Research) -ohjelma on suunniteltu vastaamaan sellaisten jatko-opiskelijoiden tarpeisiin, jotka aikovat erikoistua humanistisiin ja taiteisiin.

Jatko kasvatustieteiden: kieli- ja kirjallisuuden - Etäisyys

University of Nicosia
Online Full-time Part-time 3 lukukaudet Request Info Kyproksen tasavalta Nicosia Kreikka Athens + 3 lisää

Ohjelman tavoitteena on kaksijakoinen. Toisaalta, auttaa opiskelija hankkimaan syvä tuntemus alan erikoistuminen kautta () seuranta opetukseen kypsälle tasolle, (b) tutkia asiaa koskevasta kirjallisuudesta ja (c) vuorovaikutus tiedekunnan ja muut opiskelijat. Toisaalta ohjelmalla pyritään edistämään tutkimusta taitoja () seurantaa erityisiä määrällisiä ja laadullisia tutkimus kursseja, (b) pienimuotoinen tutkimusten erilaisia ​​kursseja ja / tai laaditaan Master Thesis, ja (c) osallistuminen seminaareihin / konferensseihin tutkimuksen sisältöä.