MASTERSTUDIES.FI

Etsi 59 maisterin tutkintoa Humanististen tieteiden opinnotssa Etäopiskelu Maisterin tutkinto

Maisterin tutkinnon saaminen vaatii perustutkintojen hyväksyttävää suorittamista. Maisterin tutkinto myönnetään yleensä 12 - 18 collegekurssin jälkeen, ja opintoihin sisältyy yleensä myös kattavia tenttejä ja/tai pro gradu -työ.

Humanistiset ja yhteiskuntatieteet on hyvin monipuolinen tieteellinen kokonaisuus, ja alan opinnot voivat olla oikea vaihtoehto sekä sosiaalityöntekijän, kasvattajan ja minkä tahansa luovan alan työstä haaveileville opiskelijoille. Alan kursseja suorittavat oppivat hyvin monipuolisesti erilaisia taitoja, joita tarvitaan ja pidetään arvossa monilla eri aloilla.

Etäopetus on menetelmä tuottaa koulutuksen opiskelijoille, jotka eivät ole fyysisesti läsnä kampuksella. Useat tutkimukset ovat osoittaneet, että etäopiskelu ohjelmia voi olla yhtä tehokas ja tehokas kuin perinteiset luokkahuoneessa ohjelmia joskus jopa parempi!

Maisteri Humanististen tieteiden opinnotssa Etäopiskelu

59 tulosta kohteessa Humanististen tieteiden opinnot, Distance learning Filter

Jumaluuden päällikkö (M.Div.)

Liberty University
Online Full-time 2 vuotta Lokakuu 2019 Yhdysvallat Lynchburg

Liberty University 100-prosenttinen verkko jumaluuden päällikkö (MDiv) on suunniteltu auttamaan miehiä ja naisia valmistautumaan ammatilliseen kristilliseen palvelukseen paikallisissa kirkko- ja laskuvarjojärjestöissä. Meidän M.Div. verkossa tarjoaa perusteellisen ja monipuolisen tutkimuksen klassisilla aloilla, kuten kirkon historia, raamatullinen opiskelu ja teologia, ja tarjoaa samalla käytännön palvelutaidot. Riippumatta suunnitellustasi kentästä, jumaluuden online-mestarit tarjoavat Pathway valmistautumiseen kaikissa ministeriön tehtävissä, opetuslapsessa ja kristillisessä hallinnossa. M.Div. Verkko-ohjelmassa voit valita intohimoasi vastaavan opintoalueen, jotta voit keskittyä opintoihin tietylle opiskelualueellesi. Verkkomme jumaluuden päällikkömme varmistaa, että sinulla on välttämättömät arvot, tiedot ja taidot, joita tarvitaan palvelemaan Kristusta ja edistämään Hänen valtakuntansa.

Maisteri Religious Sciences: Historia ja yhteiskunta

Universidad de La Laguna
Kampus Online Full-time 1 vuosi Syyskuu 2019 Espanja Santa Cruz de Tenerife + 1 lisää

Master Science uskontojen historia ja yhteiskunta tarjoaa vankka tuntemus ja analyysimenetelmien suuren uskonnollisia perinteitä ihmiskunnan historiassa sekä menetelmiä, joilla hallitaan uskonnollisten eroavaisuuksien nyky-yhteiskunnassa. Ensimmäinen osa Mestarin johdanto luonnossa, sisältää menetelmiin, historiallisen ja oikeudellisen sisällön. Toinen osa on jaettu kahteen reittejä suunniteltu opiskelija erikoistunut "uskontojen historian" tai "Managing uskonnollista ja kulttuurista moninaisuutta". Asiantuntijat osallistuvat tunnettu Master yliopiston Pablo de Olavide, Carlos III yliopiston, La Laguna sekä muiden yliopistojen ja laitosten.

Opetusmestari (med / alta) kirjasto-opetusvälineet (verkossa)

Alabama State University The Harold Lloyd Murphy Graduate School
Online Full-time Part-time 1 vuosi Request Info Yhdysvallat Montgomery + 1 lisää

Ehdokkaat, jotka työskentelevät M.Ed. Kirjaston mediakasvatuksen (A-tason) on suoritettava 30-33 tuntia tietenkin työtä, joka sisältää harjoittelu 300 tuntia. Harjoittelu koostuu: 100 tuntia peruskoulun kirjastossa; 100 tuntia lukiokirjastossa; 100 tuntia, jotka toistuvat joko edellisistä tasoista tai lasten ja nuorten osastolla olevalle julkiselle kirjastolle; Paikan päällä valvojien on oltava sertifioitu P-12 Media Specialistit; Koulun kirjastojen on oltava valtion akkreditoituja kouluja.

Online-isäntien islamilaisissa tutkimuksissa

Al-Mustafa Open University
Online Full-time 4 lukukaudet Syyskuu 2019 Iran Qom

Mainittu kurssi on suunniteltu ja esitelty antamaan systemaattinen selitys islamin opetuksista ja tieteistä, jotka perustuvat Pyhän Koraanin ja Ahl-ul-Baytin oppiin kansainvälisellä lähestymistavalla. Yliopisto myöntää Iranin islamilaisen tasavallan korkeakouluseminaarin hyväksymän maisteritodistuksen.

Online-mestarit eksegesissä ja kuru-opetuksissa

Al-Mustafa Open University
Online Full-time 4 lukukaudet Syyskuu 2019 Iran Qom

Mainittu kurssi on suunniteltu ja esitelty antamaan erikoistunut ja syvällinen selostus Koraanin eksegesioista ja suuntaviivoista ja eksegetiikasta. Yliopisto myöntää Iranin islamilaisen tasavallan korkeakouluseminaarin hyväksymän maisteritodistuksen.

Verkko-isäntien filosofia

Al-Mustafa Open University
Online Full-time 5 lukukaudet Syyskuu 2019 Iran Qom

Islamilainen etiikka käsittelee ja antaa periaatteita ja ohjeita elää moraalien perusteella käyttäen islamilaisia ​​opetuksia kaikissa elämänvaiheissa maailmassa. Tämä ohjelma tarjoaa johdatuksen muiden ajatuskoulujen etiikan ajattelijoihin. Etiikkaa filosofiasta pidetään yhtenä filosofian aloina, koska se tuo esiin moraalisuuden peruskysymykset, kuten tunnustuksen oikeista ja vääriin kysymyksiin, hyvien ja pahojen asioiden erottamisen, hyveiden tunnustamisen ja esittelee käsitteiden ja luonteen Eettiset lausunnot.

Graduate in Kreikan kieli ja kirjallisuus

Open University Of Cyprus
Online Full-time Part-time 2 vuotta Request Info Kyproksen tasavalta Cyprus Online + 1 lisää

Kreikan kielen ja kirjallisuuden jatko-opintojen tavoitteena on käyttää nykyaikaisen kielitieteen ja kirjallisuuden teoriaa kreikkalaisen kirjallisuuden tutkimuksessa, jossa korostetaan klassista aikaa, sen kehitystä ja sen opetusta.

Maisteri kansainvälisen muuttoliikkeen

Universidad Pontificia Comillas
Online Full-time Part-time 1 - 2 vuotta Request Info Espanja Madrid + 1 lisää

Maisterin tutkinto Contemporary International Migration palvelee tarvetta koulutettujen ammattilaisten eri aloilla, jotka liittyvät maahanmuuttoon, liittyy monia eri alueita, ja vaatii erityisiä ja monimutkaisia ​​valmistelua ja koulutusta.

Master filosofian

Avondale College of Higher Education
Online Full-time Part-time 1 - 2 vuotta Request Info Australia Cooranbong Wahroonga + 2 lisää

Master of Philosophy (MPhil) on täydellinen, stand-alone aste, joka on kansainvälisesti tunnustettu Masters (tutkimuksen) asteen. Se on tarkoitettu opiskelijoille kehittää edistyneitä taitoja suorittamalla riippumattomia ja jatkuvia tutkimus-.

Master of Divinity (raamattu näyttely)

Columbia International University Online
Online Full-time Part-time Syyskuu 2019 Yhdysvallat Columbia

M.Div. (Raamattu Exposition) tarjoaa kattavan valikoiman raamatullinen-teologisten tietoa ja käytännön taitoja ministeriön johdon kanssa erikoistaitoja ymmärtää, soveltaa, ja kommunikoida kirjoituksista tehokkaasti säännöllisesti paikallisessa kirkossa yhteydessä.

Humanistisen ja taiteen maisteri

Asia e University
Kampus Online Full-time Part-time 1 - 2 vuotta Tammikuu 2020 Malesia Kuala Lumpur + 2 lisää

MHA (By Research) -ohjelma on suunniteltu vastaamaan sellaisten jatko-opiskelijoiden tarpeisiin, jotka aikovat erikoistua humanistisiin ja taiteisiin.

Mestari humanististen, Englanti keskittyminen

Tiffin University
Online Part-time Syyskuu 2019 Yhdysvallat Tiffin

Master of Humanities-ohjelma on jo erilaisia ​​Englanti kursseja. Mikä tahansa 18 tunnin Englanti, lukuun ottamatta ENG501, laskee kohti keskittymistä.

Mestari humanistiset tieteet, taide ja visuaalinen media keskittyminen

Tiffin University
Online Part-time Syyskuu 2019 Yhdysvallat Tiffin

Ohjelma on jo useita kursseja taiteen ja niihin liittyviä aiheita. Yhdistäminen taiteen ja visuaalisen median luokat avaisi lisää mahdollisuuksia opiskelijoille ja sovelletaan edelleen taiteen kentässä.

Mestari humanististen

Tiffin University
Online Part-time Syyskuu 2019 Yhdysvallat Tiffin

Humanistinen ovat tutkimus Arts (myös kuvataiteen ja musiikin), filosofian, kirjallisuuden, kielen, klassikoita, uskonto, ja joskus aiheet, kuten viestintä-ja kulttuuriantropologian.

Maisteriksi kieltenopetuksen ja hankinta Inglés monikielisessä yhteyksissä (MELACOM)

Jaume I University (Universitat Jaume I)
Kampus Online Full-time Part-time 1 vuosi Syyskuu 2019 Espanja Castellón de la Plana + 2 lisää

Tavoitteena tätä isäntä on tarjota yhteiskunnalle tarvittavat toimet helpottaakseen opetusta Englanti kieli ja Englanti kieli työkalut (CLIL), jotka ovat tehokkaita ja laadukkaita oppimisen Englanti lavalta varhaiskasvatuksen kautta lukio ovat tyydyttävän tuloksen ja haluttu monikielisyyttä (kahdella tai kolmella kielellä) saavutetaan.