MASTERSTUDIES.FI

Täältä löydät Etäopiskelu Maisteriohjelmat Humanististen tieteiden opinnotssa in Barcelona Espanjassa 2019/2020

Masters tutkinto antaa sinulle mahdollisuuden joko edistää ymmärrystä tietyn kysymyksen tai ottaa pois täysin eri tavalla käyttäen taitoja olet saanut edellisestä astetta.

Humanistiset ja yhteiskuntatieteet on täydellinen ainekokonaisuus niille opiskelijoille, jotka haluavat oppia hyvin monenlaisia asioita ja taitoja, sillä he tietävät, että voivat vain monipuolisella osaamisella taata itselleen mahdollisimman suuren vapauden lopullista uravalintaa tehdessään.

Etäopetus tai etäopetus on tapa tuottaa koulutusta ja opetusta, usein tapauskohtaisesti, opiskelijoille, jotka eivät ole fyysisesti läsnä kampuksella.

Espanja, virallisesti Espanjan kuningaskunta, on suvereeni valtio ja jäsenvaltion Euroopan unionin. Se sijaitsee Iberian niemimaalla Lounais-Euroopassa. Espanjan yliopistot säännellä pääsyä oman astetta ja ne korjata akateemisen maksuja. Ne voivat myös tarjota epävirallinen jatkotutkintoja. Pääkaupunki Madrid on mahdollisesti eniten baareja asukasta kohden tahansa Euroopan kaupungeista ja hyvin aktiivinen yöelämä.

Koska 2. suurin kaupunki Espanjassa, Barcelona on Katalonian pääkaupunki maakunnassa. Se on yli 4 miljoonaa asukasta. Se on vilkas kaupunki, joka isännöi tuhansia turisteja vuosittain. Se on koti University of Barcelona mm.

Pyydä lisätietoa Etäopiskelu Maisterin tutkinnot Humanististen tieteiden opinnotssa in Barcelona Espanjassa 2019/2020

4 tulosta kohteessa Humanististen tieteiden opinnot, Barcelona, Distance learning Filter

Masters bioetiikan

Fundación Universitaria Iberoamericana (FUNIBER)
Online Part-time 2 vuotta Avoin ilmoittautuminen Espanja Barcelona

MA bioetiikan on akateeminen ohjelma, jonka tavoitteena on kouluttaa ammattilaisten erikoistunut tutkimus-ja bioetiikan

MA soveltavan kielitieteen opetukseen ja Englanti

Fundación Universitaria Iberoamericana (FUNIBER)
Online Part-time 25 - 30 kuukautta Avoin ilmoittautuminen Espanja Barcelona

MA soveltavan kielitieteen opetukseen ja Englanti vieraana kielenä - edistää tätä varten yliopiston Jaénin tarjottu sponsorointi Fundación Universitaria Iberoamericana ....

MA soveltavan kielitieteen opetukseen Espanjan

Fundación Universitaria Iberoamericana (FUNIBER)
Online Part-time 25 - 30 kuukautta Avoin ilmoittautuminen Espanja Barcelona

MA soveltavan kielitieteen opetukseen Espanjan vieraana kielenä - Espanja on nyt toisena kielenä kansainvälisen viestinnän ja neljänneksi puhutuin maailmassa ...

Ammattikorkeakoulututkinto

Universitat de Vic
Online Part-time 1 - 2 vuotta Lokakuu 2019 Espanja Barcelona

Erikoistuneen käännöksen maisteri on monikulttuurinen tutkinto, jonka koordinoi Katalonian yliopiston Vicin yliopisto, johon San Jorge -yliopisto (Zaragoza) osallistuu. Vic-yliopiston tarjoama erikoistunut käännösohjelma on päivitetty vuosien 2007 ja 2013 välisenä aikana, ja sen tavoitteena on kouluttaa ammattilaisia ja tutkijoita alueilla, jotka tuottavat enemmän kysyntää käännösalalla.