68 Maisteri Ohjelmat sisään Humanististen tieteiden opinnot sisään Espanja for 2024

Maisteri Ohjelmat sisään Humanististen tieteiden opinnot sisään Espanja for 2024Filter
    • Marbella, Espanja

    Täysaikainen

    1 vuosi

    Kampuksella

    Englanti, Espanja, Ranskan kieli, Saksan kieli, Italialainen, Kiinalainen, Venäjän kieli

    Schellhammer Business School humanististen tieteiden maisteri on haastava poikkitieteellinen maisteriohjelma, joka keskittyy ihmisluonnon, ajattelun ja luomisen tutkimiseen - menneisyyteen, nykyisyyteen ja siihen, miten toimintamme väistämättömät seuraukset vaikuttavat ihmiskunnan tulevaisuuteen. Humanistit alkoivat ensimmäisinä ajatella ja tutkia ihmisen tilaa etsimällä vastauksia moniin ihmisiin liittyviin ongelmiin yrittämällä ymmärtää maailmaa moraalisesti, eettisesti, hengellisesti ja älyllisesti. Schellhammer Business School jatkaa tätä pitkää perinnettä yhdistämällä filosofia, psykologia, sosiologia, käyttäytymistalous, politiikka, kieli, laki, antropologia, kulttuuri ja jopa liike-elämän yhdeksi ohjelmaksi samalla kun se tukee, tutkii ja tukee uutta uskomusjärjestelmää, periaatteita ja ratkaisuja ihmiskunnan moninaiset asiat - ylikansoitus, ilmastonmuutos, saastuminen, saastuminen, resurssien ehtyminen, karkea eriarvoisuus, epäonnistuneet talousjärjestelmät ja poliittinen dogmatismi. Schellhammer Business School humanististen tieteiden maisteri keskittyy voimakkaiden luovien, kriittisten ja analyyttisten ajattelutaitojen kehittämiseen avaa oven koulutuksen, politiikan uralle ja on selvä kilpailuetu yrityksessä, jossa ketteryys, monipuolisuus ja innovatiivisuus ovat nopeasti muuttuvilla markkinoilla.

    • Madrid, Espanja

    Täysaikainen

    9 kuukaudet

    Kampuksella

    Espanja

    • Murcia, Espanja

    Täysaikainen

    1 vuosi

    Kampuksella

    Espanja

    Yliopistinen teoreettisen ja sovelletun kielitieteen maisteri (MALTA) on kirjekirjatieteellisen tiedekunnan yhteinen maisterin tutkinto, joka tarjoaa tuleville tutkijoille tarvittavaa koulutusta teoreettisen ja sovelletun kielitieteen eri aloilta sekä korkeaa erikoistumista niille, jotka haluavat korkeamman tutkinnon. akateeminen koulutus ja ajan tasalle saattaminen kielen ja kielitieteen ammatillisissa sovelluksissa yli 100 tutkimussuunnassa ja joustavan opetustarjousrakenteen avulla, jota opettavat tunnustetut kansalliset ja kansainväliset arvostukset omaavat asiantuntijat.

    • Santiago de Compostela, Espanja

    Täysaikainen

    1 vuosi

    Kampuksella

    Espanja, Galicialainen

    Tällä maisterin tutkinnolla pyritään vastaamaan kasvavaan kiinnostukseen kansainvälisten asioiden tutkimista kohtaan sekä julkisten instituutioiden ja yksityisten tahojen kysyntään saada asiantuntijoita ja tutkijoita kansainvälisen todellisuuden analysointiin, joka on yhä tärkeämpää yhteiskunnallisissa prosesseissa. taloudellinen, poliittinen ja oikeudellinen.

    • Barcelona, Espanja
    • Vic, Espanja

    Osa-aikainen

    1 vuosi

    Etäopiskelu

    Espanja, Englanti

    Erikoistuneen käännöksen maisteri on monikulttuurinen tutkinto, jonka koordinoi Katalonian yliopiston Vicin yliopisto, johon San Jorge -yliopisto (Zaragoza) osallistuu. Vic-yliopiston tarjoama erikoistunut käännösohjelma on päivitetty vuosien 2007 ja 2013 välisenä aikana, ja sen tavoitteena on kouluttaa ammattilaisia ja tutkijoita alueilla, jotka tuottavat enemmän kysyntää käännösalalla.

    • León, Espanja

    Täysaikainen

    3 lukukaudet

    Kampuksella

    Espanja

    Tarkoitettu filologian tai muun taiteen ja humanistisen tieteen tutkinnon suorittaneille sekä muun tietotekniikan tutkinnon suorittaneille, jotka haluavat suunnata koulutuksensa espanjan vieraan kielen opettamiseen. Tarkoitettu myös ulkomaisille opiskelijoille, joilla on koulutusta latinalaisamerikkalaisessa filologiassa tai vastaavassa.

    • Tarragona, Espanja

    Täysaikainen, Osa-aikainen

    2 lukukaudet

    Etäopiskelu

    Englanti, Espanja

    Ammatillisen englannin-espanjan kääntämisen maisterin tutkinto pyrkii kouluttamaan käännösalan ammattilaisia, jotka kykenevät sopeutumaan markkinoiden tarpeisiin, vastaamaan asiakkaiden odotuksiin ja hallitsemaan menestyksekkäästi omaa liiketoimintaansa.

    • Madrid, Espanja

    Täysaikainen, Osa-aikainen

    12 kuukaudet

    Etäopiskelu

    Espanja

    Politiikan ja julkisen elämän ammattimaisuus vaatii jatkuvaa koulutusta ja päivittämistä. Poliittisia päätöksiä tekevien ja valtiota hallinnoivien henkilöiden sekä tällä alalla analysointia ja neuvontaa haluavien tulee olla erikoiskoulutettuja ja heidän on oltava tietoisia sellaisista aiheista kuin historia, oikeus, talous, hallinto ja protokolla. Lisäksi heillä on oltava nykypäivänä välttämättömät taidot, kuten johtajuus, viestintä, kriisinhallinta ja uusien teknologioiden hallinta.

    • Barcelona, Espanja
    • Brussels, Belgia
    • + 7 more

    Täysaikainen, Osa-aikainen

    9 kuukaudet

    Sekoitettu, Kampuksella

    Englanti

    Opinto-ohjelman suoritettuaan opiskelijat saavat kansainvälisen yksityisen Master of Arts (MA) in Global Studies -tutkinnon, jonka koulun pääkampus Zürichissä Sveitsissä myöntää niiden paikallisten kampusten tiedekunnan suosituksesta, joissa opintopisteitä ansaittiin, ja koulun akateemisen neuvoston suosituksesta.

    • Alicante, Espanja

    Täysaikainen

    2 lukukaudet

    Sekoitettu

    Espanja

    Välimeren identiteetin tunnistaminen tarkoittaa eurooppalaisen yhteiskunnan kulttuurisen monimuotoisuuden tutkimista. Tavoitteenamme on löytää mekanismeja integraation, monimuotoisuuden kunnioittamisen ja yhteenkuuluvuuden edistämiseksi Välimeren ja Euroopan alueella. Tässä mielessä mestari voi antaa valmistuneille tutkimuskoulutusta, joka on tarpeen esihistoriasta, muinaishistoriasta ja keskiajalta perittyjen sosioekonomisten, poliittisten ja kulttuuristen rakenteiden tunnistamiseksi voidakseen soveltaa asianmukaista historiallista analyysiä.

    • Barcelona, Espanja

    Osa-aikainen

    2 vuotta

    Etäopiskelu

    Espanja

    Master of Bioethics on akateeminen ohjelma, joka on suunnattu bioetiikan tutkimukseen ja tutkimukseen erikoistuneille ammattilaisille. Ohjelma noudattaa monitieteistä tutkimusmenetelmää tieteellisestä, antropologisesta, eettisestä ja oikeudellisesta lähestymistavasta.

    • Madrid, Espanja
    • Alcorcón, Espanja
    • + 3 more

    Täysaikainen

    1 vuosi

    Kampuksella

    Espanja

    Luomisen, esityksen ja musiikin tutkimuksen maisteriopiskelijat saavat muotoilevaa tietoa, joka antaa heille ansiokkaat valmiudet kehittää heitä tutkimuksessa ja ammatillisessa työssä musiikin eri tieteenaloilla musiikkitieteellisestä, luovasta ja performatiivisesta tutkimuksesta moniin muihin toimintoihin. kuten musiikin kritiikki ja levittäminen, opetus tai työskentely median parissa.

    • Vigo, Espanja
    • Ourense, Espanja

    Täysaikainen

    2 vuotta

    Kampuksella

    Espanja

    Yliopistojen välinen "Arkeologian ja antiikin tieteiden maisteri" aloitti matkansa lukuvuonna 2010-11 ja on jo käynyt läpi useita uudistuksia, jotka ovat parantaneet sitä merkittävästi. Tällä hetkellä olemme juuri läpäisseet ACSUG:n ja yliopistojen ministeriön positiivisen arvioinnin maisterin 4. painoksesta. Maisterintutkintomme on ainutlaatuinen tarjous Galician yliopistojärjestelmässä ja ainutlaatuinen Espanjassa.

    • Valencia, Espanja

    Täysaikainen

    1 vuosi

    Etäopiskelu

    Espanja

    Toimituksellinen käännös sisältää kaikki edustajien tai toimittajien pyytämät käännökset, jotka on tarkoitettu julkaistaviksi, ja erityinen mahdollisuus yhdistää minkä tahansa tyyppinen teksti ja jopa käännöstavat.

    • Valladolid, Espanja

    Täysaikainen

    1 vuosi

    Kampuksella

    Espanja