Filter
Maisterin tutkinnot
Italia Opiskelutyyppi: Distance learning

Näytä kaikki Etäopiskelu Maisteriohjelmat Humanististen tieteiden opinnotssa Italiassa 2019/2020

Maisterin tutkinnon saaminen vaatii perustutkintojen hyväksyttävää suorittamista. Maisterin tutkinto myönnetään yleensä 12 - 18 collegekurssin jälkeen, ja opintoihin sisältyy yleensä myös kattavia tenttejä ja/tai pro gradu -työ.

Humanistiset ja yhteiskuntatieteet on laaja ala, ja alan oppiaineita opiskelevat voivat valita lähestulkoon alan kuin alan siinä vaiheessa, kun uravalinnan paikka tulee. Alan kursseja suorittavat valitsevat usein muun muassa sosiaalityöntekijän, taiteilijan tai opettajan uran.

Vaikka etäopiskelu kurssit ovat eräpäiviä, jotka on täytettävä, on upea paljon täyttää, kun voi suorittaa tehtäviä, kun opiskelee etäältä. Kun online-vaihtoehto, Voisit poistua keskusteluryhmään tarvittaessa palata töihin ja sitten liittyä työn jälkeen tarvittaessa. Etäopetus kursseja voidaan ottaa missä tahansa paikassa sinulla on Internet-yhteys. Voit myös suorittaa luokat Internet lounge missään hotellissa ympäri maailmaa, jos tarvitset lomaa.

Virallisesti kutsutaan Italian tasavalta, maa löytyy Etelä-Euroopassa. Maan virallinen kieli on italia ja kulttuurin rikas pääkaupunki on Rooma. Monet maailman 's vanhimmista yliopistoista sijaitsevat Italiassa, erityisesti Bolognan yliopisto (perustettu vuonna 1088). On kolme Superior tutkijakoulujen kanssa "yliopiston status ", kolme tutkimuslaitosten kanssa tilan Jatko Colleges, joka toiminto jatko-ja jatko-tasolla.

Aloita tänään Parhaat Etäopiskelu Jatko-opinnot Humanististen tieteiden opinnotssa Italiassa 2019/2020

Read More Read less
Muita vaihtoehtoja tällä opintoalalla:

1 tulosta kohteessa Humanististen tieteiden opinnot, Italia, Distance learning

IUAD Accademia della Moda

Art ... [+]

Art

Se on suunnattu ensisijaisesti humanististen tai viestintä- ja markkinointikurssien opiskelijoille, tutkinnon suorittaneille ja jatko-opiskelijoille, jotka aikovat erikoistua taiteen suuntaan tai Copywritingiin alan ammattilaisten johdolla.

OpintojaksosiI vuosiopetukset II vuosiLopullinen testi Kokeile ja tee työtä oppia

Akatemian menetelmä käsittää 30% luennoista ja 70% käytännön sovelluksista. Opiskelijat työskentelevät avoimessa laboratoriossa, jossa he voivat kokeilla ja oppia, luokkahuoneessa simulaatioita todellisista tilanteista, esimerkiksi asiakkaan prototyypin toteuttamisesta.

Testit ja lopullinen projekti

Kahden vuoden jakson päättyessä luennoitsijat arvioivat polkusi, jotta voit käyttää lopputestiä, joka koostuu hankkeen esittelystä.... [-]

Italia Naples Milan
Lokakuu 2019
Italialainen
Full-time
2 vuotta
Online
Lue lisää suomeksi