Filter
Maisterin tutkinnot
Japani

Selaa Maisteriohjelmia Humanististen tieteiden opinnotssa Japanissa 2019

Masters tutkinto antaa sinulle mahdollisuuden joko edistää ymmärrystä tietyn kysymyksen tai ottaa pois täysin eri tavalla käyttäen taitoja olet saanut edellisestä astetta.

Humanistiset ja yhteiskuntatieteet on täydellinen ainekokonaisuus niille opiskelijoille, jotka haluavat oppia hyvin monenlaisia asioita ja taitoja, sillä he tietävät, että voivat vain monipuolisella osaamisella taata itselleen mahdollisimman suuren vapauden lopullista uravalintaa tehdessään.

Japani on yksi pitkälle integroitu korkeakoulujärjestelmät Aasiassa. Japans lähestymistapa tieteeseen ja teknologiaan on hyvin mitoitettu siten niiden koulutustasoa hyvin jäsennelty lapsuudesta ensisijainen kautta toissijainen asteen tasolle. On 126 miljoonaa ihmistä asuu Japanissa se on kulttuurin rikas ympäristö. Suur-Tokion alueella on suurin pääkaupunkiseudulla maailmassa, yli 30 miljoonaa asukasta.

Parhaat Maisteriohjelmat Humanististen tieteiden opinnotssa Japanissa 2019

Read More Read Less

2 tulosta kohteessa Humanististen tieteiden opinnot, Japani

Japan Lutheran College

Pyrimme sosiaalityöntekijän koulutuksesta pitkälle erikoistuneita ammattilaisia. Lisäksi pyrimme osaamisen johtamista liiketoimintaa sosiaalisten palvelujen ja laitokset. ... [+]

sosiaalihuolto idea

Maisteriohjelma

Pyrimme sosiaalityöntekijän koulutuksesta pitkälle erikoistuneita ammattilaisia. Lisäksi pyrimme osaamisen johtamista liiketoimintaa sosiaalisten palvelujen ja laitokset.

tohtoriohjelma

Pyrimme koulutusta sosiaalihuollon tutkimusten tutkijoiden ja kasvattajien. Lisäksi olemme koulutusta operatiivisen hallinnoinnin asiantuntija tilat ja laitokset läpi käytännön teorian ja oikeuden politiikkaa sosiaalihuollon.

Se sisältää kolme tutkimusalueella

Vuonna Maisteriohjelma, (1) sosiaalihuollon ja politiikkaa, (2) sosiaali- menetelmät ja tekniikat, (3) ja valita alueen hallita osaamista kolmelta tutkimusalueita Christian sosiaalihuollon, pitkälle erikoistuneita ammattilaisia yllään vaadittavat tiedot ja taidot. Vuonna tohtorikoulutuskeskuksesta se koostuu (1) sosiaalihuollon ja politiikkaa (2) aiheista kahden tutkimuksen aloilla sosiaalietuuksia tekniikkaa.... [-]

Japani Tokyo
Huhtikuu 2020
Japanilainen
Full-time
Kampus
Lue lisää suomeksi
Hirosaki University

Kaksi opinto tarjotaan MA-ohjelma: Kulttuuriala ja Applied Social Sciences. Tavoitteena kunkin on osoittautua erittäin pätevää suorittaneiden jotka voivat käsitellä muuto ... [+]

Graduate School of humanistiset ja yhteiskuntatieteet on sitoutunut yhteisöön ja globarized maailmaa.

Kaksi opinto tarjotaan MA-ohjelma: Kulttuuriala ja Applied Social Sciences. Tavoitteena kunkin on osoittautua erittäin pätevää suorittaneiden jotka voivat käsitellä muutoksia ja institutionaalisia uudistuksia, jotka tapahtuvat sekä alue- ja globaalilla tasolla nykyisten yhteiskunnan.

[-]
Japani Hirosaki
Huhtikuu 2020
Japanilainen
Full-time
2 vuotta
Kampus
Lue lisää suomeksi