MASTERSTUDIES

Näytä kaikki Etäopiskelu Maisteriohjelmat Humanististen tieteiden opinnotssa Malesiassa 2020

Maisterin tutkinto on jatkotutkintojen jälkeen myönnettävä tutkinto, jonka avulla opiskelijat joko kartuttavat tietyn alan osaamistaan tai hankkivat parempia valmiuksia urallaan etenemiseen. Suurin osa maisterin tutkinnoista suoritetaan valtion yliopistoissa tai muissa julkisrahoitteisissa yliopistoissa.

Humanistiset ja yhteiskuntatieteet on monipuolinen ala, jota opiskelleet voivat löytää unelmiensa uran hyvin monelta eri alalta. Alan opinnoista voivat hyötyä muun muassa sosiaalityön, kasvatusalan tai minkä tahansa taiteellisen alan työtehtävistä haaveilevat.

Vaikka etäopiskelu kurssit ovat eräpäiviä, jotka on täytettävä, on upea paljon täyttää, kun voi suorittaa tehtäviä, kun opiskelee etäältä. Kun online-vaihtoehto, Voisit poistua keskusteluryhmään tarvittaessa palata töihin ja sitten liittyä työn jälkeen tarvittaessa. Etäopetus kursseja voidaan ottaa missä tahansa paikassa sinulla on Internet-yhteys. Voit myös suorittaa luokat Internet lounge missään hotellissa ympäri maailmaa, jos tarvitset lomaa.

Malesia on liittovaltion perustuslaillinen monarkia Kaakkois-Aasiassa. Se koostuu kolmestatoista valtioiden ja kolme liittovaltion alueella ja on yhteensä alasta on 329847 neliökilometriä erottaa Etelä-Kiinan merellä kahteen samankokoisten alueiden Malakka ja Malesian Borneo.

Aloita tänään Parhaat Etäopiskelu Jatko-opinnot Humanististen tieteiden opinnotssa Malesiassa 2020

3 tulosta kohteessa Humanististen tieteiden opinnot, Malesia, Distance learning Filter

MA in English with Creative Writing

MA
Syys 2020
<
Full-time
<
Part-time
30 Kesä 2020
English
Kampus

This degree is particularly relevant to students who are keen to develop creative writing skills in a professional capacity. However, it also includes selections from modules ...

Lue lisää

Humanistisen ja taiteen maisteri

Asia e University
Johtamiskurssit
Tammi 2020
<
Full-time
<
Part-time
Englanti
Kampus
Online

MHA (By Research) -ohjelma on suunniteltu vastaamaan sellaisten jatko-opiskelijoiden tarpeisiin, jotka aikovat erikoistua humanistisiin ja taiteisiin.

Lue lisää

MA in English Language and Literature

MA
Syys 2020
<
Full-time
<
Part-time
30 Kesä 2020
English
Kampus

The MA English Language and Literature provides you with an opportunity for advanced study in contemporary Literary Studies and Applied Linguistics.

Lue lisää