MASTERSTUDIES.FI

Näytä kaikki Etäopiskelu Maisteriohjelmat Humanististen tieteiden opinnotssa Yhdysvalloissa 2019/2020

Maisterin tutkinto myönnetään opiskelijoille, jotka ovat suorittaneet tietyn ammatillisen erikoisalan jatko-opinnot ja osoittaneet hallitsevansa kyseisen alan peruskysymykset erinomaisesti.

Humanistiset ja yhteiskuntatieteet on laaja ala, ja alan oppiaineita opiskelevat voivat valita lähestulkoon alan kuin alan siinä vaiheessa, kun uravalinnan paikka tulee. Alan kursseja suorittavat valitsevat usein muun muassa sosiaalityöntekijän, taiteilijan tai opettajan uran.

Vaikka minun osallistua kaukainen oppimisen luokat verkossa, useat yliopistot pidä aloittamista useilla paikkakunnilla. Voisit jopa lopettaa luokat monta viikkoa vuoden aikana ilman peruuttamista ja ilman heittää opintolainoja osaksi takaisin. Se on vahva peruste monet ihmiset katsovat, kun ilmoittautumalla etäopiskelu luokissa.

Koulutus Yhdysvallat antaa pääasiassa julkisen sektorin kanssa ohjaus ja rahoitus tulevat kolme tasoa: valtion, paikallisten ja liittovaltion, tässä järjestyksessä.Yhteiset vaatimukset opiskella korkeakoulutasolla Yhdysvalloissa sisältää oman tunnustukset essee (tunnetaan myös lauselma tarkoituksesta tai henkilökohtainen lausuma), opintosuoritusote, suositus / kirjaimilla ja kielikokeet

Aloita tänään Parhaat Etäopiskelu Jatko-opinnot Humanististen tieteiden opinnotssa Yhdysvalloissa 2019/2020

22 tulosta kohteessa Humanististen tieteiden opinnot, Yhdysvallat, Distance learning Filter

Jumaluuden päällikkö (M.Div.)

Liberty University
Online Full-time 2 vuotta Lokakuu 2019 Yhdysvallat Lynchburg

Liberty University 100-prosenttinen verkko jumaluuden päällikkö (MDiv) on suunniteltu auttamaan miehiä ja naisia valmistautumaan ammatilliseen kristilliseen palvelukseen paikallisissa kirkko- ja laskuvarjojärjestöissä. Meidän M.Div. verkossa tarjoaa perusteellisen ja monipuolisen tutkimuksen klassisilla aloilla, kuten kirkon historia, raamatullinen opiskelu ja teologia, ja tarjoaa samalla käytännön palvelutaidot. Riippumatta suunnitellustasi kentästä, jumaluuden online-mestarit tarjoavat Pathway valmistautumiseen kaikissa ministeriön tehtävissä, opetuslapsessa ja kristillisessä hallinnossa. M.Div. Verkko-ohjelmassa voit valita intohimoasi vastaavan opintoalueen, jotta voit keskittyä opintoihin tietylle opiskelualueellesi. Verkkomme jumaluuden päällikkömme varmistaa, että sinulla on välttämättömät arvot, tiedot ja taidot, joita tarvitaan palvelemaan Kristusta ja edistämään Hänen valtakuntansa.

Opetusmestari (med / alta) kirjasto-opetusvälineet (verkossa)

Alabama State University The Harold Lloyd Murphy Graduate School
Online Full-time Part-time 1 vuosi Request Info Yhdysvallat Montgomery + 1 lisää

Ehdokkaat, jotka työskentelevät M.Ed. Kirjaston mediakasvatuksen (A-tason) on suoritettava 30-33 tuntia tietenkin työtä, joka sisältää harjoittelu 300 tuntia. Harjoittelu koostuu: 100 tuntia peruskoulun kirjastossa; 100 tuntia lukiokirjastossa; 100 tuntia, jotka toistuvat joko edellisistä tasoista tai lasten ja nuorten osastolla olevalle julkiselle kirjastolle; Paikan päällä valvojien on oltava sertifioitu P-12 Media Specialistit; Koulun kirjastojen on oltava valtion akkreditoituja kouluja.

Master of Divinity (raamattu näyttely)

Columbia International University Online
Online Full-time Part-time Syyskuu 2019 Yhdysvallat Columbia

M.Div. (Raamattu Exposition) tarjoaa kattavan valikoiman raamatullinen-teologisten tietoa ja käytännön taitoja ministeriön johdon kanssa erikoistaitoja ymmärtää, soveltaa, ja kommunikoida kirjoituksista tehokkaasti säännöllisesti paikallisessa kirkossa yhteydessä.

Mestari humanististen, Englanti keskittyminen

Tiffin University
Online Part-time Syyskuu 2019 Yhdysvallat Tiffin

Master of Humanities-ohjelma on jo erilaisia ​​Englanti kursseja. Mikä tahansa 18 tunnin Englanti, lukuun ottamatta ENG501, laskee kohti keskittymistä.

Mestari humanistiset tieteet, taide ja visuaalinen media keskittyminen

Tiffin University
Online Part-time Syyskuu 2019 Yhdysvallat Tiffin

Ohjelma on jo useita kursseja taiteen ja niihin liittyviä aiheita. Yhdistäminen taiteen ja visuaalisen median luokat avaisi lisää mahdollisuuksia opiskelijoille ja sovelletaan edelleen taiteen kentässä.

Mestari humanististen

Tiffin University
Online Part-time Syyskuu 2019 Yhdysvallat Tiffin

Humanistinen ovat tutkimus Arts (myös kuvataiteen ja musiikin), filosofian, kirjallisuuden, kielen, klassikoita, uskonto, ja joskus aiheet, kuten viestintä-ja kulttuuriantropologian.

Teologian maisteri (online)

Christian Leadership University
Online Full-time Part-time Avoin ilmoittautuminen Yhdysvallat Cheektowaga

Iankaikkinen totuus on monipuolinen timantti, jota täydentävät näennäiset ristiriidat. Mielemme ei pysty ymmärtämään kaikkea; se on tunnistettava hengellisesti Hengen ilmoituksen kautta ja uskon on hyväksyttävä se. Rajoittaako teologiasi Jumalan kyvyllesi ymmärtää tai pystytkö omaksumaan Sanaan sisältyvät uskon mysteerit? Oletko hylännyt kaikki yritykset ymmärtää Hengen asioita luonnollisella mielelläsi? Haluatko tutkia ja selvittää ne perusteellisesti hengellisillä ajatuksilla ja hengellisillä sanoilla, kuten Henki opettaa (I Kor. 2:13, 14)? Jos niin, niin Christian Leadership University teologian maisterin tutkinto on juuri sitä, mitä olet etsinyt.

Profeettisen ministerin päällikkö (online)

Christian Leadership University
Online Full-time Part-time Avoin ilmoittautuminen Yhdysvallat Cheektowaga

Haluatko oppia suhtautumaan tehokkaammin muihin kehon lahjoihin ja ministeriöihin? Oletko valmis selvittämään, mitä kukin lahja edistää ja mitä osaa Jumala haluaa sinun soittavan kehon rakentamisessa yhtenäisyyteen ja kypsyyteen? Jos näin on, niin Christian Leadership University profeetallisen ministeriön maisterin tutkinto on tarkalleen mitä olet etsinyt.

Ministeriön päällikkö (Online)

Christian Leadership University
Online Full-time Part-time Avoin ilmoittautuminen Yhdysvallat Cheektowaga

Löytyykö ”onnistunut ministeriö” seuraamalla viimeisimpiä suuntauksia ja kopioimalla isojen, tunnettujen kirkkojen käyttämiä menetelmiä? Vai haluatko, että Jumala kertoa sinulle henkilökohtaisesti, kuinka Hän haluaa sinun palveltavan parvessa, jonka Hän on antanut sinun huolesi alla tavalla, joka palvelee ja ruokki heitä tehokkaimmin? Jos näin on, niin Christian Leadership University ministeritutkinto on juuri sitä, mitä olet etsinyt.

Jumaluuden päällikkö (Online)

Christian Leadership University
Online Full-time Part-time Avoin ilmoittautuminen Yhdysvallat Cheektowaga

Oletko tyytyväinen jumalallisuuden maisteriohjelmaan, jolla on vain ”kristillinen näkökulma”, vai onko sydämesi nälkää kyvystäsi kuulla Hänen äänensä puhua suoraan sydämellesi? Etsitkö radikaalisti erilaista Master of Divinity -ohjelmaa? Jos näin on, niin Christian Leadership University -oppilaitoksen jumalallisuustutkinto on juuri sitä, mitä olet etsinyt.

Jumalallisen parantamisen päällikkö (online)

Christian Leadership University
Online Full-time Part-time Avoin ilmoittautuminen Yhdysvallat Cheektowaga

Tukeeko Raamattu todella uskoa siihen, että Jeesus haluaa parantua tänään? Oletko valmis lisäämään henkilökohtaista, kokemuksellista tietämystäsi pyhistä kirjoituksista, niin että se on riittävän vahva pitämään uskosi vankkana opposition edessä? Jos näin on, niin Christian Leadership University -tapahtuma jumalallisesta paranemisesta on juuri sitä, mitä olet etsinyt.

Kristillisen johtamisen päällikkö (Online)

Christian Leadership University
Online Full-time Part-time Avoin ilmoittautuminen Yhdysvallat Cheektowaga

Tiesitkö, että Jumala on antanut sinulle erityisiä ja ainutlaatuisia lahjoja valmistautuaksesi palvelijan johtamistapaan? Haluatko oppia yhdistämään monitaitoisen viiden hengen joukkueen, jotta yhdessä voisit vapauttaa sen eksponentiaalisen voiman kaikilla elämäsi alueilla? Jos näin on, niin Christian Leadership University -maisteri on juuri sitä, mitä olet etsinyt.

Kristillisen neuvonnan päällikkö (Online)

Christian Leadership University
Online Full-time Part-time Avoin ilmoittautuminen Yhdysvallat Cheektowaga

Oletko tyytyväinen kristittyjen neuvojen maisteriohjelmaan, jolla on vain ”kristillinen näkökulma” vai nälkä sydämesi kyvystä palvella Jumalan muutosvoimaa ja antaa murtuneille ja kärsimyksille kuulla Hänen äänensä puhua elämää antavia sanoja mukavuus suoraan heidän sydämeensä? Etsitkö radikaalisti erilaista kristinuskon maisteriohjelmaa? Ohjelma, jonka lähestymistapa johtaa rationaalisen mielen poistumiseen ja kutsuu Ihana Neuvonantaja tulemaan ja korvaamaan nuo tuskalliset ajatukset, kuvat ja muistot positiivisillaan? Jos niin, niin Christian Leadership University kristinuskon maisterin tutkinto on juuri sitä, mitä olet etsinyt.

Raamatun tutkimuksen päällikkö (verkossa)

Christian Leadership University
Online Full-time Part-time Avoin ilmoittautuminen Yhdysvallat Cheektowaga

Paljastiko Jumala itsensä Abrahamille kuin Jehova Jireh vain, jotta hän voisi lisätä Abrahamin opillista ja teologista ymmärrystä kuka hän oli? Eikö hän paljastanut itsensä Jehova Jirehiksi, jotta Abraham voisi kokea Jumalan tarjoamisen tarpeessaan? Oletko tyytyväinen vain oppimaan kaikesta mitä voi tehdä Jumalasta? Etkö halua mennä pään tietämyksen ulkopuolelle ”todelliseen tietoon” - tietoon, joka tulee Hänen koettaessa kaikessa Hänen kirkkaudessaan? Jos näin on, niin raamatullisten opintojen maisteri Christian Leadership University on juuri sitä, mitä olet etsinyt.

Jumaluusmestari

Grand Canyon University
Kampus Online Full-time Syyskuu 2019 Yhdysvallat Phoenix Albuquerque Sun City Scottsdale + 3 lisää

Online-Master of Divinity (MDiv) tarjoaa perusta edistyneelle opiskelulle ja menestyksekkään uran kirkon johtajuudessa (ilta-luokat tarjotaan myös kampuksella).