Filter
Maisterin tutkinnot
Yhdysvallat Minnesota Opiskelutyyppi: Distance learning

Täältä löydät Etäopiskelu Maisteriohjelmat Humanististen tieteiden opinnotssa Minnesota Yhdysvalloissa 2019/2020

Masters tutkinto antaa sinulle mahdollisuuden joko edistää ymmärrystä tietyn kysymyksen tai ottaa pois täysin eri tavalla käyttäen taitoja olet saanut edellisestä astetta.

Humanistiset ja yhteiskuntatieteet on monipuolinen ala, jota opiskelleet voivat löytää unelmiensa uran hyvin monelta eri alalta. Alan opinnoista voivat hyötyä muun muassa sosiaalityön, kasvatusalan tai minkä tahansa taiteellisen alan työtehtävistä haaveilevat.

Etäopetus tai etäopetus on tapa tuottaa koulutusta ja opetusta, usein tapauskohtaisesti, opiskelijoille, jotka eivät ole fyysisesti läsnä kampuksella.

Koulutus Yhdysvallat antaa pääasiassa julkisen sektorin kanssa ohjaus ja rahoitus tulevat kolme tasoa: valtion, paikallisten ja liittovaltion, tässä järjestyksessä.Yhteiset vaatimukset opiskella korkeakoulutasolla Yhdysvalloissa sisältää oman tunnustukset essee (tunnetaan myös lauselma tarkoituksesta tai henkilökohtainen lausuma), opintosuoritusote, suositus / kirjaimilla ja kielikokeet

Pyydä lisätietoa Etäopiskelu Maisterin tutkinnot Humanististen tieteiden opinnotssa Minnesota Yhdysvalloissa 2019/2020

Read More Read less

1 tulosta kohteessa Humanististen tieteiden opinnot, Minnesota, Distance learning

University of Northwestern St. Paul

Liity intohimoisiin Raamatun opettajiin kattavaan, jatkotutkinto-ohjelmaan, joka yhdistää raamatullisen evankelisen teologian ja kristillisen palvelun. Jumaluuden päällik ... [+]

Yleiskatsaus

Liity intohimoisiin Raamatun opettajiin kattavaan, jatkotutkinto-ohjelmaan, joka yhdistää raamatullisen evankelisen teologian ja kristillisen palvelun. Jumaluuden päällikkö-ohjelma täyttää pastorin tai kapteenin virkaan asetusta koskevat vaatimukset, ja se valmistaa sinut jatko-opintoihin sekä kirkon tai parachurchin ministeriöön.

92% luoteisilla tutkinnon suorittaneista tunsi olevansa ammatillisesti valmistautunut koulutukseensa14: 1-luokan koon suhdeErinomaiset uranäkymät jumaluuden opiskelijoilleMiksi tutkia jumaluutta luoteisalueella?

Opit hoitotyön tiedekunnalta, joka on itse teologi ja ministeriö. Jotkut professoreistamme ovat kansainvälisesti tunnettuja asiantuntijoita Kuolleenmeren rullaluisteluista, Vanhasta ja Uudesta testamentista, alaikäisistä profeetoista ja muusta. Täältä saat tietämyksen, luonteen ja pätevyydet, joita tarvitaan tehokkaaseen ministeriöön ja jatkokoulutukseen.... [-]

Yhdysvallat Saint Paul
Syyskuu 2019
Englanti
Full-time
Part-time
42 - 46 kuukautta
Online
Lue lisää suomeksi