Filter
Maisterin tutkinnot
Uusi-Seelanti Opiskelutyyppi: Distance learning

Näytä kaikki Etäopiskelu Maisteriohjelmat Humanististen tieteiden opinnotssa Uudessa-Seelannissa 2019/2020

Maisteri on kandidaatin tutkinnon jälkeen ensimmäinen suoritettavissa oleva jatkotutkinto. Maisterin tutkinnon voi yleensä suorittaa kahden vuoden täyspäiväisinä opintoina, mikä yleensä vastaa 36 - 54 lukukausipistettä (72 - 108 ECTS-pistettä).  

Humanistiset ja yhteiskuntatieteet on monipuolinen ala, jota opiskelleet voivat löytää unelmiensa uran hyvin monelta eri alalta. Alan opinnoista voivat hyötyä muun muassa sosiaalityön, kasvatusalan tai minkä tahansa taiteellisen alan työtehtävistä haaveilevat.

Etäopetus tai etäopetus on tapa tuottaa koulutusta ja opetusta, usein tapauskohtaisesti, opiskelijoille, jotka eivät ole fyysisesti läsnä kampuksella.

Uusi-Seelanti on maa upea ja monipuolinen luonnon kauneutta. Kiwi eivät ole vain yksi kansallisten symbolien - muut ovat hopea saniainen lehtiä ja Koru - mutta myös nimi uusiseelantilaiset yleensä kutsuvat itseään. Overseas opiskelijoiden tulee maksaa kokonaisuudessaan lukukausimaksut ja omat elinkustannukset opiskellessaan Uuden-Seelannin laitos.

Aloita tänään Parhaat Etäopiskelu Jatko-opinnot Humanististen tieteiden opinnotssa Uudessa-Seelannissa 2019/2020

Read More Read less

1 tulosta kohteessa Humanististen tieteiden opinnot, Uusi-Seelanti, Distance learning

Massey University

Masseyn soveltavan kielitieteen päällikön avulla autat tekemään toisen kielen opetusta monikielisessä maailmassa. ... [+]

Mikä on?

Soveltavan kielitieteen maisteri tarjoaa ammattilaisille kaikilla toisen kielen opetuksen osa-alueilla, mukaan lukien englannin kielen opettaminen muiden kielten puhujille (TESOL), jolla on ammatti- ja tutkimustarpeidensa yhdistelmä. Tämä yhdistelmä on yhä tärkeämpi sekä kotimaisissa että kansainvälisissä olosuhteissa.

Hanki todellisia taitoja

Käytät teorioita, menetelmiä ja ongelmapohjaisia lähestymistapoja, jotka käsittelevät reaalikieliä. Soveltavan kielitieteen maisteri keskittyy toisen kielen hankkimiseen ja kielenkäyttöön yhä globalisoituvammassa ja digitaalisesti välittyvässä maailmassa.

Tutki sellaisia alueita kuin asiayhteyteen liittyvä kieltenopetus, heijastavat käytännöt opetuksen ja oppimisen tehostamiseksi sekä kielen oppimisen ja opetuksen sosiokulttuuriset vaatimukset.... [-]

Uusi-Seelanti Auckland Palmerston North Wellington
Maaliskuu 2020
Englanti
Full-time
Part-time
18 - 60 kuukautta
Online
Lue lisää suomeksi