Filter
Maisterin tutkinnot
Uusi-Seelanti Palmerston North Opiskelutyyppi: Distance learning

Täältä löydät Etäopiskelu Maisteriohjelmat Humanististen tieteiden opinnotssa in Palmerston North Uudessa-Seelannissa 2019/2020

Maisteriohjelmat on akateeminen tutkinto henkilöille, jotka onnistuneesti ilmaisemaan korkeampaa osaamista. On olemassa kaksi päätyyppiä Masters - opetti ja tutkimukseen.

Humanistiset ja yhteiskuntatieteet on hyvin monipuolinen tieteellinen kokonaisuus, ja alan opinnot voivat olla oikea vaihtoehto sekä sosiaalityöntekijän, kasvattajan ja minkä tahansa luovan alan työstä haaveileville opiskelijoille. Alan kursseja suorittavat oppivat hyvin monipuolisesti erilaisia taitoja, joita tarvitaan ja pidetään arvossa monilla eri aloilla.

Vaikka etäopiskelu kurssit ovat eräpäiviä, jotka on täytettävä, on upea paljon täyttää, kun voi suorittaa tehtäviä, kun opiskelee etäältä. Kun online-vaihtoehto, Voisit poistua keskusteluryhmään tarvittaessa palata töihin ja sitten liittyä työn jälkeen tarvittaessa. Etäopetus kursseja voidaan ottaa missä tahansa paikassa sinulla on Internet-yhteys. Voit myös suorittaa luokat Internet lounge missään hotellissa ympäri maailmaa, jos tarvitset lomaa.

Uusi-Seelanti on saarivaltio Lounais Tyynellämerellä. Maa maantieteellisesti käsittää kaksi maamassoja - että Pohjois-ja Etelä-saaret - ja lukuisia pienempiä saaria. Overseas opiskelijat tarvitsevat opiskelija viisumi ja kohtuullinen rahaa kuluttaa jotta voisimme toteuttaa opinto klo Uusi-Seelanti perustuva oppilaitos. Uuden-Seelannin oppilaitosten ilmoittaa asianmukaiset maahanmuuttoviranomaiset jos opiskelija ei enää osallistua niiden kirjoilla kurssit, jotka voi sitten keskeyttää tai peruuttaa, että opiskelija n viisumi. Oppilaitokset usein myös vaihtaa tämän ilmoittautuminen ja läsnäoloa tietoja sähköisesti muiden valtion virastojen vastuussa opiskelijan apua.

North Palmerston asuu monia maineikkain toimielimissä kuin Massey University, Universal kollegion ja kansainvälistä Pacific College. Opiskelijat eri puolilta maailmaa tulevat nämä laitokset korkea-asteen opintoihin. Nämä laitokset ovat tehneet Palmerston tärkeä perusta asteen koulutus.

Pyydä lisätietoa Etäopiskelu Maisterin tutkinnot Humanististen tieteiden opinnotssa in Palmerston North Uudessa-Seelannissa 2019/2020

Read More Read less

1 tulosta kohteessa Humanististen tieteiden opinnot, Palmerston North, Distance learning

Massey University

Masseyn soveltavan kielitieteen päällikön avulla autat tekemään toisen kielen opetusta monikielisessä maailmassa. ... [+]

Mikä on?

Soveltavan kielitieteen maisteri tarjoaa ammattilaisille kaikilla toisen kielen opetuksen osa-alueilla, mukaan lukien englannin kielen opettaminen muiden kielten puhujille (TESOL), jolla on ammatti- ja tutkimustarpeidensa yhdistelmä. Tämä yhdistelmä on yhä tärkeämpi sekä kotimaisissa että kansainvälisissä olosuhteissa.

Hanki todellisia taitoja

Käytät teorioita, menetelmiä ja ongelmapohjaisia lähestymistapoja, jotka käsittelevät reaalikieliä. Soveltavan kielitieteen maisteri keskittyy toisen kielen hankkimiseen ja kielenkäyttöön yhä globalisoituvammassa ja digitaalisesti välittyvässä maailmassa.

Tutki sellaisia alueita kuin asiayhteyteen liittyvä kieltenopetus, heijastavat käytännöt opetuksen ja oppimisen tehostamiseksi sekä kielen oppimisen ja opetuksen sosiokulttuuriset vaatimukset.... [-]

Uusi-Seelanti Auckland Palmerston North Wellington
Maaliskuu 2020
Englanti
Full-time
Part-time
18 - 60 kuukautta
Online
Lue lisää suomeksi