Filter
Maisterin tutkinnot
Aasia

Täältä löydät Maisteriohjelmat Ilmailussa Aasia 2019

Maisterin tutkinto myönnetään opiskelijoille, jotka ovat suorittaneet tietyn ammatillisen erikoisalan jatko-opinnot ja osoittaneet hallitsevansa kyseisen alan peruskysymykset erinomaisesti.

Monet aiheista sisältyvien ilmailun käsitellä suunnittelu ja valmistus lentokoneita, mutta on myös alueita, jotka keskittyvät lentoliikenteen ja ympäristövaikutukset lentokoneiden ja muiden alusten. Yleisilmailu voidaan myös erottaa kansalais- ja sotilasilmailun.

Koska suurin ja väkirikkain maanosa, Aasia koostuu erilaisia ​​etnisiä ryhmiä, kulttuurien, ympäristöjä, taloustiede, historialliset siteet, ja valtion järjestelmiin.

Täältä löydät Maisteriohjelmat Ilmailussa Aasia 2019

Read More Read Less
Muita vaihtoehtoja tällä opintoalalla:

3 tulosta kohteessa Ilmailu, Aasia

Singapore Aviation Academy

Master of Aviation (MAV) on kehittynyt ammattimainen ohjelma, joka tarjoaa sinulle mahdollisuuden saada taitoja ja pätevyyttä, joita tarvitaan merkittävästi parantaa uran ... [+]

Master of Aviation etäopetuksen (järjestetään yhdessä Massey University, Uusi-Seelanti)

Ohjelman yleiskatsaus

Master of Aviation (MAV) on kehittynyt ammattimainen ohjelma, joka tarjoaa sinulle mahdollisuuden saada taitoja ja pätevyyttä, joita tarvitaan merkittävästi parantaa uranäkymiä kansainvälisesti kilpailukykyinen ilmailualan.

OHJELMAN RAKENNE

MAV on osiin perustuvaa opintojen joka koostuu papereita yhteensä vähintään 180 opintopistettä, joka sisältää osan 1 ja osan 2 määrittelemät Aikataulu on tutkinto, ja joista vähintään 60 opintopistettä 800-tason mukaisesti joko Research Pathway tai Professional Practice Pathway.

On 2 lukukautta vuodessa ja voit ottaa enintään 60 opintopistettä per lukukausi.... [-]

Singapore Singapore Online
Request Info
Englanti
Part-time
1 vuosi
Online
Lue lisää suomeksi
Georgian Aviation University

Tiedekunnan Air Transport Business Administration and Management valmistelee asiantuntijoiden kandidaatin ja maisterin tutkinnot pääaineenaan: Air Transport Management. ... [+]

Tiedekunnan Air Transport Business Administration and Management valmistelee asiantuntijat kandidaatin ja maisterin tutkinnot pääaineenaan:

Lentoliikenne hallinta (saatavissa Englanti kieli) Laskentatoimen ja hallinta kirjanpito matkailu

Ammatillinen koulutusohjelmat lentorahdin henkilöstön koulutus ja kirjanpitäjä koulutus ovat myös saatavilla.

Työllisyyden valmistuneiden ovat: ilma yhtiöt, lentokentät, ilmailu virastojen, ilmailu tehtaissa, vakuutusyhtiöt, kansalaisjärjestöt, pankit jne.

Kansainvälinen hakijoiden on esitettävä seuraavat asiakirjat ovat voimassa:

Kopio passista Todistus koulu valmistumisen Todistus, että kan... [-]
Georgia Tbilisi
Elokuu 2019
Englanti
Full-time
2 vuotta
Kampus
Lue lisää suomeksi
Beijing Institute Of Technology

Ilmailu- ja avaruustekniikan ohjelma tunnustetaan olevan Kiinan johtavista ilmailutekniikan huippuohjelmista. ... [+]

Maisterit Ilmailussa Aasia 2019.

Ilmailu- ja avaruustekniikan ohjelma tunnustetaan olevan Kiinan johtavista ilmailutekniikan huippuohjelmista. Ilmailu- ja tiedeakatemian, tekniikan, mekaniikan, valvontatieteen, tekniikan ja koneenrakennuksen pääaineiden pohjalta ohjelman tavoitteena on viljellä hyvin maadoitettuja, luovia, käytännöllisiä ja monipuolisia kykyjä.

Opiskelija kokoaa laajan ja vankan peruskoulutuksen, kuten ajoneuvojen yleisen suunnittelun, lentokoneiden rakennesuunnittelun, ilma-alusten lennon dynamiikan ja ohjauksen, ajoneuvojen käyttövoimajärjestelmän ja suunnitteluteorian sekä kyvyn suorittaa tällaista työtä teoreettiseen tutkimukseen, suunnitteluun ja kehittämiseen , ja tekninen hallinta.... [-]

Kiina Beijing
Syyskuu 2019
Kiinan kieli,Englanti
Full-time
Kampus
Lue lisää suomeksi