$close

Suodattimet

Katso tulokset

Suositut Maisteriohjelmat Semarang Indonesiassa 2022

Master 's tutkinto on jatko akateeminen tutkinto. Yksi on jo astetta hakea master 's ohjelma. Useimmat master 's koulutusohjelman vaatisi opiskelija suorittaa master ' s opinnäytetyön tai tutkimuksen paperi. Master on jatko-tason akateeminen ohjelma, joka vie noin kaksi vuotta pidemmälle kandidaatin vastaanottamaan. Mestarin tarjotaan monissa eri erikoisuuksia, ja riippuen ko… Lue lisää

Master 's tutkinto on jatko akateeminen tutkinto. Yksi on jo astetta hakea master 's ohjelma. Useimmat master 's koulutusohjelman vaatisi opiskelija suorittaa master ' s opinnäytetyön tai tutkimuksen paperi.

Master on jatko-tason akateeminen ohjelma, joka vie noin kaksi vuotta pidemmälle kandidaatin vastaanottamaan. Mestarin tarjotaan monissa eri erikoisuuksia, ja riippuen koulu, ne voivat myös tarjota verkossa tai henkilökohtaisesti. Ansaita Master saattaa lisätä työmahdollisuuksia valmistuneet.

Indonesia antoi laadukas koulutusjärjestelmä, joka tarjoaa koulutusta kolmella eri tasoilla korkeimmalla tasolla on korkeakoulutasolla. Viime aikoina maan päivittänyt viisi oppilaitokset täysin yliopiston tasoilla tavoitteena mahtuu jopa kansainvälisiä opiskelijoita, jotka saattavat haluta opiskella Indonesiassa. Korkea-asteen koulutuksen Indonesiassa on akkreditoitu kansallinen akkreditointi hallituksen Higher Education. Kansakunnan 's pääkaupunki on Jakarta.

Tämä kaupunki on yksi suurimmista yliopistojen Indonesia: Semarang State University. Lisäksi tämä paikka on keskus kuuluisa yliopistojen kuten Soegijapranata katolinen yliopisto, Sultan Agung islamilainen yliopisto ja Dian Nuswantoro yliopisto.

Selaa maisterin tutkintoja Indonesiassa Semarang 2022

Näytä vähemmän
Lue lisää opiskelusta Indonesiassa
$format_list_bulleted Suodattimet
Lajitteluperuste:
Suositeltu Uusimmat Nimi

Diponegoro University
Semarang, Indonesia
Maisteri
Täyspäiväinen
Kampus
 

Diponegoro University
Semarang, Indonesia
Maisteri
Täyspäiväinen
Kampus
 
Diponegoro University
Semarang, Indonesia

Hakea Master in Civil Engineering-ohjelma kandidaatin tutkinto ja vähintään 2,75 GPA akkreditoitu vaaditaan korkeakoulututkinto.

Hakea Master in Civil Engineering-ohjelma kandidaatin tutkinto ja vähintään 2,75 GPA akkreditoitu vaaditaan korkeakoulututkinto. -
Maisteri
Täyspäiväinen
Kampus
 

Ansaitse stipendi, jonka arvo on jopa 10 000,00

Tutustu stipendimme suomiin mahdollisuuksiin.
Diponegoro University
Semarang, Indonesia

Master in Architecture keskittyy Tropical Arkkitehtuuri yhteensopiva Indonesian ilmasto ja maantiede

Master in Architecture keskittyy Tropical Arkkitehtuuri yhteensopiva Indonesian ilmasto ja maantiede -
Maisteri
Täyspäiväinen
Kampus
 
Diponegoro University
Semarang, Indonesia

Master kielitieteen Diponegoro yliopisto avaa opiskelijavalintojen Lukuvuoden 2014/2015 alusta on 04.4.-8.7.2014

Master kielitieteen Diponegoro yliopisto avaa opiskelijavalintojen Lukuvuoden 2014/2015 alusta on 04.4.-8.7.2014 -
Maisteri
Täyspäiväinen
Kampus