Maisteriohjelma Informaatioteknologiassa Bulgariassa

Selaa Maisteriohjelmia Informaatioteknologiassa Bulgariassa 2018/2019

Informaatioteknologia

Master 's tutkinto on jatko akateeminen tutkinto. Yksi on jo astetta hakea master 's ohjelma. Useimmat master 's koulutusohjelman vaatisi opiskelija suorittaa master ' s opinnäytetyön tai tutkimuksen paperi.

Informaatioteknologiassa tutkitaan ja käytetään erilaisia järjestelmiä, muun muassa tietokoneita, jotka varastoivat, lähettävät, hakevat ja palauttavat tietoa. Informaatioteknologian ohjelmassa voidaan käsitellä monenlaisia aiheita, muun muassa ohjelmointia, ohjelmistosovelluksia ja tietokantoja.

Bulgaria, virallisesti Bulgarian tasavalta, on maa, joka sijaitsee Kaakkois-Euroopassa. Se rajoittuu Romanian pohjoiseen, Serbia ja Makedonia lännessä, Kreikka ja Turkki etelässä ja Mustanmeren itään.

Parhaat Maisteriohjelmat Informaatioteknologiassa Bulgariassa 2018/2019

Näytä lisää

Mestari järjestelmien ja tietoverkkojen

European Polytechnical University
Opetus kampuksella Kokopäiväinen 3 lukukautta October 2018 Bulgaria Pernik

Master ohjelma "Tietoverkot" kouluttaa opiskelijat ratkaisemaan tekniset ongelmat tieteellisen ja tutkimustyöhön, sopeuttamistoimet itseopiskelua ja dynaamisesti kehittyvät teknologiat. [+]

Master of Computer Systems ja Networks

PÄÄSY: asiakirjoja;

VAATIMUKSET: hakijat, joilla on hankittu kandidaatin tutkinto Computer Systems & Networks tai vastaavia ohjelmia, korkeakoulutus, tunnustetaan EU: ssa; keskimääräinen luokitus Diploma - Hyvä; asiakirja Englanti kielitaito.

KESTO: 1,5 vuotta (3 lukukautta).

TUTKINTOTODISTUKSEN: Master of Computer Networks.

Master ohjelma "Tietoverkot" kouluttaa opiskelijat ratkaisemaan tekniset ongelmat tieteellisen ja tutkimustyöhön, sopeuttamistoimet itseopiskelua ja dynaamisesti kehittyvät teknologiat, liikkuvuuteen kansallisella ja kansainvälisellä tasolla.

Järjestelmien ja tietoverkkojen tarkastellaan yhtenäisyyden tarvittavat käyttöohjelmistoon.... [-]