Maisteriohjelma Informaatioteknologiassa Bulgariassa

Selaa Maisteriohjelmia Informaatioteknologiassa Bulgariassa 2019

Informaatioteknologia

Master 's tutkinto on jatko akateeminen tutkinto. Yksi on jo astetta hakea master 's ohjelma. Useimmat master 's koulutusohjelman vaatisi opiskelija suorittaa master ' s opinnäytetyön tai tutkimuksen paperi.

Informaatioteknologian ohjelmissa opiskelijat voivat vaikkapa tutustua erilaisiin teknologisiin sovelluksiin ja niiden tyyppeihin sekä siihen, miten tietoa luodaan, vaihdetaan ja varastoidaan. Opiskelijat voivat myös oppia kirjoittamaan koodia ja perehtyä muun muassa seuraaviin aiheisiin: tietoturva, ohjelmistot ja sovellukset, järjestelmäsuunnittelu ja tietokannat.

Bulgaria, virallisesti Bulgarian tasavalta, on maa, joka sijaitsee Kaakkois-Euroopassa. Se rajoittuu Romanian pohjoiseen, Serbia ja Makedonia lännessä, Kreikka ja Turkki etelässä ja Mustanmeren itään.

Parhaat Maisteriohjelmat Informaatioteknologiassa Bulgariassa 2019

Näytä lisää

Mestari järjestelmien ja tietoverkkojen

European Polytechnical University
Opetus kampuksella Kokopäiväinen 3 lukukautta October 2019 Bulgaria Pernik

Master ohjelma "Tietoverkot" kouluttaa opiskelijat ratkaisemaan tekniset ongelmat tieteellisen ja tutkimustyöhön, sopeuttamistoimet itseopiskelua ja dynaamisesti kehittyvät teknologiat. [+]

Master of Computer Systems ja Networks

PÄÄSY: asiakirjoja;

VAATIMUKSET: hakijat, joilla on hankittu kandidaatin tutkinto Computer Systems & Networks tai vastaavia ohjelmia, korkeakoulutus, tunnustetaan EU: ssa; keskimääräinen luokitus Diploma - Hyvä; asiakirja Englanti kielitaito.

KESTO: 1,5 vuotta (3 lukukautta).

TUTKINTOTODISTUKSEN: Master of Computer Networks.

Master ohjelma "Tietoverkot" kouluttaa opiskelijat ratkaisemaan tekniset ongelmat tieteellisen ja tutkimustyöhön, sopeuttamistoimet itseopiskelua ja dynaamisesti kehittyvät teknologiat, liikkuvuuteen kansallisella ja kansainvälisellä tasolla.

Järjestelmien ja tietoverkkojen tarkastellaan yhtenäisyyden tarvittavat käyttöohjelmistoon.... [-]