Filter
Maisterin tutkinnot
Filippiinit

Selaa Maisteriohjelmia Informaatioteknologiassa Filippiineillä 2019

Jotta saavutetaan menestyksekkäästi Masters tutkinnon, sinun täytyy saada hyvitysten määrän ajamalla yksittäisiä moduuleja. Useimmat opetti Masters on useita keskeisiä moduuleja, jotka sinun täytyy ottaa ja antaa saadakseen tutkinnon. Arviointi tutkimuksen Masters on lähes aina kokonaan yhden väitöskirjan moduulin tai hankkeen.

Informaatioteknologian alalla opinojen painopiste on sähköisen tiedon luomisessa, säilyttämisessä, lähettämisessä, prosessoinnissa ja palauttamisessa. Opiskelijat oppivat muun muassa erilaisista sovelluksista ja jonkin verran ohjelmoinnin perusteita.

Monet rakastavat hyviä ihmisiä Filippiineillä ja elämäntapaansa. Opiskelu täällä voi myös auttaa sinua oppimaan tilan jakamiseen kulttuurin ihmisiä kuin sitoudut oman yliopiston kurssi Paikallinen College University, State University ja College tai yliopisto Filippiineillä. Filippiinit on kolmanneksi suurin Englanti ottaen maassa maailmassa, joka tekee asiat helpommaksi kansainvälisille opiskelijoille.

Parhaat Maisteriohjelmat Informaatioteknologiassa Filippiineillä 2019

Read More Read Less
Other options within this field of study:

1 Results in Informaatioteknologia, Filippiinit

Other options within this field of study:
University of Asia and the Pacific

Master Information Technologyn (MIT) Ohjelman tavoitteena on tuottaa täydellisen IT-ammattilainen -equally kykenee ohjelmistosuunnittelijana, järjestelmävalvoja, liiketoi ... [+]

Master Information Technologyn (MIT) Ohjelman tavoitteena on tuottaa täydellisen IT-ammattilainen -equally kykenee ohjelmistosuunnittelijana, järjestelmävalvoja, liiketoiminnan analyytikko ja tutkija. Maisterin tutkinto antaa jatko reuna IT-alalla, koska se kouluttaa opiskelijat eivät vain olla ylläpitäjät, mutta olla johtajia, vanhempi insinööri, strateginen suunnittelijat, tietohallintojohtajille, yrittäjiä, ja kasvattajat. Se tekee tämän tarjoamalla IT koulutusta, joka keskittyy kehittämään henkisen toiminnan eikä vain taitojen hankkiminen.

Ohjelmassa korostetaan hankinta ja teknologioiden valmistelussa ja mahdollistaa jatko-opiskelija teolliseen käytännön integrointi, järjestelmien hallinnan, järjestelmien suunnittelu, järjestelmien toteutus ja muuta toimintaa, eheys säilyy ja toiminnan järjestelmän ja sen osien. Siihen liittyy myös hankkeita, jotka liittyvät teollisuuden kuten yritysten, koulutuksen, hallinnon. ... [-]

Filippiinit Pasig
August 2019
Full-time
Opetus kampuksella
Lue lisää suomeksi