Filter
Maisterin tutkinnot
Iran

Selaa Maisteriohjelmia Informaatioteknologiassa Iranissa 2019

Master-tason tutkimuksiin osallistuu erikoistunut tutkimus tutkimuksen tai alueen ammatillisen harjoittelu. Ansaita maisterin tutkinto osoittaa korkeampi hallintaa aihe. Ansaita maisterin tutkinnon voi kestää vuodesta kolmeen tai neljään vuoteen. Ennen kuin voi valmistua, sinun pitää yleensä kirjoittaa ja puolustaa opinnäytetyön, pitkä paperi, joka on huipentuma oman erikoistunut tutkimus.

Informaatioteknologian ohjelmissa opiskelijat voivat vaikkapa tutustua erilaisiin teknologisiin sovelluksiin ja niiden tyyppeihin sekä siihen, miten tietoa luodaan, vaihdetaan ja varastoidaan. Opiskelijat voivat myös oppia kirjoittamaan koodia ja perehtyä muun muassa seuraaviin aiheisiin: tietoturva, ohjelmistot ja sovellukset, järjestelmäsuunnittelu ja tietokannat.

Se tunnetaan Iranin islamilaisen tasavallan. Se on Länsi-Aasiassa. Koulutus täällä on keskitetty K-12 koulutus on valvoo opetusministeriö taas korkeakoulutuksen valvoo tiede ja Technology.According on SCImago, Iran voisi listalla neljänneksi maailman kannalta tutkimustulosten vuoteen 2018 mennessä.

Parhaat Maisteriohjelmat Informaatioteknologiassa Iranissa 2019

Read More Read Less

1 Results in Informaatioteknologia, Iran

University of Tehran, Kish International Campus

Tietotekniikan päällikkö - Tietoverkko-ohjelma Kishin yliopistokoulussa Teheranin yliopistossa on jatko-ohjelma, joka valmistaa opiskelijoita työskentelemään suuren kysyn ... [+]

esittely

Tietotekniikan päällikkö - Tietoverkko-ohjelma Kishin yliopistokoulussa Teheranin yliopistossa on jatko-ohjelma, joka valmistaa opiskelijoita työskentelemään suuren kysynnän tietoturva-alalla.

Ohjelman tavoitteiden saavuttamiseksi ja opiskelijoiden oppimiskokemuksen lisäämiseksi Kishin kampuksella annetaan tietoturva-laboratorio, joka parantaa ohjelman opetussuunnitelmaa. Tämä lab-palvelu tarjoaa joukon verkkoasetuksia ja koostuu monista verkosta suojatussa ympäristössä.

Opetussuunnitelma tarjoaa myös opiskelijoille mahdollisuuden soveltaa keskeisiä kursseja käsitteitä huomattavaan projektiin työpaikalla. Tämä opintosuunnitelma tuo opiskelijoille perustavanlaatuisen tietämyksen jatkuvasti muuttuvasta tietoturvakentästä.... [-]

Iran Tehran
September 2019
Full-time
Part-time
Opetus kampuksella
Lue lisää suomeksi