Maisteriohjelma Informaatioteknologiassa Tunisiassa

Selaa Maisteriohjelmia Informaatioteknologiassa Tunisiassa 2019

Informaatioteknologia

Jotta saavutetaan menestyksekkäästi Masters tutkinnon, sinun täytyy saada hyvitysten määrän ajamalla yksittäisiä moduuleja. Useimmat opetti Masters on useita keskeisiä moduuleja, jotka sinun täytyy ottaa ja antaa saadakseen tutkinnon. Arviointi tutkimuksen Masters on lähes aina kokonaan yhden väitöskirjan moduulin tai hankkeen.

Informaatioteknologiaa opiskelevat voivat suorittaa monenlaisia teknologian kursseja ja perehtyä muun muassa seuraaviin aihepiireihin: teköäly, ohjelmointi, laitteet ja ohjelmistot. Opiskelijat oppivat määrittelemään, millaisia teknologisia tarpeita erilaisilla organisaatioilla on, ja ottamaan käyttöön sopivia ratkaisuja.

Tunisia (arabiaksi: تونس Tunisia) virallisesti kutsutaan Tunisian tasavallan (arabiaksi: الجمهورية التونسية al-Jumhūriyyah at-Tūnisiyyah), on maa Pohjois-Afrikassa, joka on Välimeren rannikolla aivan Välimeren Afrikassa. Itsenäisyytensä Ranskan vuonna 1956, Tunisian opetusalalla on osoittanut suurta edistystä. Sisäänkäynnille sijaitsee keskeisellä ohjataan kansallisen yliopiston suuntautumisen järjestelmä.

Parhaat Maisteriohjelmat Informaatioteknologiassa Tunisiassa 2019

Näytä lisää

Master in Computer Security

UNIVERSITÉ INTERNATIONALE DE TUNIS (UIT)
Opetus kampuksella Kokopäiväinen September 2019 Tunisia Tunis

Master Information Security Systems avulla IT-ammattilaiset kuluttua luvan erikoistua tietoturva: koulutus perustuu fysikaalisten virtuaalisten ja tietoturvan: jatko SSI sertifioitu asiantuntija koulutuksen jälkeen . [+]

Master Information Security Systems avulla IT-ammattilaiset kuluttua luvan erikoistua tietoturva: koulutus perustuu fysikaalisten virtuaalisten ja tietoturvan: jatko SSI sertifioitu asiantuntija koulutuksen jälkeen .

Koulutusta Tietoturvallisuusperiaatteet (Master SSI) on kolmessa lukukauden ja 1 lukukausi yrityksessä tai tutkimuskeskuksessa. Opiskelija saa perustiedot ja soveltavaa koulutusta käytännön työssä ja valmistautuminen sertifikaatit ja projekteja.

sertifioitu asiantuntija

Opiskelija on sertifioitu kansallisen viraston Computer Security asiantuntijana. Hänen koulutus, hän tekee käytännön työtä ja vierailuja ANSI. Muita erityisiä valmisteluja turvata sertifikaatit opetetaan ehdotusvaiheessa.... [-]