Filter
Maisterin tutkinnot
Tunisia

Selaa Maisteriohjelmia Informaatioteknologiassa Tunisiassa 2019

Jotta saavutetaan menestyksekkäästi Masters tutkinnon, sinun täytyy saada hyvitysten määrän ajamalla yksittäisiä moduuleja. Useimmat opetti Masters on useita keskeisiä moduuleja, jotka sinun täytyy ottaa ja antaa saadakseen tutkinnon. Arviointi tutkimuksen Masters on lähes aina kokonaan yhden väitöskirjan moduulin tai hankkeen.

Informaatioteknologiaa opiskelevat voivat suorittaa monenlaisia teknologian kursseja ja perehtyä muun muassa seuraaviin aihepiireihin: teköäly, ohjelmointi, laitteet ja ohjelmistot. Opiskelijat oppivat määrittelemään, millaisia teknologisia tarpeita erilaisilla organisaatioilla on, ja ottamaan käyttöön sopivia ratkaisuja.

Tunisia (arabiaksi: تونس Tunisia) virallisesti kutsutaan Tunisian tasavallan (arabiaksi: الجمهورية التونسية al-Jumhūriyyah at-Tūnisiyyah), on maa Pohjois-Afrikassa, joka on Välimeren rannikolla aivan Välimeren Afrikassa. Itsenäisyytensä Ranskan vuonna 1956, Tunisian opetusalalla on osoittanut suurta edistystä. Sisäänkäynnille sijaitsee keskeisellä ohjataan kansallisen yliopiston suuntautumisen järjestelmä.

Parhaat Maisteriohjelmat Informaatioteknologiassa Tunisiassa 2019

Read More Read Less
Muita ohjelmavaihtoehtoja Afrikka

1 Results in Informaatioteknologia, Tunisia

UNIVERSITÉ INTERNATIONALE DE TUNIS (UIT)

Master Information Security Systems avulla IT-ammattilaiset kuluttua luvan erikoistua tietoturva: koulutus perustuu fysikaalisten virtuaalisten ja tietoturvan: jatko SSI ... [+]

Master Information Security Systems avulla IT-ammattilaiset kuluttua luvan erikoistua tietoturva: koulutus perustuu fysikaalisten virtuaalisten ja tietoturvan: jatko SSI sertifioitu asiantuntija koulutuksen jälkeen .

Koulutusta Tietoturvallisuusperiaatteet (Master SSI) on kolmessa lukukauden ja 1 lukukausi yrityksessä tai tutkimuskeskuksessa. Opiskelija saa perustiedot ja soveltavaa koulutusta käytännön työssä ja valmistautuminen sertifikaatit ja projekteja.

sertifioitu asiantuntija

Opiskelija on sertifioitu kansallisen viraston Computer Security asiantuntijana. Hänen koulutus, hän tekee käytännön työtä ja vierailuja ANSI. Muita erityisiä valmisteluja turvata sertifikaatit opetetaan ehdotusvaiheessa.... [-]

Tunisia Tunis
September 2019
Full-time
Opetus kampuksella
Lue lisää suomeksi