Maisteriohjelma Informaatioteknologiassa Uudessa-Seelannissa

Selaa Maisteriohjelmia Informaatioteknologiassa Uudessa-Seelannissa 2018/2019

Informaatioteknologia

Maisterin tutkinto on jatkotutkintojen jälkeen myönnettävä tutkinto, jonka avulla opiskelijat joko kartuttavat tietyn alan osaamistaan tai hankkivat parempia valmiuksia urallaan etenemiseen. Suurin osa maisterin tutkinnoista suoritetaan valtion yliopistoissa tai muissa julkisrahoitteisissa yliopistoissa.

Informaatioteknologiassa tutkitaan ja käytetään erilaisia järjestelmiä, muun muassa tietokoneita, jotka varastoivat, lähettävät, hakevat ja palauttavat tietoa. Informaatioteknologian ohjelmassa voidaan käsitellä monenlaisia aiheita, muun muassa ohjelmointia, ohjelmistosovelluksia ja tietokantoja.

Uusi-Seelanti on saarivaltio Lounais Tyynellämerellä. Maa maantieteellisesti käsittää kaksi maamassoja - että Pohjois-ja Etelä-saaret - ja lukuisia pienempiä saaria. Overseas opiskelijat tarvitsevat opiskelija viisumi ja kohtuullinen rahaa kuluttaa jotta voisimme toteuttaa opinto klo Uusi-Seelanti perustuva oppilaitos. Uuden-Seelannin oppilaitosten ilmoittaa asianmukaiset maahanmuuttoviranomaiset jos opiskelija ei enää osallistua niiden kirjoilla kurssit, jotka voi sitten keskeyttää tai peruuttaa, että opiskelija n viisumi. Oppilaitokset usein myös vaihtaa tämän ilmoittautuminen ja läsnäoloa tietoja sähköisesti muiden valtion virastojen vastuussa opiskelijan apua.

Parhaat Maisteriohjelmat Informaatioteknologiassa Uudessa-Seelannissa 2018/2019

Näytä lisää

Päällikön Tietotekniikan

The University of Waikato
Opetus kampuksella Kokopäiväinen 12 - 18 kuukautta July 2019 Uusi-Seelanti Hamilton Tauranga + 1 lisää

Master of Information Technology yliopiston Waikato liikut kuin teoreettinen kautta valvottujen projektioppiminen ja työpaikka-kokemus teollisuuden kumppani. [+]

Master of Information Technology

Master of Information Technology yliopiston Waikato liikut kuin teoreettinen kautta valvottujen projektioppiminen ja työpaikka-kokemus teollisuuden kumppani.

Kurssin tärkein ominaisuus on alan harjoittelun (FMCS596) paperia, joka antaa sinulle alan kokemusta yhden kokonaisen lukukauden. Harjoittelijana saat ohjausta ja tukee työnantajan ja University valvoja, kun työtä reaalimaailman ongelma alan joukkue ympäristössä.

MInfoTech kehitettiin osana Auckland ICT Graduate School, Yhteinen aloite yliopiston Waikato ja Aucklandin yliopisto kehittää alan valmis ICT asiantuntijoita. Tavoitteena on ohjelman vastaamaan räjähtävä kysyntä korkeasti koulutettujen verkon ja tietojen ammattilaisia, kooderit, sovellusarkkitehdit, web-kehittäjät ja muut työhön valmis ICT ammattilaista. Teknologia on nopeimmin kasvava ala Uudessa-Seelannissa ja jonka $ 1.3 trillion ennustettu kasvu maailman ICT-alan 2013-2020, The MInfoTech valmentaa tekemään suurimman osan merkittävistä mahdollisuuksista tällä alalla.... [-]


Master of Cyber ​​Security

The University of Waikato
Opetus kampuksella Kokopäiväinen 12 - 18 kuukautta July 2019 Uusi-Seelanti Hamilton Tauranga + 1 lisää

Opiskelu Master of Cyber ​​Security voit kehittää taitoja sinun täytyy tulla asiantuntija tällä alalla. On kasvava kansainvälinen kysyntä koulutetut tietoverkkoturvallisuudesta ammattilaisia, ja valmistuneet tämän ohjelman avulla vastata Uuden-Seelannin hallituksen verkkoturvallisuusstrategiaa. Tämä maisteriksi on ensimmäinen laatuaan tarjota Uudessa-Seelannissa. [+]

Master of Cyber ​​Security

Opiskelu Master of Cyber ​​Security voit kehittää taitoja sinun täytyy tulla asiantuntija tällä alalla. On kasvava kansainvälinen kysyntä koulutetut tietoverkkoturvallisuudesta ammattilaisia, ja valmistuneet tämän ohjelman avulla vastata Uuden-Seelannin hallituksen verkkoturvallisuusstrategiaa. Tämä maisteriksi on ensimmäinen laatuaan tarjota Uudessa-Seelannissa.

Kuten työskennellä kohti Master of Cyber ​​Security (MCS), voit kehittää perusteellinen käsitys teknisten, politiikka ja hallinnoinnista tietoverkkojen turvallisuutta. Opit cloud computing teknologioita ja atk infrastruktuuri sekä lain liittyvät tietoverkkojen turvallisuutta.... [-]