Maisteriohjelma Informaatioteknologiassa Uudessa-Seelannissa

Selaa Maisteriohjelmia Informaatioteknologiassa Uudessa-Seelannissa 2019

Informaatioteknologia

Maisteri on kandidaatin tutkinnon jälkeen ensimmäinen suoritettavissa oleva jatkotutkinto. Maisterin tutkinnon voi yleensä suorittaa kahden vuoden täyspäiväisinä opintoina, mikä yleensä vastaa 36 - 54 lukukausipistettä (72 - 108 ECTS-pistettä).  

Informaatioteknologian ohjelmissa opiskelijat voivat vaikkapa tutustua erilaisiin teknologisiin sovelluksiin ja niiden tyyppeihin sekä siihen, miten tietoa luodaan, vaihdetaan ja varastoidaan. Opiskelijat voivat myös oppia kirjoittamaan koodia ja perehtyä muun muassa seuraaviin aiheisiin: tietoturva, ohjelmistot ja sovellukset, järjestelmäsuunnittelu ja tietokannat.

Uusi-Seelanti on saarivaltio Lounais Tyynellämerellä. Maa maantieteellisesti käsittää kaksi maamassoja - että Pohjois-ja Etelä-saaret - ja lukuisia pienempiä saaria. Overseas opiskelijat tarvitsevat opiskelija viisumi ja kohtuullinen rahaa kuluttaa jotta voisimme toteuttaa opinto klo Uusi-Seelanti perustuva oppilaitos. Uuden-Seelannin oppilaitosten ilmoittaa asianmukaiset maahanmuuttoviranomaiset jos opiskelija ei enää osallistua niiden kirjoilla kurssit, jotka voi sitten keskeyttää tai peruuttaa, että opiskelija n viisumi. Oppilaitokset usein myös vaihtaa tämän ilmoittautuminen ja läsnäoloa tietoja sähköisesti muiden valtion virastojen vastuussa opiskelijan apua.

Parhaat Maisteriohjelmat Informaatioteknologiassa Uudessa-Seelannissa 2019

Näytä lisää

Master of Cyber ​​Security

The University of Waikato
Opetus kampuksella Kokopäiväinen 12 - 18 kuukautta July 2019 Uusi-Seelanti Hamilton Tauranga + 1 lisää

Opiskelu Master of Cyber ​​Security voit kehittää taitoja sinun täytyy tulla asiantuntija tällä alalla. On kasvava kansainvälinen kysyntä koulutetut tietoverkkoturvallisuudesta ammattilaisia, ja valmistuneet tämän ohjelman avulla vastata Uuden-Seelannin hallituksen verkkoturvallisuusstrategiaa. Tämä maisteriksi on ensimmäinen laatuaan tarjota Uudessa-Seelannissa. [+]

Master of Cyber ​​Security

Opiskelu Master of Cyber ​​Security voit kehittää taitoja sinun täytyy tulla asiantuntija tällä alalla. On kasvava kansainvälinen kysyntä koulutetut tietoverkkoturvallisuudesta ammattilaisia, ja valmistuneet tämän ohjelman avulla vastata Uuden-Seelannin hallituksen verkkoturvallisuusstrategiaa. Tämä maisteriksi on ensimmäinen laatuaan tarjota Uudessa-Seelannissa.

Kuten työskennellä kohti Master of Cyber ​​Security (MCS), voit kehittää perusteellinen käsitys teknisten, politiikka ja hallinnoinnista tietoverkkojen turvallisuutta. Opit cloud computing teknologioita ja atk infrastruktuuri sekä lain liittyvät tietoverkkojen turvallisuutta.... [-]


Päällikön Tietotekniikan

The University of Waikato
Opetus kampuksella Kokopäiväinen 12 - 18 kuukautta July 2019 Uusi-Seelanti Hamilton Tauranga + 1 lisää

Master of Information Technology yliopiston Waikato liikut kuin teoreettinen kautta valvottujen projektioppiminen ja työpaikka-kokemus teollisuuden kumppani. [+]

Master of Information Technology

Master of Information Technology yliopiston Waikato liikut kuin teoreettinen kautta valvottujen projektioppiminen ja työpaikka-kokemus teollisuuden kumppani.

Kurssin tärkein ominaisuus on alan harjoittelun (FMCS596) paperia, joka antaa sinulle alan kokemusta yhden kokonaisen lukukauden. Harjoittelijana saat ohjausta ja tukee työnantajan ja University valvoja, kun työtä reaalimaailman ongelma alan joukkue ympäristössä.

MInfoTech kehitettiin osana Auckland ICT Graduate School, Yhteinen aloite yliopiston Waikato ja Aucklandin yliopisto kehittää alan valmis ICT asiantuntijoita. Tavoitteena on ohjelman vastaamaan räjähtävä kysyntä korkeasti koulutettujen verkon ja tietojen ammattilaisia, kooderit, sovellusarkkitehdit, web-kehittäjät ja muut työhön valmis ICT ammattilaista. Teknologia on nopeimmin kasvava ala Uudessa-Seelannissa ja jonka $ 1.3 trillion ennustettu kasvu maailman ICT-alan 2013-2020, The MInfoTech valmentaa tekemään suurimman osan merkittävistä mahdollisuuksista tällä alalla.... [-]