Filter
Maisterin tutkinnot
Arabiemiirikunnat

Selaa Maisteriohjelmia Informaatioteknologiassa Yhdistyneissä Arabiemiirikunnissa 2019

Maisterin tutkinto myönnetään opiskelijoille, jotka ovat suorittaneet tietyn ammatillisen erikoisalan jatko-opinnot ja osoittaneet hallitsevansa kyseisen alan peruskysymykset erinomaisesti.

Informaatioteknologian ohjelmissa opiskelijat voivat vaikkapa tutustua erilaisiin teknologisiin sovelluksiin ja niiden tyyppeihin sekä siihen, miten tietoa luodaan, vaihdetaan ja varastoidaan. Opiskelijat voivat myös oppia kirjoittamaan koodia ja perehtyä muun muassa seuraaviin aiheisiin: tietoturva, ohjelmistot ja sovellukset, järjestelmäsuunnittelu ja tietokannat.

Koulutus Arabiemiirikunnat on puolensa: aurinko, meri, hiekka, tax-free tulos valmistumisen jälkeen ja jotkut parhaista yliopistoista Persianlahden region.In Lisäksi useita korkealle rankattu yliopistojen perustuu muissa maissa on haara kampuksilla UAE.

Parhaat Maisteriohjelmat Informaatioteknologiassa Yhdistyneissä Arabiemiirikunnissa 2019

Read More Read Less

3 Results in Informaatioteknologia, Arabiemiirikunnat

Other options within this field of study:
American University In the Emirates

Turvallisuustutkimuksen ja informaatioanalyysin päällikkö on tieteidenvälinen, mutta erikoistunut ohjelma, joka harjoittaa käytäntöä yli teorian. Se analysoi ja käsittele ... [+]

Noin

Turvallisuustutkimuksen ja informaatioanalyysin päällikkö on tieteidenvälinen, mutta erikoistunut ohjelma, joka harjoittaa käytäntöä yli teorian. Se analysoi ja käsittelee nykyisiä ja uusia turvallisuus- ja tiedusteluhaasteita ja -mahdollisuuksia.

Ohjelma valmistaa oppilaita, ammatilliseen suuntautumiseen Intelligence-erikoistumiseen ja vieläkin enemmän informaatioanalyysiin.

Ohjelman opetussuunnitelman standardit on laadittu Emirates-tason 9 ja CAA: n kansainvälisten akkreditointistandardien sekä kansainvälisen IAFIE-järjestön (International Intelligence Education IAFIE) hyväksymiskehyksen mukaisesti. Ohjelma on hyväksytty opetusministeriön (UAE) toimesta.... [-]

Arabiemiirikunnat Dubai
May 2019
2 vuotta
Opetus kampuksella
Lue lisää suomeksi
Canadian University Dubai

... [+]

[-]
Arabiemiirikunnat Dubai
September 2019
Full-time
6 viikkoa
Opetus kampuksella
Lue lisää suomeksi
Hult International Business School

Koska suurien tietojen rooli on yhä tärkeämpi, yhden vuoden Hult Master of Business Analytics -aste tarjoaa sinulle analyyttisen ja liiketoimintamahdollisuuden kääntää ti ... [+]

Tämä ohjelma on saatavana vain toisena osana Dual Degree -ohjelmaa sen jälkeen, kun opiskelija on suorittanut yhden vuoden MBA-tutkinnon tai Masters of International Business. Se on kokopäiväinen yhden vuoden ohjelma San Franciscossa syyskuun 2018 alkupäässä. Opi kääntämään suuria tietoja ja analyysejä toimintaan - ja saamaan 3 vuoden OPT-työviisumin USA: ssa . Suuren datan merkitys kasvaa, joten yhden vuoden Hultin Business Analytics- tutkinto antaa sinulle analyysin ja analyysin yritysten kyky kääntää tilastoja ja analyysejä toimeksi.

Paikkakunnat

Aloita Master of Business Analyticsin San Franciscossa ja valitse sitten valinnainen kahdella muulla kampuksella osana Hultin ainutlaatuista Global Campus Rotation -ohjelmaa.... [-]

Arabiemiirikunnat Dubai
August 2019
Full-time
1 vuosi
Opetus kampuksella
Lue lisää suomeksi