33 Maisteri Ohjelmat sisään Instruction sisään Yhdysvallat for 2024

Maisteri Ohjelmat sisään Instruction sisään Yhdysvallat for 2024Filter
    • Pensacola, Yhdysvallat

    Täysaikainen

    24 kuukaudet

    Etäopiskelu

    Englanti

    Länsi-Floridan yliopiston opetussuunnitelmassa ja ohjeissa, M. Ed. Ohjelman avulla opiskelijat valmistautuvat keskiasteen ohjaukseen tai johtamiseen. Kansallisen opettajien koulutuksen akkreditointineuvoston hyväksymä keskiasteen koulutus voidaan suorittaa vain 24 kuukaudessa.

    • Fairfax, Yhdysvallat

    Osa-aikainen

    24 kuukaudet

    Etäopiskelu

    Englanti

    George Mason Universityn TESOL-maisterin tutkinto antaa opettajille mahdollisuuden opettaa englantia Yhdysvalloissa ja ulkomailla. Ohjelma tarjoaa opiskelijoille työkalut, joita tarvitaan luokkahuoneympäristöjen ja kiinnostavien tuntisuunnitelmien kehittämiseen, samalla kun ne vastaavat kahden / monikielisten oppijoiden erilaisiin tarpeisiin.

    • West Lafayette, Yhdysvallat

    Osa-aikainen

    18 kuukaudet

    Etäopiskelu, Kampuksella

    Englanti

    Laajenna tietosi ja käytäntösi matematiikan opetuksessa ja oppimisessa. Tämä keskittymä tarjoaa monenlaisia ​​mahdollisuuksia kehittää asiantuntemusta matematiikassa ja matematiikan opetuksen menetelmissä vastaamaan erilaisten oppijoiden tarpeisiin.

    • Washington, Yhdysvallat

    Osa-aikainen

    Kampuksella

    Englanti

    Oppimisen ja oppimisen parhaat käytännöt oppilaiden saavutusten lisäämiseksi sekä kouluissa että niiden ulkopuolella ovat jatkuvasti kehittymässä. Kansamme kouluissa käytetyt opetussuunnitelmat ja pedagogiset työkalut ovat perusta koulutuksen ja yhteiskunnan muutokselle. Washington DC: ssä sijaitseva opetussuunnitelmien ja ohjeiden maisteriohjelma valmistelee opettajia ja muuta koulutushenkilöstöä lisääntyneelle vastuulle opetussuunnitelman ja ohjauksen suunnittelussa, toteutuksessa, tutkimuksessa ja arvioinnissa. Opiskelijoilla on mahdollisuus analysoida ja kritisoida nykyisiä standardeja ja vaikuttaa koulutuksen tulevaisuuteen K-16-ympäristöissä. Valinnaiset harjoittelujaksot antavat opiskelijoille välittömän kokemuksen paikallisissa kouluissa ja koulutusorganisaatioissa vaikuttaa organisaation ja sosiaalisiin muutoksiin. George Washingtonin yliopiston ohjelmassa ainutlaatuiset ohjelman opiskelijat yksilöivät ohjelmansa valitsemalla keskittymisen lukemiseen ja lukutaitoon, peruskoulutukseen tai keskiasteen koulutukseen. Opetussuunnitelman ja ohjauksen maisteriohjelmaan (Interdisciplinary Studies: Literacy and Reading Education) ilmoittautuneet opiskelijat voivat saada valtion lisenssin lukutaitovalmentajana ja lukemisen asiantuntijana, mikä voi johtaa muihin johtotehtäviin koulu-, piiri- ja osavaltion tasolla.

    • Online USA

    Täysaikainen, Osa-aikainen

    1 vuosi

    Etäopiskelu

    Englanti

    UC:n 100% Online Med in Curriculum and Instruction on monitieteinen, kansallisesti arvostettu ohjelma, joka varustaa opiskelijat taidoilla ja pätevyyksillä, joita he tarvitsevat johtaakseen ja HALLINTAAkseen muutoksia kehittyvällä koulutusalalla. Ohjelma on tarkoitettu harjoitteleville opettajille ja muille ammattilaisille, jotka ovat kiinnostuneita opetusohjelmien suunnittelusta, kehittämisestä ja toteuttamisesta (koulussa ja koulun ulkopuolella).

    • Madison, Yhdysvallat

    Täysaikainen

    2 vuotta

    Etäopiskelu, Kampuksella

    Englanti

    Master of Education -ohjelma keskittyy teoriaan ja pedagogiikkaan. Jokaisella erikoisalalla kehität taitoja ja tietoja, jotka syventävät kouluttajan alan ymmärrystä. Olitpa peruskoulun kouluttaja tai korkeakoulun ammattilainen, meillä on ohjelma, joka auttaa rakentamaan tulevaisuuttasi.

    • Winter Park, Yhdysvallat

    Täysaikainen, Osa-aikainen

    48 viikkoa

    Etäopiskelu

    Englanti

    Koulutuksen suunnittelun ja tekniikan maisterin tutkinto-ohjelma on suunniteltu tarjoamaan uusia työkaluja ja menetelmiä opetuksen parantamiseksi. Jotkut näistä menetelmistä sisältävät työkalujen, kuten Applen ammattimaisten medianluontisovellusten ja muiden digitaalisen median käsitteiden, käytön perustavanlaatuisten tekniikoiden, kuten tarinankerronnan ja pelistrategian, lisäksi. Tutkit myös teorioita siitä, kuinka ihmiset oppivat ja miten heistä tulee motivoituneita, ja opit luomaan kiehtovaa ja inspiroivaa sisältöä verkko-opetussuunnitelmiin.

    • Los Angeles, Yhdysvallat

    Täysaikainen

    1 vuosi

    Kampuksella

    Englanti

    SCI-Arc: n Master of Science in Design teoria ja pedagogiikka yhden vuoden ohjelma valmentaa uudenlaista hybridi ura, joka on syntynyt arkkitehtuuri: arkkitehti-teoreetikko-kouluttaja. (Ohjelma odottaa WSCUC hyväksyntää.)

    • Arlington, Yhdysvallat

    Täysaikainen, Osa-aikainen

    18 kuukaudet

    Kampuksella

    Englanti

    UTA College of Education tarjoaa neljä vaihtoehtoa maisterin tutkinnon saamiseksi, ja se tarjoaa etsimäsi joustavuuden ja tarvitsemasi henkilökohtaisen tuen. Vaihtoehtoja on olemassa lukutaidon, matematiikan ja luonnontieteellisen koulutuksen online -ohjelmille. Myös kasvokkain suoritettavat kurssit voidaan räätälöidä maisteriohjelmaan. Valitse tutkintovaihtoehto, joka parhaiten sopii tavoitteeseesi.

    • Campbellsville, Yhdysvallat

    Osa-aikainen

    Etäopiskelu

    Englanti

    Kouluttajien valmistelun akkreditointineuvoston (CAEP) akkreditoima Campbellsvillen yliopiston verkkotaiteen maisteri - Teacher Leader -ohjelma valmistelee työskenteleviä opettajia koulutusyhteisön johtajiksi. Vahvasti kristillisiin periaatteisiin ja eettisiin käytäntöihin keskittyvän opetussuunnitelman kautta opettajat saavat tekniset taidot, joita he tarvitsevat menestyäkseen johtajuudessa.

    • Erie, Yhdysvallat

    Täysaikainen

    3 lukukaudet

    Etäopiskelu

    Englanti

    M.Ed. in Curriculum and Instruction on suunniteltu helpottamaan opettajien korkeinta tasoa samalla kun se on 100-prosenttisesti verkossa muun kuin opinnäytetyöohjelman kautta. Peruskurssit keskittyvät opetuksen tehokkuuden hallintaan luokkien PreK-12 opettajille.

    • Carson, Yhdysvallat

    Kampuksella

    Englanti

    • York, Yhdysvallat

    Täysaikainen, Osa-aikainen

    Etäopiskelu

    Englanti

    Tutustu Kristukseen keskittyvän koulutuksen, joka auttaa saavuttamaan täyden potentiaalinsa kaikilla elämän alueilla. York College on tarkoituksella pieni ja opiskelijoiden keskittynyt. Olemme tyytyväisiä voidessamme laajentaa operaation tarjoamalla 100 prosenttia verkossa maisteri in Education: Opetussuunnitelma ja opetus ohjelma.

    • Naperville, Yhdysvallat

    Täysaikainen, Osa-aikainen

    2 vuotta

    Etäopiskelu

    Englanti

    Master of Education in Instructional Coaching edistää opettajien johtajia innovatiivisella keskittymällä opetukseen, arviointiin, opiskelijoiden oppimiseen ja ammatilliseen kehitykseen.Kun tutkinto on suoritettu, sinulla on oikeus saada Illinoisin opettajajohtajan hyväksyntä.Ohjelma tarjoaa sinulle myös lisämerkintöjä maisterin tutkinnon lisäksi.

    • Mount Berry, Yhdysvallat

    Kampuksella

    Kasvatustieteiden maisterin tutkinto, jonka pääaine on opetussuunnitelma ja opetus, on suunniteltu tarjoamaan perusteellinen P-12-opetussuunnitelman ja opetuksen tarve edellyttäen opettajan tietyn sisältöalueen tutkimusta.