MASTERSTUDIES

Täältä löydät Osa-aikainen Maisteriohjelmaa Grimsby Iso-Britanniassa

Edut Masters ulottuvat parantaa tuottopotentiaalin. He voivat tarjota sinulle henkilökohtaisia ​​ja ammatillisia valmiuksia nopeuttaa kehitystä. Ne ovat myös mahdollisuus erottautua oman ikäisensä, joista monet ovat samanlaiset tason ja perustutkintoa pätevyys.

Master on jatko-tason akateeminen ohjelma, joka vie noin kaksi vuotta pidemmälle kandidaatin vastaanottamaan. Mestarin tarjotaan monissa eri erikoisuuksia, ja riippuen koulu, ne voivat myös tarjota verkossa tai henkilökohtaisesti. Ansaita Master saattaa lisätä työmahdollisuuksia valmistuneet.

 

 

Koulutus Yhdistyneessä kuningaskunnassa on siirretty asian kunkin maan Yhdistyneen kuningaskunnan, joilla on erilliset järjestelmät eri hallitukset: Yhdistyneen kuningaskunnan hallitus on vastuussa Englannin ja Skotlannin hallitus, Walesin hallituksen ja Pohjois-Irlannin Executive vastaavat Skotlannissa , Walesin ja Pohjois-Irlannin osalta.

Pyydä lisätietoa Osa-aikainen maisterin tutkinnoista Grimsby Iso-Britanniassa 2021

Tulokset Filter

MBUS strateginen toimintaympäristö

University Centre Grimsby
Maisteri
<
Täyspäiväinen
<
Osa-aikainen
Englanti
Kampus

MBus on kehitetty tarjoamaan perustutkintoa astetta, joka yhdistää perinteisen Batchelor tasolla ohjelman ylimääräinen maisterin vuosi, muodostavat yhden pätevyys. Tämä on vai ...

Lue lisää