MASTERSTUDIES

Täältä löydät 2 Osa-aikainen Maisteriohjelmaa Laxenburg Itävallassa

Maisteri on kandidaatin tutkinnon jälkeen ensimmäinen suoritettavissa oleva jatkotutkinto. Maisterin tutkinnon voi yleensä suorittaa kahden vuoden täyspäiväisinä opintoina, mikä yleensä vastaa 36 - 54 lukukausipistettä (72 - 108 ECTS-pistettä).  

Ansaita advanced degree kuten Master tarjoaa mahdollisuuden lisätä taito asettaa ja mahdollisesti parantaa työllistymismahdollisuuksia samanaikaisesti. Master-ohjelmat voidaan tarjota verkossa tai osa-aikaisesti, joten opiskelijat voivat harjoittaa koulutus tavalla, joka on kätevä heille.

 

Itävalta altistaa opiskelijat erilaisia ​​tämän maan 's "loistava " kulttuuria. Itävalta on erinomainen opiskella ulkomailla valinta opiskelijoiden kiinnostusta saksan kielellä.

Pyydä lisätietoa Osa-aikainen maisterin tutkinnoista Laxenburg Itävallassa 2021

Tulokset Filter

Kansainvälinen Master in Corruption Corruption Compliance ja kollektiivinen toiminta (IMACC)

International Anti-Corruption Academy (IACA)
Maisteri
Maisteri
<
Osa-aikainen
<
2 vuotta
Englanti
Kampuksella ja verkossa
Kampus
Online

Kansainvälinen Master in Corruption Corruption Compliance ja kollektiivinen toiminta (IMACC) on ensimmäinen maisteriohjelma, joka on erityisesti suunniteltu korruption vastais ...

Lue lisää

Päällikön korruptiontorjunnan opinnot (MACS)

International Anti-Corruption Academy (IACA)
Maisteri
Maisteri
<
Osa-aikainen
<
2 vuotta
Englanti
Kampuksella ja verkossa
Kampus
Online

IACA on ensimmäinen kansainvälinen organisaatio ja oppilaitos, joka tarjoaa maailmanlaajuisen jatko-opinto-ohjelman korruptionvastaisessa ja noudattamisessa: Master of Arts in ...

Lue lisää