MASTERSTUDIES

Täältä löydät 2 Osa-aikainen Maisteriohjelmaa Saint Pölten Itävallassa

Jotta saavutetaan menestyksekkäästi Masters tutkinnon, sinun täytyy saada hyvitysten määrän ajamalla yksittäisiä moduuleja. Useimmat opetti Masters on useita keskeisiä moduuleja, jotka sinun täytyy ottaa ja antaa saadakseen tutkinnon. Arviointi tutkimuksen Masters on lähes aina kokonaan yhden väitöskirjan moduulin tai hankkeen.

Ansaita Master vaatii kahden vuoden koulutuksen jälkeen ansaita kandidaatin. Tämä kehittynyt aste voi auttaa opiskelijoita saavuttamaan koulutus- ja ammatillisia tavoitteita, koska jäykkyys maisteriohjelmaan apua junan opiskelijoiden tietoja ja taitoja he tarvitsevat purkaa uran heidän unelmansa.

 

Itävalta, virallisesti Itävallan tasavalta, on liittotasavalta ja sisämaavaltio noin 8470000 ihmistä Keski-Euroopassa.

Kaupungin infrastruktuuri on kasvanut nopeasti, ja tämä on johtanut myös kasvua koulutuksen tiloista ja asemista. Jotkut näistä palveluja ovat St.Pöltenissä ammattikorkeakoulu, Filosofinen-teologinen yliopisto ja monet muut.

Pyydä lisätietoa Osa-aikainen maisterin tutkinnoista Saint Pölten Itävallassa 2021

Tulokset Filter

Master soveltavaa tutkimusta ja innovaatioita tietojenkäsittelytieteen

St. Pölten University of Applied Sciences
Maisteri
<
Täyspäiväinen
<
2 vuotta
Englanti
Kampus

Englanninkielinen maisteriohjelma kouluttaa asiantuntijoita ammatilliseen toimintaan teollisuuden ja tutkimuksen välisellä rajapinnalla. Tämän ohjelman valmistuneet auttavat m ...

Lue lisää

Master of kyberturvallisuus ja joustavuus

St. Pölten University of Applied Sciences
Maisteri
<
Täyspäiväinen
<
Osa-aikainen
<
2 vuotta
Englanti
Kampus

Vahva riippuvuus digitaalitekniikasta kaikilla elämän ja liiketoiminnan aloilla edellyttää turvallisia ja kestäviä tieto- ja viestintäjärjestelmiä. Uusi englanninkielinen mais ...

Lue lisää