MASTERSTUDIES.FI

Vertaa 4 maisterin tutkintoa Itsensä kehittäminenssa Osa-aikainen Maisterin tutkinto

Maisterin tutkinto myönnetään opiskelijoille, jotka ovat suorittaneet tietyn ammatillisen erikoisalan jatko-opinnot ja osoittaneet hallitsevansa kyseisen alan peruskysymykset erinomaisesti.

Maisteri Itsensä kehittäminenssa Osa-aikainen

4 tulosta kohteessa Itsensä kehittäminen Filter

Masters in Executive Coaching (AMEC)

Ashridge Executive Education
Kampus Part-time 2 vuotta Request Info Yhdistynyt kuningaskunta Lontoo

Executive-valmennuksen Masters on kaksivuotinen, osa-aikainen, modulaarinen, itseohjautuva ohjelma. Se on mahdollisuus tarkastella ja käynnistää uudelleen harjoituksesi, tehdä luonnollisia taitojasi parhaiten, oppia itsestäsi valmentajana valvonnalla ja co-valmennuksella sekä tavata alan kokeneimpia harjoittajia.

Master of Education

Southern Cross University (Online)
Online Part-time 16 kuukautta Tammikuu 2020 Australia Australia Online

Luo parempia tuloksia opiskelijoillesi ja opettajillesi SCU Online Master of Education SCU Online . Sinusta tulee nykyaikaisen koulutuksen puolustaja, oppimalla koulutuksen uusimmat trendit kokeneilta tutkijoilta. SCU Online M.Ed tarjoaa kaksi erikoistumista: koulutusjohtamisen ja koulutushyvinvoinnin, tai voit valita opiskellakseen yleisen M.Ed. joka kattaa yksiköt molemmilta erikoisuuksilta. Kiinnostaville ja uratavoitteillesi räätälöityllä opetussuunnitelmalla voit valita kasvaa suuntaan, josta olet intohimoisin.

Master integroidussa johtamisessa ja valmennuksessa

UADIN Business School
Online Full-time Part-time 15 kuukautta Syyskuu 2020 Espanja Espanja Online + 1 lisää

Päällikön ehdottama tavoite on kaksitahoinen: ensimmäisessä vaiheessa hankitaan ammatillinen ja maailmanlaajuisesti tunnustettu akkreditointi, joka myöntää ICF: n hyväksymän sertifikaatin voidakseen kehittää valmentajan toimintaa työmarkkinoilla ja / tai kehittää ammattilaisia, jotka haluavat yhdistää taidot ja välineet ihmisten ja joukkueiden kehittämiseksi ammattivalmentajina.

Master of Integrative Wellness Management

American College of Acupuncture & Oriental Medicine
Kampus Online Kampuksella ja verkossa Full-time Part-time 1 vuosi Request Info Yhdysvallat Houston + 3 lisää

Master of Integrative Wellness Management -ohjelman tavoitteena on kouluttaa sinut terveydenhuollon ja hyvinvoinnin ylläpitäjiksi.