MASTERSTUDIES

Näytä kaikki Osa-aikainen Maisteriohjelmat Itsensä kehittäminenssa Yhdysvalloissa 2020

Jotta saavutetaan menestyksekkäästi Masters tutkinnon, sinun täytyy saada hyvitysten määrän ajamalla yksittäisiä moduuleja. Useimmat opetti Masters on useita keskeisiä moduuleja, jotka sinun täytyy ottaa ja antaa saadakseen tutkinnon. Arviointi tutkimuksen Masters on lähes aina kokonaan yhden väitöskirjan moduulin tai hankkeen.

Yhdysvallat on suuri maa Pohjois-Amerikassa, usein kutsutaan "USA ", "USA ", "United States ", "America ", tai yksinkertaisesti " Yhdysvallat ". American oppilaitokset rahoitetaan "opetusta " veloitetaan opiskelija, joka on usein melko kalliita, hyvin yleisesti päästä osaksi kymmeniä tuhansia dollareita vuodessa.

Aloita tänään Parhaat Osa-aikainen Jatko-opinnot Itsensä kehittäminenssa Yhdysvalloissa 2020

2 tulosta kohteessa Itsensä kehittäminen, Yhdysvallat Filter

Master of Integrative Wellness Management

American College of Acupuncture & Oriental Medicine
Johtamiskurssit 01 September 2020 Sekä onlineopetusta että kontaktiopetusta Full-time Part-time Englanti Sekä onlineopetusta että kontaktiopetusta Opetus kampuksella Online

Master of Integrative Wellness Management -ohjelman tavoitteena on kouluttaa sinut terveydenhuollon ja hyvinvoinnin ylläpitäjiksi.

Lue lisää

Suunnittelun ajattelu ja asiakaskokemus

EAE Business School
Johtamiskurssit 01 April 2020 Full-time Espanjalainen Opetus kampuksella

Master of Design -ajattelu ja asiakaskokemus pyrkii luomaan innovaatioalan ammattilaisia, joilla on käsitteellisiä ja käytännöllisiä työkaluja kehittää innovaatio- ja muotoilu ...

Lue lisää