close

Suodattimet

Katso tulokset

Selaa Maisteriohjelmia Järjestelmäsuunnittelussa Tšekissä 2021

Maisteriohjelmat on akateeminen tutkinto henkilöille, jotka onnistuneesti ilmaisemaan korkeampaa osaamista. On olemassa kaksi päätyyppiä Masters - opetti ja tutkimukseen. Järjestelmätekniikan ohjelma voi käsitellä uusien prosessien konsepteja, malleja ja arkkitehtuuria eri toimialoille. Menetelmiä, käsitteitä, työkaluja, tekniikoita ja teollisuusstandardeja tutkitaan usein järjestelm… Lue lisää

Maisteriohjelmat on akateeminen tutkinto henkilöille, jotka onnistuneesti ilmaisemaan korkeampaa osaamista. On olemassa kaksi päätyyppiä Masters - opetti ja tutkimukseen.

Järjestelmätekniikan ohjelma voi käsitellä uusien prosessien konsepteja, malleja ja arkkitehtuuria eri toimialoille. Menetelmiä, käsitteitä, työkaluja, tekniikoita ja teollisuusstandardeja tutkitaan usein järjestelmätekniikassa, mikä mahdollisesti johtaa potentiaaliseen johtamiseen tai tekniseen uraan järjestelmien suunnittelussa ja implantoinnissa.

Tšekki on vakiintunut ja tutkimukseen perustuvaa yliopisto-opetusta. Tämä on tehnyt oppimista ini Praha yksi arvostetuimmista opetussuunnitelman 's Euroopassa, koska se viljelee luovuuden ja innovoinnin opiskelijoiden keskuudessa.

Parhaat Maisteriohjelmat Järjestelmäsuunnittelussa Tšekissä 2021

Näytä vähemmän
Muita vaihtoehtoja tällä opintoalalla: 
PhD
format_list_bulleted Suodattimet
Mendel University in Brno
Brno-Sever, Tšekki

Systeemitekniikan ja informatiikan maisteriohjelman tavoitteena on saada paras koulutus kriittiseen ajatteluun.

Systeemitekniikan ja informatiikan maisteriohjelman tavoitteena on saada paras koulutus kriittiseen ajatteluun. -
Maisteri
Täyspäiväinen
2 vuotta
Englanti
Syys 2021
10 Syys 2021
Kampus
 

VINKKI! Jos edustat jotakin oppilaitosta ja haluat lisätä ohjelmasi luetteloomme, ota yhteyttä tästä