Filter
Maisterin tutkinnot
Japani Opiskelutyyppi: Distance learning

2 Etäopiskelu Maisteriohjelmaa Japanissa

Edut Masters ulottuvat parantaa tuottopotentiaalin. He voivat tarjota sinulle henkilökohtaisia ​​ja ammatillisia valmiuksia nopeuttaa kehitystä. Ne ovat myös mahdollisuus erottautua oman ikäisensä, joista monet ovat samanlaiset tason ja perustutkintoa pätevyys.

Ansaita advanced degree kuten Master tarjoaa mahdollisuuden lisätä taito asettaa ja mahdollisesti parantaa työllistymismahdollisuuksia samanaikaisesti. Master-ohjelmat voidaan tarjota verkossa tai osa-aikaisesti, joten opiskelijat voivat harjoittaa koulutus tavalla, joka on kätevä heille.

 

Etäopetus on menetelmä tuottaa koulutuksen opiskelijoille, jotka eivät ole fyysisesti läsnä kampuksella. Useat tutkimukset ovat osoittaneet, että etäopiskelu ohjelmia voi olla yhtä tehokas ja tehokas kuin perinteiset luokkahuoneessa ohjelmia joskus jopa parempi!

Japani on saarivaltio Itä-Aasiassa. Sijaitsee Tyynellämerellä, se sijaitsee itään Japanin meren, Kiina, Pohjois-Korea, Etelä-Korea ja Venäjä, joka ulottuu Ohotanmeri pohjoisessa Itä-Kiinan meren ja Taiwan etelässä.

2 Parasta Etäopiskelu maisterin tutkintoa Japanissa 2019

Read More Read Less

2 tulosta kohteessa Maisteri, Japani, Distance learning

United International Business Schools

Global Master -ohjelmassa opiskelijoilla on todella maailmanlaajuinen kokemus ja tutkimus 3 eri mantereella, toisin sanoen. Euroopassa, Aasiassa ja Pohjois-Amerikassa. ... [+]

Global Master -ohjelmassa opiskelijoilla on todella maailmanlaajuinen kokemus ja tutkimus 3 eri mantereella, toisin sanoen. Euroopassa, Aasiassa ja Pohjois-Amerikassa. Opiskelijoilta vaaditaan vähintään 10 opintopistettä kaikilla kampuksilla Euroopassa, vähintään 10 opintopistettä satelliittikampuksella Tokiossa, Japanissa, ja he voivat siirtää enintään 22,5 krediittiä New York Extension -ohjelmasta. Jäljellä olevat opintopisteet voidaan ansaita missä tahansa meidän kampuksissamme Euroopassa ja Aasiassa. Global Master -ohjelman käynnistäminen on mahdollista vain Euroopassa ja Aasiassa.

Kurssisuunnittelu

Global Master -vaihtoehtoa voidaan soveltaa mihin tahansa Master-ohjelmaan, josta vaaditaan kursseja opiskelijan ajalla meidän kampuksissamme Euroopassa ja Aasiassa sekä kumppanikoulussa New Yorkissa. Aloitettaessa ohjelmaa opiskelijoiden tulee keskustella paikallisen akateemisen koordinaattorin kanssa kehittääkseen yksilöllisen kurssisuunnittelun, jonka avulla he voivat täyttää tarvittavat ohjelman vaatimukset.... [-]

Japani Tokyo
September 2019
Full-time
Part-time
Online
Lue lisää suomeksi
United International Business Schools

Tämä valinnainen ohjelma sallii opiskelijoille, joilla ei ole liiketoimintaan liittyvää kandidaatin tutkintoa tai vastaavaa ansaita jopa 30 opintopistettä tasoitus kursse ... [+]

Tämä valinnainen ohjelma sallii opiskelijoille, joilla ei ole liiketoimintaan liittyvää kandidaatin tutkintoa tai vastaavaa ansaita jopa 30 opintopistettä tasoitus kursseja, jotta voidaan täysin valmis jatko-ohjelmiimme. Tutustu jatko-opintoihin lisätietojen saamiseksi.

Opiskelijoita, joilla ei ole yritystoimintaan liittyvää kandidaatin tutkintoa tai vastaavaa, voidaan vaatia suorittamaan ulkomailta arviointitesti ennen valmistuttuaan ohjelmaa ja tuloksista riippuen ansaita ylimääräinen määrä hyvityksiä tasoituskurssit Pre-Master jotta voimme olla täysin valmiit meidän jatko-ohjelmiimme.

Opiskelijoille, joilla ei ole kandidaatin tutkintoa tai vastaavaa, tulisi hakea kandidaatin tutkinto-ohjelmaa tai ylioppilastutkinnon täydennysohjelmaa. Katso lisätietoja perusopinnoista. Opiskelijat, joilla on vähintään 15 vuoden kokemus työkokemuksesta, voivat hakea suoraan Pre-Master -ohjelmaa varten, ja heidän tulee suorittaa saapuva arviointitesti ennen jatko-opinnäytteen aloittamista ja saada tuloksista riippuen ansaita enemmän luottoja tietyissä peruskursseissa.... [-]

Japani Tokyo
September 2019
Full-time
Online
Lue lisää suomeksi