close

Suodattimet

Katso tulokset

Täältä löydät Maisteriohjelmaa Johdon rahoitusssa

Raha on rasva, joka pitää hammaspyörien teollisuuden käännekohta. Se on voimavara, että kaikki yritykset ovat riippuvaisia ​​tutkia markkinoilla, tuottaa tavaroita ja maksaa työntekijöilleen. Ammattilainen Master Executive Finance palvelee yrityksiä opastusta ja oivalluksia tarpeen käyttää arvokasta raha varat tehokkaasti.   Mikä on Master Executive Finance? Se on kehittynyt… Lue lisää

Raha on rasva, joka pitää hammaspyörien teollisuuden käännekohta. Se on voimavara, että kaikki yritykset ovat riippuvaisia ​​tutkia markkinoilla, tuottaa tavaroita ja maksaa työntekijöilleen. Ammattilainen Master Executive Finance palvelee yrityksiä opastusta ja oivalluksia tarpeen käyttää arvokasta raha varat tehokkaasti.

Mikä on Master Executive Finance? Se on kehittynyt aste sopivin niille, joiden etua Taloustieteiden. Aikana opintojen, oppilaita katsomaan erilaisia ​​strategioita yritykset käyttävät rahoittaa hankkeita ja hallita kassavirta. Opiskelijat opetetaan arvioimaan, miten raha liikkuu läpi organisaation ja vaikutus, että rahoitus strategiat olla toivottu tulos. Eri pääoman lähteet ja tekniikoita ja välineitä käytetään seurata ja järjestää näitä varoja käsitellään myös.

Valmistuneet ymmärtää, miten numerot kaikki yhdessä ja kehittää kriittistä ajattelua, matematiikan ja kirjanpito taitoja. Ne opetetaan pohtimaan, kuinka taloudellisia kysymyksiä vaikuttavat elämään työntekijöiden ja osakkuusyritysten liittyvät liiketoiminnan yritys. Opiskelijat saavat tietoa yhteisen pankki- menettelyistä ja strategioita he tutustuvat liikejuridiikkaan ja eettisiä käytäntöjä. Jotkut ohjelmat jopa painottavat käyttää näitä taitoja ratkaista modernin globalisaation ongelmia.

Eri yliopistojen on erilaiset kustannukset opetusta ja maksuja. Opiskelijat kiinnostunut oppimaan lisää tulee ottaa yhteyttä tunnustukset Organisaatio he ovat kiinnostuneita lisätietoja.

Ansaita Master Executive Finance valmentaa johtotehtäviin. On tavallista työllistyä pankit, vakuutusyhtiöt ja sijoituspalveluyritykset, mutta taidot ovat sovellettavissa useilla toimialoilla ja sektoreilla.Ne voivat löytää työpaikkoja johtajia tai konsultteja mistään suuren mittakaavan yritys. Valtion virastot myös taloudellisia kantoja täyttää ja voi palkata tutkinnon johtaa hankkeita tai arvioida rahoituksen erityisiä ohjelmia.

Opiskelijat tulisi harkita vaihtoehtoja huolellisesti. Executive koulutusohjelmat ovat usein suunniteltu vastaamaan tarpeisiin työskentelevät ammattilaiset. Online työselostus tarjoaa laadukasta koulutusta, joka on helposti saatavilla niille aikataulutus tai maantieteellisiä haasteita. Etsi ohjelman alle ja yhteystiedot suoraan ottamista toimisto koulun valintasi täyttämällä lyijymuodossa.

Näytä vähemmän
Muita vaihtoehtoja tällä opintoalalla: 
format_list_bulleted Suodattimet
Lajitteluperuste:
  • Suositut Uusimmat Nimi
  • Suositut
  • Uusimmat
  • Nimi
Harrison, Yhdysvallat

Manhattanville College’s Master of Science in Finance program focuses on going beyond the numbers to understand the greater impact finance has on an organization. The CFO's ro ... +

Manhattanville College’s Master of Science in Finance program focuses on going beyond the numbers to understand the greater impact finance has on an organization. The CFO's role in top organizations has evolved from crunching numbers to being the CEO’s strategic partner. The demand for smart, communicative, and thoughtful people in top finance positions will increase even more in the future. -
Maisteri
Englanti
Syys 2021
Kampus