MASTERSTUDIES

Näytä kaikki Osa-aikainen Maisteriohjelmat Johdon rahoitusssa Italiassa 2021

Jotta saavutetaan menestyksekkäästi Masters tutkinnon, sinun täytyy saada hyvitysten määrän ajamalla yksittäisiä moduuleja. Useimmat opetti Masters on useita keskeisiä moduuleja, jotka sinun täytyy ottaa ja antaa saadakseen tutkinnon. Arviointi tutkimuksen Masters on lähes aina kokonaan yhden väitöskirjan moduulin tai hankkeen.

 

Ohjelmia Executive talous tarjotaan yleisiä opetussuunnitelmat tai erikoisalojen kuten keskittyminen tiettyyn toimialaan. Yleisen Opintojen tavoitteena on usein valmistella yritysjohtajia ymmärtämään monimutkaisia ​​taloudellisia käsitteitä.

Virallisesti kutsutaan Italian tasavalta, maa löytyy Etelä-Euroopassa. Maan virallinen kieli on italia ja kulttuurin rikas pääkaupunki on Rooma. Monet maailman 's vanhimmista yliopistoista sijaitsevat Italiassa, erityisesti Bolognan yliopisto (perustettu vuonna 1088). On kolme Superior tutkijakoulujen kanssa "yliopiston status ", kolme tutkimuslaitosten kanssa tilan Jatko Colleges, joka toiminto jatko-ja jatko-tasolla.

Aloita tänään Parhaat Osa-aikainen Jatko-opinnot Johdon rahoitusssa Italiassa 2021

1 tulosta kohteessa Johdon rahoitus, Italia Filter

Vakuutustoiminnan päällikkö

MIB Trieste School of Management
Maisteri
<
Osa-aikainen
<
24 kuukautta
Italialainen
Kampus

Osa-aikainen ja erikoistunut italian kielen Master-kurssi, joka keskittyy vakuutus- ja finanssitaidon osaamiseen ja kokemukseen. Viikonloppukaava sallii kaikkien osallistujien ...

Lue lisää