MASTERSTUDIES

Näytä kaikki Osa-aikainen Maisteriohjelmat Johtajuusssa Aasia 2020

Edut Masters ulottuvat parantaa tuottopotentiaalin. He voivat tarjota sinulle henkilökohtaisia ​​ja ammatillisia valmiuksia nopeuttaa kehitystä. Ne ovat myös mahdollisuus erottautua oman ikäisensä, joista monet ovat samanlaiset tason ja perustutkintoa pätevyys.

Tutkimuksen johtamisen sisältää erilaisia ​​aloja, kuten psykologiaa, historia, johto, viestintä, ja valtiotieteen. Tavoitteena on viljellä taitoja, että opiskelijat voivat käyttää johtoasemaan yhteisö, organisaatio tai yhtiö uransa aikana.

Aasia on maailman 's suurin ja väkirikkain maanosa, sijaitsevat pääosin Itä-ja Pohjois pallonpuoliskolla. Se kattaa 8,7% maapallon n pinta-alasta ja muodostaa 30% sen pinta-alasta.

Aloita tänään Parhaat Osa-aikainen Jatko-opinnot Johtajuusssa Aasia 2020

6 tulosta kohteessa Johtajuus, Aasia Filter

Master of Business Administration - Yrittäjyys, Innovaatio

MODUL University Dubai
Kampuksella ja verkossa Part-time 18 kuukautta Request Info Arabiemiirikunnat Dubai

Tämä tärkeä viesti kommunikoi yrittäjähenkisen ajattelun ja toimintatavan taidot ja tekniikat antamalla asiantuntemusta, jonka avulla johtajat ja yrittäjät voivat tehdä ratkaisevia päätöksiä ja kilpailla menestyksekkäästi.

Master in Service Johtajuus

Rochester Institute of Technology (RIT) Dubai
Kampus Part-time 18 kuukautta Request Info Arabiemiirikunnat Dubai

Tämä ainutlaatuinen jatko-ohjelma auttaa sinua valmistautumaan organisaatiosi muuttamiseen käyttämällä innovaatioita mitattavien tulosten ohjaamiseksi. Valmistuvat ennakoivat tulevaisuutta ja näkevät mahdollisuuksia sijoittaa organisaatiot - ja itsensä - saavuttamaan uudet menestystasot jatkuvasti muuttuvassa maailmassa.

Maisterin kansainvälisissä johdolla

Rays Online College Credits, John Zepp Academy Foundation Inc.
Online Full-time Part-time 2 - 3 vuotta Marraskuu 2019 Filippiinit Manilla Yhdysvallat USA Online + 3 lisää

Johtajia hallitusten, kansalaisjärjestöjen, koulutus-, ja yrityksiä ympäri maailmaa

MIM - Kansainvälisen hallinnon maisteriohjelma - Global Leadership

United International Business Schools
Kampus Online Kampuksella ja verkossa Full-time Part-time 9 - 36 kuukautta Tammikuu 2020 Sveitsi Zurich Belgia antwerp Espanja Barcelona Bryssel Madrid Japani Tokio Alankomaat Amsterdam Italia Milano Geneve + 16 lisää

Päätoimiset opiskelijat voivat ansaita maisterin tutkinnon yhdellä lukuvuodella, joka on 9 kuukautta, yhteensä kolmella neljäsosalla 20 opintopistettä, tai 12 kuukauden kuluessa työmäärän levittämisestä.

MA-johto ja johtajuus

Webster Leiden Campus- Webster University USA
Kampus Online Full-time Part-time Syyskuu 2020 Alankomaat Leiden Kiina Shanghai Sveitsi Geneve Peking Yhdistynyt kuningaskunta Lontoo + 8 lisää

Johtamisen ja johtamisen opetussuunnitelman maisteri paljastaa oppilaiden johtamisen ja johtamisen työkalut ja tarjoaa kokemusta päätöksentekoa koskevissa tilanteissa.

Master of Leadership in Organizational Learning (Monashin yliopisto)

Kaplan Singapore
Kampus Part-time 12 kuukautta Huhtikuu 2020 Singapore

Monashin yliopiston johtajisto opettaa sinua johtamaan luottamusta. Johtajuus Monashin yliopistossa käsittelee organisaatioiden inhimillisiä ja oppimisen ulottuvuuksia. Se on ihmiskeskeisyys, joka asettaa kurssimme erilleen.