Filter
Maisterin tutkinnot
Alankomaat Opiskelutyyppi: Kaikki Tahti: Part-time

Näytä kaikki Osa-aikainen Maisteriohjelmat Johtajuusssa Alankomaissa 2020

Master-tason tutkimuksiin osallistuu erikoistunut tutkimus tutkimuksen tai alueen ammatillisen harjoittelu. Ansaita maisterin tutkinto osoittaa korkeampi hallintaa aihe. Ansaita maisterin tutkinnon voi kestää vuodesta kolmeen tai neljään vuoteen. Ennen kuin voi valmistua, sinun pitää yleensä kirjoittaa ja puolustaa opinnäytetyön, pitkä paperi, joka on huipentuma oman erikoistunut tutkimus.

Johtajuus on laaja ja pitäisi olla selkeä määritelmä sellaista johtamistaitoja halutaan hankkia ja alueita, jotka tarvitsevat näitä määritettyjen johtamistaitoja. Nämä ovat keskeisiä tekijöitä harkitsemaan hakea maisteriksi Leadership.

Ihmiset, kieli ja kulttuuri Alankomaat kutsutaan "Dutch ". Moderni Euroopan maassa tänään, Alankomaat säilyttänyt hyvin kansainvälisen luonteen ja on tunnettu liberaali mentaliteetti. Alankomaat on monissa yliopistoissa. Maa on hiljattain muutettu oman nimikettä bachelor / master-järjestelmän.On olemassa kahdenlaisia ​​yliopistojen: Academic (keskitytään enemmän teoreettista tietoa, eli "Universiteit ") tai ammattikorkeakoulu (keskitytään enemmän käytännön tietoa, eli "Hogeschool ")

Aloita tänään Parhaat Osa-aikainen Jatko-opinnot Johtajuusssa Alankomaissa 2020

Lue lisää Näytä vähemmän

2 tulosta kohteessa Johtajuus, Alankomaat

United International Business Schools

Päätoimiset opiskelijat voivat ansaita maisterin tutkinnon yhdellä lukuvuodella, joka on 9 kuukautta, yhteensä kolmella neljäsosalla 20 opintopistettä, tai 12 kuukauden k ... [+]

Parhaat Osa-aikainen Maisterit Johtajuusssa Alankomaissa.

Erikoistunut globaaliin johtajuuteen MIM-ohjelmassammeJoustavat opinto-ohjelmat

Joustavat opinto-ohjelmamme perustuvat amerikkalaiseen korkea-asteen koulutukseen , jonka avulla opiskelijat voivat valita kurssejaan kurssien vaatimusten, aiempien tutkimusten, nykyisten etujen ja tulevaisuuden tavoitteiden perusteella .

United International Business Schools ( UIBS )

United International Business Schools ( UIBS ) on vuodesta 2002 lähtien erikoistunut kulttuurienväliseen koulutukseen maailmanlaajuisesti, ja se on riippumaton yksityinen oppilaitos, jossa on kampuksia Euroopassa ja Aasiassa. UIBS tarjoaa joustavia liiketoiminta- ja johtamiskoulutuksia korkeakoulututkintoon (Bachelor / BBA) ja (Post) Graduate ( Master / MBA ja Doctor / DBA ) tasolle, joka johtaa yksityisiin (ohjelmallisesti akkreditoituihin) tutkintoihin sekä amerikkalaiselle alueellisesti akkreditoidulle ja eurooppalaiselle valtiolle. tunnustetut tutkinnot yhteistyössä akateemisten kumppaneidemme kanssa.... [-]

Alankomaat Amsterdam
Tammikuu 2020
Englanti
Part-time
9 - 36 kuukautta
Kampus
Online
Kampuksella ja verkossa
Lue lisää suomeksi
Webster Leiden Campus- Webster University USA

Johtamisen ja johtamisen opetussuunnitelman maisteri paljastaa oppilaiden johtamisen ja johtamisen työkalut ja tarjoaa kokemusta päätöksentekoa koskevissa tilanteissa. ... [+]

Johtamisen ja johtamisen opetussuunnitelman maisteri paljastaa oppilaiden johtamisen ja johtamisen työkalut ja tarjoaa kokemusta päätöksentekoa koskevissa tilanteissa. Opiskelija perehtyy hallinnan analyyttisiin tekniikoihin ja kehittää kykyä soveltaa näitä tekniikoita todellisissa ongelmanratkaisuissa yritys-, valtion- tai voittoa tavoittelemattomassa ympäristössä.

Tapausten analysointia ja käytännön sovelluksia käytetään laajasti. Ryhmätyö on olennainen osa kullakin kurssilla, ja opiskelijat oppivat kieltämään esityksen ja viestintätaidot, joita tarvitaan menestymään liiketoiminnassa tänään.

Johtamisen ja johtamisen maisteri on erinomainen tutkimus, joka auttaa parantamaan emotionaalista älykkyyttäsi, kommunikointitaitojasi, budjetointitietoa ja johtajuutta.... [-]

Alankomaat Leiden
Syyskuu 2020
Englanti
Part-time
Kampus
Online
Lue lisää suomeksi