Filter
Maisterin tutkinnot
Yhdistynyt kuningaskunta Englanti Lontoo Opiskelutyyppi: Kaikki Tahti: Part-time

Täältä löydät Osa-aikainen Maisteriohjelmat Johtajuusssa Lontoo Iso-Britanniassa 2020

Maisterin tutkinto on jatkotutkintojen jälkeen myönnettävä tutkinto, jonka avulla opiskelijat joko kartuttavat tietyn alan osaamistaan tai hankkivat parempia valmiuksia urallaan etenemiseen. Suurin osa maisterin tutkinnoista suoritetaan valtion yliopistoissa tai muissa julkisrahoitteisissa yliopistoissa.

Johtajuus edellyttää oppia taitoja ja kykyjä henkilö tarvitsee johtamaan ryhmää, joukkue, organisaatio tai yritys. Se sisältää tutkii eri eri johtamistapoja, sekä yhteisiä piirteitä että tehokkaat johtajat hallussaan, kuten karisma ja kyky tehdä päätöksiä.

Koulutus Yhdistyneessä kuningaskunnassa on siirretty asian kunkin maan Yhdistyneen kuningaskunnan, joilla on erilliset järjestelmät eri hallitukset: Yhdistyneen kuningaskunnan hallitus on vastuussa Englannin ja Skotlannin hallitus, Walesin hallituksen ja Pohjois-Irlannin Executive vastaavat Skotlannissa , Walesin ja Pohjois-Irlannin osalta.

Lontoo on pääkaupunki Britanniassa, väkirikkain alue ja jossa kuninkaallinen perhe asuu. Se on suurin pitoisuus korkeakoulutuksen Euroopassa 412000 opiskelijoiden 43 yliopistoissa.

Pyydä lisätietoa Osa-aikainen Maisterin tutkinnot Johtajuusssa Lontoo Iso-Britanniassa 2020

Lue lisää Näytä vähemmän
Muita vaihtoehtoja tällä opintoalalla:

2 tulosta kohteessa Johtajuus, Lontoo

University of Chicago Booth School of Business

Meidän mukautettuja Executive Education ohjelmat on suunniteltu erityisesti yrityksen tarpeiden, autamme joukkue pääsee alkuun. ... [+]

Ihmiset yrityksesi sisällä ovat sinun arvokkain voimavara.

Olemme Chicagon yliopiston Graduate School of Business, yksi maailman johtava liiketoiminnan kouluissa. Meidän mukautettuja Executive Education ohjelmat on suunniteltu erityisesti yrityksen tarpeiden, autamme joukkue pääsee alkuun.

Tiimisi haasteisiin entistä valmius. He ajaa heidän parhaat ideat uudelle tasolle. Ne jatkaa luottavaisena.

Tutustu ja kehittää todellista arvoa ja potentiaalia tiimisi mukautettuja Executive Education Chicago GSB.

Tavoitteena on kehittää johtajien yrityksesi, oppia johtava liiketoiminnan koulutukseen. Nykypäivän liiketoimintaympäristö edellyttää kekseliäisyyttä. Chicago GSB tiedämme, että vahvin ideat tulevat syvä ymmärrys käsitteiden taustalla liiketoimintaa. Meidän kuri syvyyttä ja laajuutta yritysten osaamista ja osin nykyisiin haasteisiin-avaintekijöitä määrittävä menestyksekkäin strategioita. ... [-]

Yhdistynyt kuningaskunta Lontoo
Request Info
Part-time
Kampus
Online
Lue lisää suomeksi
Webster Leiden Campus- Webster University USA

Johtamisen ja johtamisen opetussuunnitelman maisteri paljastaa oppilaiden johtamisen ja johtamisen työkalut ja tarjoaa kokemusta päätöksentekoa koskevissa tilanteissa. ... [+]

Johtamisen ja johtamisen opetussuunnitelman maisteri paljastaa oppilaiden johtamisen ja johtamisen työkalut ja tarjoaa kokemusta päätöksentekoa koskevissa tilanteissa. Opiskelija perehtyy hallinnan analyyttisiin tekniikoihin ja kehittää kykyä soveltaa näitä tekniikoita todellisissa ongelmanratkaisuissa yritys-, valtion- tai voittoa tavoittelemattomassa ympäristössä.

Tapausten analysointia ja käytännön sovelluksia käytetään laajasti. Ryhmätyö on olennainen osa kullakin kurssilla, ja opiskelijat oppivat kieltämään esityksen ja viestintätaidot, joita tarvitaan menestymään liiketoiminnassa tänään.

Johtamisen ja johtamisen maisteri on erinomainen tutkimus, joka auttaa parantamaan emotionaalista älykkyyttäsi, kommunikointitaitojasi, budjetointitietoa ja johtajuutta.... [-]

Yhdistynyt kuningaskunta Lontoo
Syyskuu 2020
Englanti
Part-time
Kampus
Online
Lue lisää suomeksi