Filter
Maisterin tutkinnot
Yhdistynyt kuningaskunta Opiskelutyyppi: Kaikki Tahti: Part-time

Näytä kaikki Osa-aikainen Maisteriohjelmat Johtajuusssa Iso-Britanniassa 2020

Jotta saavutetaan menestyksekkäästi Masters tutkinnon, sinun täytyy saada hyvitysten määrän ajamalla yksittäisiä moduuleja. Useimmat opetti Masters on useita keskeisiä moduuleja, jotka sinun täytyy ottaa ja antaa saadakseen tutkinnon. Arviointi tutkimuksen Masters on lähes aina kokonaan yhden väitöskirjan moduulin tai hankkeen.

Ne, jotka tutkivat johtajuutta pystyvät usein olettaa monenlaisia ​​johtotehtävissä yrityksissä, viranomaiset, aatteelliset ryhmät tai muut organisaatiot. Tämä aihe liittyy tutkimuksen mitä on hyvä johtaja ja kuinka johtamistaitoja voidaan hankkia.

Yhdistynyt kuningaskunta Ison-Britannian ja Pohjois-Irlannin, yleisesti tunnettu Iso-Britannia ja Britanniassa, on suvereeni valtio sijaitsee pois luoteisrannikolla Manner-Euroopassa.Kaksi tunnetuin (ja vanhin) yliopistot ovat Oxford ja Cambridge (kutsutaan usein Oxbridge monet britit) Englanti on myös useita muita maailmanluokan instituutioiden, mukaan lukien useita Lontoossa (erityisesti Imperial College, London School of Economics, University College Lontoossa ja kuningas 's College London, kaikki ovat osa Lontoon University)

Aloita tänään Parhaat Osa-aikainen Jatko-opinnot Johtajuusssa Iso-Britanniassa 2020

Lue lisää Näytä vähemmän

2 tulosta kohteessa Johtajuus, Yhdistynyt kuningaskunta

University of Chicago Booth School of Business

Meidän mukautettuja Executive Education ohjelmat on suunniteltu erityisesti yrityksen tarpeiden, autamme joukkue pääsee alkuun. ... [+]

Ihmiset yrityksesi sisällä ovat sinun arvokkain voimavara.

Olemme Chicagon yliopiston Graduate School of Business, yksi maailman johtava liiketoiminnan kouluissa. Meidän mukautettuja Executive Education ohjelmat on suunniteltu erityisesti yrityksen tarpeiden, autamme joukkue pääsee alkuun.

Tiimisi haasteisiin entistä valmius. He ajaa heidän parhaat ideat uudelle tasolle. Ne jatkaa luottavaisena.

Tutustu ja kehittää todellista arvoa ja potentiaalia tiimisi mukautettuja Executive Education Chicago GSB.

Tavoitteena on kehittää johtajien yrityksesi, oppia johtava liiketoiminnan koulutukseen. Nykypäivän liiketoimintaympäristö edellyttää kekseliäisyyttä. Chicago GSB tiedämme, että vahvin ideat tulevat syvä ymmärrys käsitteiden taustalla liiketoimintaa. Meidän kuri syvyyttä ja laajuutta yritysten osaamista ja osin nykyisiin haasteisiin-avaintekijöitä määrittävä menestyksekkäin strategioita. ... [-]

Yhdistynyt kuningaskunta Lontoo
Request Info
Part-time
Kampus
Online
Lue lisää suomeksi
Webster Leiden Campus- Webster University USA

Johtamisen ja johtamisen opetussuunnitelman maisteri paljastaa oppilaiden johtamisen ja johtamisen työkalut ja tarjoaa kokemusta päätöksentekoa koskevissa tilanteissa. ... [+]

Johtamisen ja johtamisen opetussuunnitelman maisteri paljastaa oppilaiden johtamisen ja johtamisen työkalut ja tarjoaa kokemusta päätöksentekoa koskevissa tilanteissa. Opiskelija perehtyy hallinnan analyyttisiin tekniikoihin ja kehittää kykyä soveltaa näitä tekniikoita todellisissa ongelmanratkaisuissa yritys-, valtion- tai voittoa tavoittelemattomassa ympäristössä.

Tapausten analysointia ja käytännön sovelluksia käytetään laajasti. Ryhmätyö on olennainen osa kullakin kurssilla, ja opiskelijat oppivat kieltämään esityksen ja viestintätaidot, joita tarvitaan menestymään liiketoiminnassa tänään.

Johtamisen ja johtamisen maisteri on erinomainen tutkimus, joka auttaa parantamaan emotionaalista älykkyyttäsi, kommunikointitaitojasi, budjetointitietoa ja johtajuutta.... [-]

Yhdistynyt kuningaskunta Lontoo
Syyskuu 2020
Englanti
Part-time
Kampus
Online
Lue lisää suomeksi