Filter
Maisterin tutkinnot
Kolumbia Opiskelutyyppi: Kaikki Tahti: Part-time

Näytä kaikki Osa-aikainen Maisteriohjelmat Johtajuusssa Kolumbiassa 2020

Maisterin tutkinto myönnetään opiskelijoille, jotka ovat suorittaneet tietyn ammatillisen erikoisalan jatko-opinnot ja osoittaneet hallitsevansa kyseisen alan peruskysymykset erinomaisesti.

Johtajuus edellyttää oppia taitoja ja kykyjä henkilö tarvitsee johtamaan ryhmää, joukkue, organisaatio tai yritys. Se sisältää tutkii eri eri johtamistapoja, sekä yhteisiä piirteitä että tehokkaat johtajat hallussaan, kuten karisma ja kyky tehdä päätöksiä.

Kolumbia on todella monipuolinen ja ainutlaatuinen maa, joka sijaitsee luoteiskulmassa Etelä-Amerikassa. Ystävällisiä ihmisiä, eksoottisia maisemia ja kosmopoliittinen kaupungit, Kolumbia on ehdottomasti paikka oppia espanjaa.

Aloita tänään Parhaat Osa-aikainen Jatko-opinnot Johtajuusssa Kolumbiassa 2020

Lue lisää Näytä vähemmän

1 tulosta kohteessa Johtajuus, Kolumbia

ISEAD Business School

Tavoitteena Tämän ohjelman tavoitteena on tarjota johtajille ja teknikot, taitoja ja johtamistaitoja tarvitaan selviytymään haasteista paljon .. ... [+]

Tavoitteena Master in Management paikallisen kehityksen on sen tarjota johtajille ja teknikot, taitoja ja johtamistaitoja tarvitaan selviytymään monimutkaisia ​​ja muuttuvia kestävän kehityksen ja solidaarisuuden haasteet alueiden, maaseutu- ja esikaupunkialueiden, soveltamalla tekniikkaa liikkeenjohdon palveluksessa vaurauden ja työpaikkojen.

Osoitettu

Johtajat vastaa kehittämisestä ja / tai toteuttamista ohjelmien ja hankkeiden paikallisen ja maaseudun kehittäminen, jotka haluavat vahvistaa johdon valmiuksia ja tehostaa niiden kokemusten soveltaen menetelmiä kauppakorkeakoulujen ja uusien TCI.

Case Method

Menetelmät: Online. Kansainvälinen viikko Espanjassa... [-]

Kolumbia Bogota
Request Info
Part-time
13 kuukautta
Kampuksella ja verkossa
Lue lisää suomeksi