Filter
Maisterin tutkinnot
Oseania Opiskelutyyppi: Kaikki Tahti: Part-time

Selaa Osa-aikainen Maisteriohjelmat Johtajuusssa Oseania 2020

Jotta saavutetaan menestyksekkäästi Masters tutkinnon, sinun täytyy saada hyvitysten määrän ajamalla yksittäisiä moduuleja. Useimmat opetti Masters on useita keskeisiä moduuleja, jotka sinun täytyy ottaa ja antaa saadakseen tutkinnon. Arviointi tutkimuksen Masters on lähes aina kokonaan yhden väitöskirjan moduulin tai hankkeen.

Johtajuus on toimintaa ohjaava, ohjata ja hallita organisaation tai ihmisryhmän. Se sisältää eri johtamistapoja ja yhteisiä taitoja, kuten viestintä, päätöksenteko, ja kriittistä ajattelua.

Haluatko opiskella Oseania? Kaksi eniten kysyntää tutkimuksen kohteisiin Oseania: Australia ja Uusi-Seelanti, molemmat yhdessä tarjoavat harvinaista ja hyvin erottuva tutkimus seikkailu.

Aloita tänään Parhaat Osa-aikainen Jatko-opinnot Johtajuusssa Oseania 2020

Lue lisää Näytä vähemmän
Muita vaihtoehtoja tällä opintoalalla:

2 tulosta kohteessa Johtajuus, Oseania

Avondale College of Higher Education

Haasteena johtamisen erilaisten organisaatioiden on tullut entistä vaativampia ja monimutkainen. Sopeutuminen nopeasti muuttuviin liiketoimintaympäristössä vaatii entistä ... [+]

Haasteena johtamisen erilaisten organisaatioiden on tullut entistä vaativampia ja monimutkainen. Sopeutuminen nopeasti muuttuviin liiketoimintaympäristössä vaatii entistä kehittyneempiä taitoja ja kykyjä johtajille. Kirkolliset, ei-voittoa järjestöt ja muut organisaatiot edellyttävät tehokas johtaminen tiedon yhteiskuntatieteissä ja kehittyvä elin tietoa koskevat hallinnan, johtamisen ja organisaatioiden.

Master Johtamisen keskittyy tarjoamaan kehittyneitä koulutusta hallinnon teoria ja käytäntö, jossa korostetaan eettiset, moraaliset ja hengelliset ulottuvuudet johtamisen.

KESTO

Yhden ja puolen vuoden kokopäiväistä tai vastaava osa-aikaisesti. Osa-aikaiset opiskelijat tyypillisesti edetä nopeudella kolme tai neljä yksikköä vuodessa. ... [-]

Australia Cooranbong Wahroonga
Request Info
Englanti
Part-time
18 kuukautta
Kampuksella ja verkossa
Lue lisää suomeksi
The University of Notre Dame Australia

Master of Business Leadership on suunniteltu niille, jotka haluavat saada etua saadakseen johtoaseman, vaikka hankkimalla tarvittavat taidot ja tiedot ... ... [+]

Master of Business Leadership (opintoviikkoja)

&nbsp

Tehokkaasti johtava (ja inspiroiva) henkilökunta ei välttämättä taito joka tulee luonnollisesti meille kaikille. Monet johtajat väittävät, että vain korkea-asteen koulutuksen, jatkuva ammatillinen kehittäminen, ääni mentori ja jatkuva jano tietoa he hankkivat taitoja ja tietämystä johtaa. Äänen perustiedot johtamisopit ja johtamiskäytännöt antaa niille, jotka haluavat edetä urallaan sisällä mitään alan valikoima uusia ja jännittäviä mahdollisuuksia.

&nbsp

Notre Damen yliopisto Australia on ylpeä henkilökohtaista huomiota, jonka se antaa opiskelijoilleen ja yksilöllistä opetusta. School of Business tarjoaa eri tieteenaloja johtama johtajia omilla kenttiä, joilla on vahvat kaupalliset ja teollisuuden kokemukset. Näin varmistetaan, että koulun jatko ohjelmat asiaan ja nykyaikainen ja käsittää nykypäivän nopeasti muuttuvassa globaalissa ympäristössä säilyttäen akateeminen kurinalaisuutta. ... [-]

Australia Fremantle Broome sydney
Tammikuu 2020
Part-time
2 vuotta
Kampus
Lue lisää suomeksi